perfect, zeker aan te bevelen

Alles is vakundig aan gelegd volgens de afspraken. Goed en duidelijk advies voor af, en bij oplevering. Snelle reactie op verzonden mail. Vlotte en gemoedelijke sfeer tijdens het plaatsen.

goede service, goed behandeld

zoals gezegd, helder duidelijk en prima levering.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: het zou prettig zijn wanneer vooraf bekend is dat de betaaltermijn slechts 2 dagen is. ik denk dat niet iedereen het bedrag direct klaar heeft liggen omdat 8 dagen gebruikelijk is. Voor mij was het een verrassing.

goede communicatie. professioneel

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: toch iemand langs sturen voordat de installateurs komen. Nu was er wat onduidelijkheid en hadden ze niet de juiste materialen bij.

goede service, goed behandeld

Zonnecellen geïnstalleerd sinds 6 januari. Na 4 maanden 1200 kWh opgewekt. Ik verwacht de door U opgegeven kWh's te halen per jaar. Het is afwachten tot 6 januari 2016.

goede service, goed behandeld

Snelheid en vakkundigheid. Prettig aan de telefoon.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik weet niet of het mogelijk is op afstand beter een dak te beoordelen. Achteraf bleek het niet mogelijk het systeem te schroeven. Het is dus op een andere manier bevestigd.

goede service, goed behandeld

zeer goede en makkelijke communicatie, zowel in het besteltraject als op de daadwerkelijke dag van installatie. werd goed meegedacht tijdens de installatie en verliep allemaal zeer vlotjes (behalve dat de wind wat vervelend op sommige momenten kwam opzetten). En het mooiste van alles, op het moment van aansluiten meteen piekvermogen van de zonnepanelen!! Nazorg en garantie tot nu toe nog niet van toepassing, maar gezien het traject tot nu toe zou dat eventueel geen probleem moeten zijn in de toekomst mocht het nodig zijn.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: op zich niet veel op aan te merken, maar misschien nog wel als tip nog wel iets ten aanzien van de betalingstermijn. Nu is dit binnen twee dagen na oplevering van de gehele installatie, maar misschien is het een idee om hier 7 dagen van te maken? Dit meer om misschien nog meer potentiele klanten over te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn buurman had reeds panelen van jullie. Na een gesprek met hem hierover zijn wij ook tot plaatsen over gegaan. Jean.

365Zon voldeed volledig aan mijn verwachtingen

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Elke situatie is anders, daar zou men iets meer rekening mee moeten houden. Voorbeelden: - Mijn dak leent zich uitermate goed om 3 rijen te leggen. Het advies van 16 panelen was daarom vreemd: 15 of 18 was logischer -Wel of geen optimizers: Mijn dak heeft geen last van schaduw; toch werden er optimizers geadviseerd. Deze maakte het systeem 15% duurder terwijl het in mijn geval maar 3% extra rendement zou opleveren. - Het geadviseerde aerocompact montage-systeem heeft niet altijd de juiste hellingshoek. Ook daarop ben ik niet gewezen ten tijde van de offerte. Meer meedenken vanuit 365zon zou een beter product opleveren.

goede service, goed behandeld

Na aankomst monteurs. Samen met de elektricien de plaatst besproken hoe de kabels moesten komen. Mijn idee bleek niet uitvoerbaar. De oplossing van de monteur was goed. De kabels zijn bijna niet zichtbaar.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Iets uitvoeriger uitleg over de werking van computer programma is wenselijk.

goede service, goed behandeld

Alles top geregeld. Is prima en snel mee te communiceren. Installatie was op de dag ook zonder stroom onderbreking. Ze nemen zelfs hun eigen tosti-ijzer mee, dat vond ik wel mooi. De mannen waren er om half 10 en om half 4 in de middag zaten de 18 panelen erop en was alles weer keurig opgeruimd en liep mijn meter terug.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Kan niet beter, gewoon doen. Meld jezelf ook aan op slimmemeterportal.nl. Dan kun je je stroom en gas verbruik statistieken zien

goede service, goed behandeld

Na vergelijken van verschillende aanbieders van Solaredge panelen, bleken ze de goedkoopste. Installatie op zich prima verlopen en met zorg. Uiteinde bevestigingsrails even netjes zwart spuiten zodat ze niet opvallen bijvoorbeeld. Bij installatie bleken de panelen toch in portret geïnstalleerd te worden omdat er genoeg ruimte leek te zijn. Na vertrek bleek raam toch iets aan te lopen bij helemaal open zetten. Dat is inmiddels ook netjes verholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

door problemen met de software veel uren gestoken in de oplevering

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: betere uitleg welke mogelijkheden er mogelijk zijn voor de woning en omgeving van de woning na interesse advies aan huis om te kijken wie wat maakt en aanlegt uitleggen dat je als leverancier ingeschreven moet zijn voor de eerste rekening komt

goede service, goed behandeld

Snelle en adequate reactie op vragen en het uitbrengen van offertes. Levering van systeem en materialen op afgesproken wijze en in royale hoeveelheden. Top!

