goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking zowel met adviseur als met de uitvoerende monteurs. In mijn geval was er sprake van overname van geplaatste zonnepanelen door 365 bij mijn dochter in Den Bosch waarbij deze na plaatsing in opdracht van de gemeente verwijderd moesten worden i.v.m. beschermd stadsgezicht . De hele procedure afhalen naar Helmond brengen + plaatsen met 10 extra panelen verliep zeer soepel.

goede service, goed behandeld

Prima vlotte scherpe offerte. Ik had meerdere aangevraagd ,deze was de scherpste. Prima montage goed overleg met de monteurs. Keurig werk afgeleverd. De panelen leveren in twee weken reeds 100kwh, leuk gezicht dat de meter terugdraaid.

• Tips/ verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

Snelle service, persoonlijk contact, uitstekend!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: - handleiding zou prettig zijn, bijvoorbeeld over het onderhoud en de werking van wifi -

goede service, goed behandeld

Een keurige zaak waar ik goed geholpen ben bij de aanschaf en installatie van mijn 6500WP systeem. Nette prijzen, goede service. Uiterst tevreden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Materiaal was niet in een keer goed geleverd, klein probleem met de dakhaken. Wel keurig en snel (op zondag zelfs!) opgelost.

goede service, goed behandeld

De installatie is geheel volgens wens aangelegd en geïnstalleerd. Er was een goede samenwerking en de monteurs hebben alle bekabeling uit het zicht kunnen aanleggen. De zonnepanelen liggen strak op het dakvlak ondanks de golf in de dakplaten. Ik ben zeer tevreden over het geleverde product.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zorg dat de monteurs meer info krijgen over het inwerkingstelling van de installatie via Wifi. Dit heeft ze te veel tijd gekost en dus irritatie wat na een zware dag werken niet prettig afsluiten is naar de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle communicatie, snelle levering, uiterst correcte monteurs. Prima verlopen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen.

goede service, goed behandeld

Prima prijs/kwaliteit verhouding, alles keurig geinstalleerd volgens afspraak

• Tips/ verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

Installatie werd, voor zover ik dit kan beoordelen snel en vakkundig geleverd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ware wenselijk om tevoren na te gaan welke dakhaken bruikbaar zijn op je dak, dit ivm verschil in panlatmaten waardoor niet alle dakhaken bruikbaar zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Tja het is wat cliché om zo te beginnen, maar de beoordeling spreekt voor zich. Alles van begin tot eind viel mij reuze mee! De communicatie verliep via mail en telefoon en daar is niets op aan te merken. Gezien ik ze via mijn vader heb benaderd en wij beiden tegelijk afnamen hebben we nog een leuk prijsje kunnen maken, en dat is altijd mooi! Wat betreft het leveren zijn het vroege vogels en harde werkers, om 8:30 stonden ze op de stoep en om 12:30 waren ze de deur alweer uit! Dit alles in 4 uur is wat mij betreft een top prestatie. Roy wist mij alles haarfijn uit te leggen en te installeren met zijn 2 collega's. Ventilatiepijpen verwijderen, pannen omleggen, het was ze allemaal niet te veel. Wat een service! Er was even wat discussie over een wifi repeater, maar dit is puik en adequaat opgelost. Na hun vertrek was er enkel 1 probleem met de repeater, deze beet zich met mijn router, maar gezien ik redelijk onderlegt ben in netbeheer heb ik dit zelf op kunnen lossen. Nazorg en garantie heb ik nog niet kunnen beoordelen, maar de voorwaarden zijn zeer goed. Mocht ik er gebruik van moeten maken dan ben ik ervan overtuigd dat ze hun afspraken zullen nakomen en dit eigenlijk een 10 is!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Het is zeuren, maar ik heb een klein puntje: Ik heb redelijk wat navraag gedaan wat betreft garantie op de panelen, haakwerk, pannen, omvormer etc. Dit had reeds zelf verschaft kunnen worden. Vooral zo doorgaan, super gedaan !

Personeel professioneel en beleefd

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Gemaakte afspraken volledig nakomen. Doelend hiermee op een volledig pakket , Inclusief invulling/afhandeling Btw teruggaaf .

goede service, goed behandeld

Kundig, grondig, presentatie, betrouwbaar, geen onverwachte kosten. Geen betalingen vooraf. Bij storingen telefonisch contact. Meteen afspraak maken en volgende dag verholpen. fijne mensen om mee te werken.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: ik zou ze niet weten. ik ben een heel tevreden klant. stop maar met zoeken bel 365 ZON

goede service, goed behandeld

Goed advies snelle levering en zeer nette prijs.

goede service, goed behandeld

Goede ervaren monteurs, snelle installatie.

voldoende, een redelijke ervaring

Nette jongen werkte zuiver en keurig netjes

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Kwaliteit en prijs heb ik niet ingevuld kwaliteit zal de toekomst uit moeten wijzen, prijs ik ben niet echt de boer op geweest om een goedkoperen aanbieding te krijgen. Ik vindt wel dat jullie thuis moeten gaan kijken bij de mensen vooraf dat geeft veel meer duidelijkheid nu gaat dat vanuit internet fotos Wij zijn uit ons zelf tweemaal bij jullie geweest met vragen. Waren we zelf niet gekomen moet dat allemaal op de dag zelf bij de instalatie en wordt het gemaakt zoals de klant misschien niet wil.

goede service, goed behandeld

Alles prima verlopen. Snelle levering. Goede uitleg.

goede service, goed behandeld

Voor wat betreft nazorg en garantie kwaliteit en betrouwbaarheid kan ik op een later tijdstip mijn mening pas over geven.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik denk dat buiten de dak scan er toch iemand overdag moet kijken naar de stand van de zon. Dit omdat daar nog wel voordeel is te halen

goede service, goed behandeld

Snelle levering, communicatie verliep goed, vriendelijke, behulpzame en correcte installateurs.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Kan nu nog niets zeggen over nazorg en garantie. Hoop daar ook geen ervaring mee te krijgen. Dat betekent nl dat alles ok is en blijft!

goede service, goed behandeld

alles geleverd zoals afgesproken dus bedankt L.H.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: iets beter testen of alles werkt

goede service, goed behandeld

ben zeer tevreden alles werkt prima na instalatie pas betalen wekte bij mij veel vertrouwen en dit bleek terecht zeer corecte monteurs

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: duidelijkheid over monotoring

goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en toelichting bij informatievraag. Snel reactie en antwoord op gestelde vragen. Nakomen van gemaakte afspraken en duidelijke communicatie. en (klant)vriendelijk. Jonge enthousiaste mensen zowel in de voorlichting als in de uitvoering.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De vraag over nazorg en garantie is op zo'n korte termijn niet te beantwoorden (vandaar nvt ingevuld). Overigens ga ik daar wel vanuit, uitgaande van de ervaringen tot op heden heb ik daar het volste vertrouwen in, maar de ervaring moet het leren.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop