goede service, goed behandeld

Na een zeer snelle offerte heb ik prettig contact gehad met de mensen van 365zon. De offerte zag er goed uit en na akkoord was de installatie afspraak snel gemaakt. Inmiddels draaien de panelen als een zonnetje ;-)

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Misschien kan een snelle onsite-survey het hele proces nog beter laten lopen. Eventuele knelpunten zijn dan vooraf geconstateerd.

goede service, goed behandeld

Medio maart 2015 zijn de panelen geplaatst. Het contact met 365zon is uitsluitend op basis van mailverkeer geweest. De uitvoerige mailwisseling is uiterst zorgvuldig, adequaat en iedere keer tijdig verlopen. Het advies- en offerte traject was professioneel. Prijsafspraken werden netjes nagekomen. De installatie van het systeem ging professioneel, en werd uitgevoerd door behulpzaam en kundig personeel. Over de nazorg kan ik nog niets melden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ten tijde van de advisering en het offerte traject is er niemand op locatie wezen kijken. Dit bleek een nadeel op het moment van plaatsen van de installatie. Het aanbrengen van de elektrische installatie bleek problematisch t.g.v. een grote volle kast die in de weg stond. Zonder de hulp van de medewerkers van 365zon die geholpen hebben de kast te verplaatsen had de installatie uitgesteld moeten worden. Advies is om altijd een bezoekje op locatie te brengen zodat het uitvoerend personeel niet voor al te grote verrassingen komt te staan.

goede service, goed behandeld

Installatie in November gekocht, maar door omstandigheden nu pas geïnstalleerd. Montage zelf uitgevoerd in combinatie met het plaatsen van een zonneboiler systeem met vacuüm buizen. Prima advies en begeleiding vanuit 365Zon. Fijne mensen om mee te werken. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Absoluut aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

Snelle communicatie. Flexibel in de planning van het installeren. Goede voorlichting. Bedrijf is in mijn woonplaats gevestigd. Het ontwerp en de installatie door het zelfde bedrijf. Prijs van de installatie op het gemiddelde van een aantal andere offertes.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: In de eerste offerte is jaar opbrengst 2968kWh. Bij navragen mijnerzijds bleek het toch maar 2800 kWh te moeten zijn. Werd daarna 2800 kWh met een marge van 5%. Uiteindelijk wordt een jaar opbrengst gegarandeerd van 2660kWh.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede voorlichting op basis van goede argumenten en eigen sterke punten zonder concurrenten af te kraken. Betrouwbaar en vakkundig installatie team waarbij alles in goed overleg is verlopen en alles werd na installatie keurig achter gelaten. Kortom heel tevreden over 365zon

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: ?

goede service, goed behandeld

In een woord prima en zeker aanbevelenswaardig wat inmiddels al drie keer is gebeurd. Daarnaast werd een onvoorzien probleem snel en vakkundig door de installateurs opgelost.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Plaats een bord in de tuin zeker in een buurt als de onze.

goede service, goed behandeld

Prima installatie van de panelen en de omvormer. Snelle levering. Panelen liggen los op plat dak met ingenieus systeem. Ben wel benieuwd hoe dit zich houdt bij een zware storm.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Tot op heden geen verbeterpunten. Misschien had de lasdoos iets netter gemonteerd kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Hele vlotte goede service. Erg vriendelijk, deskundig en snel behandeld. Binnen paar uur hadden we over en weer de diverse offertes bekeken, besproken en beoordeeld. Konden snel handelen voor een scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

Onze ervaring is positief en ik heb u al aanbevolen bij anderen. O.a. De heer Ch. Witlox uit Oisterwijk Doen jullie ook aan aanbevelings provisie? 😊 Ik heb nog meer geïnteresseerden!

goede service, goed behandeld

Doet wat ze beloven zeer klantgericht hanelen

goede service, goed behandeld

Vakkundige en tijdige montage. Afspraken worden correct nagekomen, communicatie is duidelijk en concreet.

Praktische als theoretische afhandeling:goed

voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijke gespecificeerde offerte, je weet waar de kosten zitten.

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Planning goed doorlopen m.n. bij nieuwe producten, loopt installatie sneller en voorkom je problemen die je van tevoren had zien aankomen. Overleg met mensen in het veld.

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Tips/ verbeterpunten: Goed gereedschap is het halve werk 😏

snel en volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Snel en vakkundig. Goed luisterende mannen die zoveel mogelijk alles keurig hebben weggewerkt

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: ??!!!!!

goede service, goed behandeld

Goed advies. Luister goed naar wens. Duidelijke offerte je weet waar je voor betaald

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Extra begeleiding bij wat er na de plaatsing gedaan moet worden.vooraf aangeven dat meter geïnventariseerd moet worden. Aangeven bij energie leverancier. Vervangen meter gaat namelijk weken duren. Onbekend dat regeling btw ook door hen geregeld kan worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede en snelle informatie in planningsfase. Telefonisch contact zeer prettig. Goede bereikbaarheid.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Informatie over AC kabel/max.amperage/ hoofdzekering naar oplossing 3-fase omvormer had beter en sneller gekund.

goede service, goed behandeld

Prettig met de installateurs samen gewerkt. Digitale contacten zijn goed.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Een Nederlandse handleiding voor het communiceren van de computer met de omvormer Ook voor een computer welke geen WI-Fi heeft. Als stopcontact van diepvriezer gebruikt wordt deze weer aansluiten!.

perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks een klein instalatie foutje ,ben ik tot deze toch zeer hoge score gekomen . Echt verdiend!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Na het aansluiten ,goed checken of het werkt , maar is later zeker goed gemaakt!

goede service, goed behandeld

Ze hebben gedaan wat ze beloofden, netjes, op tijd enz. Nu moet de zon nog wat meer meewerken.... Nazorg ed. zal moeten blijken in de toekomst

perfect, zeker aan te bevelen

Op 23 februari zijn er 15 zonnepanelen op het dak van onze woning geinstalleerd. ' s Ochtends kwam het installatieteam vanuit Eindhoven naar Groningen. De mannen hadden er al een rit van ruim drie uur opzitten maar zaten binnen een ommezien op het dak en waren keihard aan het werk. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat maar belangrijker is misschien nog wel dat de gehele procedure, dus vanaf het eerste moment dat we contact hadden met 365zon.nl tot en met het eindresultaat, ons een goed gevoel heeft gegeven. Zowel de mannen op kantoor (Huibert en Arjan) alsmede het team van installateurs hebben vanaf het begin met ons meegedacht. Inmiddels werkt alles en we hopen dat we lang plezier zullen beleven aan de zonnepanelen.

• Tips/ verbeterpunten: Geen

Spaarpot Oost 22 C