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Acccesoires en installatiemateriaal als wifi-extenders en tangen zijn (te) duur geprijsd en elders voor een fractie van de prijs te verkrijgen.

goede service, goed behandeld

Offerte snel en duidelijk aan te vragen. Evt vragen snel beantwoord. Uiteindelijke uitvoering binnen 3 weken na akkoord offerte. Werkzaamheden snel, netjes en vakkundig uitgevoerd.

• Tips/ verbeterpunten: -

goede service, goed behandeld

Prettig contact met deskundige medewerkers. De afspraken worden goed nagekomen. De monteurs waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en hebben de installatie snel en vakkundig gemonteerd.

goede service, goed behandeld

Goed advies, snelle en duidelijke offerte, snelle levertijd, vakbekwame monteurs, nette en qualitatief goed installatiewerk

• Tips/ verbeterpunten: Website toegang tot offerten funtioneerde niet altijd

goede service, goed behandeld

Positieve ervaring in zowel voorlichting als uitvoering

goede service, goed behandeld

via de mail afspraken gemaakt met 365 zon werden allemaal prima nagekomen. de dag van montage kwamen de monteurs wat later als gepland. verder waren het zeer bekwame en snelle werkers. alles werd overlegd en werd later alles netjes opgeruimd achtergelaten

• Tips/ verbeterpunten: nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect en tot in de puntjes geregeld. Nette monteurs en prima installatie. Nu nog afwachten of de panelen gaan opleveren wat beloofd is. De voortekenen zijn goed! De app waarmee je je energieproductie kunt volgen is voortreffelijk.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Een betalingstermijn van twee dagen is wel erg kort (als ik dan toch iets moet opmerken).

goede service, goed behandeld

Snelle levering en goed geinstalleerd

goede service, goed behandeld

Alles is keurig en zeer vlot afgehandeld

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer teveden behandeld, mijn gevoel was gelijk goed, ook andere offertes aangevraagd maar de betrokkenheid van 365 zijn en communicatie was voor mij echt super. ook moment van akkoord met offerte en plaatsen was geweldig, 3 dagen. Nu al optimaal rendement van mijn systeem.

goede service, goed behandeld

Na een zeer snelle offerte heb ik prettig contact gehad met de mensen van 365zon. De offerte zag er goed uit en na akkoord was de installatie afspraak snel gemaakt. Inmiddels draaien de panelen als een zonnetje ;-)

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Misschien kan een snelle onsite-survey het hele proces nog beter laten lopen. Eventuele knelpunten zijn dan vooraf geconstateerd.

goede service, goed behandeld

Medio maart 2015 zijn de panelen geplaatst. Het contact met 365zon is uitsluitend op basis van mailverkeer geweest. De uitvoerige mailwisseling is uiterst zorgvuldig, adequaat en iedere keer tijdig verlopen. Het advies- en offerte traject was professioneel. Prijsafspraken werden netjes nagekomen. De installatie van het systeem ging professioneel, en werd uitgevoerd door behulpzaam en kundig personeel. Over de nazorg kan ik nog niets melden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ten tijde van de advisering en het offerte traject is er niemand op locatie wezen kijken. Dit bleek een nadeel op het moment van plaatsen van de installatie. Het aanbrengen van de elektrische installatie bleek problematisch t.g.v. een grote volle kast die in de weg stond. Zonder de hulp van de medewerkers van 365zon die geholpen hebben de kast te verplaatsen had de installatie uitgesteld moeten worden. Advies is om altijd een bezoekje op locatie te brengen zodat het uitvoerend personeel niet voor al te grote verrassingen komt te staan.

goede service, goed behandeld

Installatie in November gekocht, maar door omstandigheden nu pas geïnstalleerd. Montage zelf uitgevoerd in combinatie met het plaatsen van een zonneboiler systeem met vacuüm buizen. Prima advies en begeleiding vanuit 365Zon. Fijne mensen om mee te werken. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Absoluut aan te bevelen.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop