goede service, goed behandeld

De panelen zijn mooi op tijd en vakkundig geplaatst

goede service, goed behandeld

Snelle en adequate informatie als reactie op vragen en/of onduidelijkheden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen gesprek en oriëntatie ter plaatse waardoor verkeerde aannames worden gemaakt. Elektromonteurs maken veel rommel en ruimen dit niet op.

goede service, goed behandeld

Goede service. Goede prijs.

goede service, goed behandeld

Prettige mensen , goede vaklui , goed product . Zo hoort het ook !!!! Komt helaas steeds minder voor .

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: nvt.

goede service, goed behandeld

Zeer snelle en duidelijke offerte. Kreeg ook nog korting op de installatie kosten. Levertijd van zo'n 3 weken. Installatie team van 3 jonge enthousiaste jongens die duidelijk kwaliteit wilden afleveren. Kortom zeer tevreden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen.

goede service, goed behandeld

Klantvriendelijke organisatie, vakkundig en meedenkend.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Een kleine showroom met 'alle' mogelijkheden uitgestald voor een betere beeldvorming.

goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg over het hele systeem van zonnepanelen. Precies op de Afgesproken tijd voor de uitleg aanwezig te zijn. De planning mailde voor plaatsingsdatums Monteurs waren op de dag van plaatsing op de afgesproken tijd aanwezig.

goede service, goed behandeld

het geheel keurig en netjes.

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: tijdens het plaatsen hadden de installateurs panelen meegenomen die niet geplaatst moesten worden. maar zij hadden er al 7 op het dak liggen toen mijn zoon dat zag en een opmerking plaatste, zo van volgens mij klopt dit niet. toen ging 1 installateur helemaal uit zijn dak. een ding is zeker, dat doe je niet waar je klanten bij zijn. dit geeft ons naar jullie bedrijf nog steeds een raar gevoel. het ergste is, als vrienden of kennissen over de panelen praten met ons dan ben je heel gauw genegen om dit negatieve punt mee te nemen en dat schrikt toch wel een beetje af.

alles prima

365 zon maakt zonnepanelen makkelijk

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: checklijstje laten ondertekenen na afloop

goede service, goed behandeld

Makkelijk te regelen via internet, keurig afgehandeld.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Tijdens installatie meer kennis van WIFI informatie zoals Mac adres.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige omgang. Niet opdringerig. Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Wie naar zonnepanelen zoekt.......een hele grote AANRADER !

goede service, goed behandeld

Het goede advies heeft de doorslag gegeven om de opdracht te verstrekken. Deze is vervolgens netjes en op tijd uitgevoerd. Ik ben tevreden over de dienstverlening.

goede service, goed behandeld

Goede communicatie, prima medewerkers, redelijke prijs. Nazorg kan ik nog niet beoordelen, maar het gevoel is goed. Ik zal ze zeker aanbevelen....

goede service, goed behandeld

Goed verlopen contact via de mail en telefoon, Werd goed geluisterd naar mijn wensen . En aangepast in de offerte waar nodig.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Voor de monteurs een lastige start van de dag/ week. De bus kapot en file. Waren daardoor wat later bij ons .Ondanks alles prima werk geleverd.

goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie tijdens opstellen van de offerte. Duidelijke uitleg over procedure terugvordering van BTW. Snelle levering en installatie. Aardige en vak bekwamen installateurs.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Bij de installatie van de door mij bestelde zwarte panelen, wordt door de installateurs verzuimd de witte product stikkers, welke aan zijkant van de panelen geplaatst zijn, te verwijderen. Installateurs verzocht deze te verwijderen, welke ik het zicht zouden zitten. Op een aantal panelen, niet aan het verzoek voldaan, bemerkte ik na hun vertrek. Het aanzicht is hierdoor minder fraai.

goede service, goed behandeld

Snelle reactie op mijn aanvraag voor offerte, goede discussie en advies over de te installeren panelen tegen een alleszins acceptabele prijs. Installatie is netjes volgens plan verlopen, De mannen hebben goed werk verricht, Nazorg en garantie is niet aan de orde geweest. Gezien het traject tot nu toe heb ik er wel vertrouwen in.

goede service, goed behandeld

Snelle vakkundige plaatsing goede prijs

• Betrouwbaarheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Alles netjes geinstalleerd. Vooarf goed gecommuniceerd!

perfect, zeker aan te bevelen

Allemaal vaklui!

goede service, goed behandeld

Niets dan lof ! Snelle reacties op aanvraag offerte en aanvullende vragen Gunstige prijsstelling in relatie tot andere bedrijven Harde werkers die alles netjes opruimen (ondanks de vele regenval op de installatiedag) Goede uitleg bij vragen.

• Tips/ verbeterpunten: geen

Spaarpot Oost 22 C