Duidelijke afspraak, snel gemaakt, goed overleg over gewijzigde wensen Prettige bejegening, snelle plaatsing. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snel, goed en vakmanschap.
goed,
Goede presentatie en inzet van de contactpersoon.
Ter plaatse bij installatie tips geven over eventueel onderhoud van de installatie.
Prima bedrijf super
Snelle en goede service. Weten waar ze over praten Komen afspraken na . Kortom prima
duidelijke en prettige omgang, advies ok tijd voor de klant
zeer deskundig advies gekregen en goede kwaliteit van de geleverde materialen. Uitermate te spreken over de installateur. Inmiddels 2 jaar genoten van een terugdraaiende kWh meter.
Na lang zoeken en twijfelen, besloten met 365Zon in zee te gaan door de goede antwoorden op mijn vragen; via de chat op de site. Erg tevreden over hun keuze voor Solar Edge, waardoor ik via de web site en een app kan zien wat mijn paneeltjes doen als de zon lekker schijnt.
Snelle offerte met heldere communicatie. De installateurs waren heel vriendelijk en vakbekwaam. Installatie snel, netjes en professioneel. Vooralsnog dik tevreden.
Vlot te regelen, snelle levering en montage, dezelfde dag waren we al leverancier.
Personeel met kennis van zaken. Goede informatie vooraf en na plaatsing. Tel. contacten goed, men neemt de tijd. Goede ervaringen met 365zon. Hopelijk blijft dit ook in de toekomst.
Prettige gesprekken met Lars gevoerd. Eerlijk in het vergelijken met concurrerende offerte. Geen bla bla. Zeer snelle levering. Installatie ging snel en vakkundig.
De jongens waren netjes op tijd, stelden zich voor en hebben alles netjes afgewerkt en opgeruimd en geen rommel od achtergelaten.
Alles is goed verlopen
Snelle aanlevering van offerte. Meerdere offertes ontvangen om de verschillende technieken goed tegen elkaar te kunnen vergelijken. Vragen die ik via de mail stelde over de offerte(s) werden diezelfde dag nog beantwoordt. Nadat we besloten hadden zonnepanelen te bestellen bij 365zon.nl, konden we ze een week later al bewonderen op ons dak. De monteurs waren zeer vriendelijke, ervaren en gingen zorgvuldig te werk. Alles ging in overleg over hoe en waar de inverter geplaatst zou gaan worden. Prima werk heren!
Hi Richard, dankjewel voor je beoordeling :-) Veel plezier toegewenst van de zonnepanelen!
snel en to the point
Hi Theo, Bedankt voor je feedback. Kan je me via een mail aangeven welke leiding in huis niet helemaal naar wens is geplaatst? Dankjewel Met vriendelijke groet, Lars