Ze zouden op woensdag om 8.30 uur aanwezig zijn, maar door omstandigheden waren ze er pas om 10.30. Ze kwamen met 3 man en ze vertelden mij dat alles goed zou komen. Een persoon begon gelijk in de meterkast en de andere twee begonnen gelijk op het dak alles uit te meten. Ze werkten de gehele dag goed door en waren uiteindelijk om 16.30 uur helemaal klaar met het leggen van 27 collectoren en alles aangesloten op de meterkast.Dit is een zeer professioneel bedrijf en heeft zeer professioneel personeel in dienst.Ze komen de beloftes die ze maken na.Prijstechnisch zijn ze ook nog eens de goedkoopste. Advies en begeleiding zijn ook goed. Fam. lejeune uit Brunssum
wij zijn zeer tevreden over de expertise en de afwikkeling van de scherpe offerte die 365zon uitgevoerd heeft. Installatie verliep naar behoren snel en vakkundig. Goede uitleg van de elektricien.
Goede installateurs, denken in oplossingen, niet in problemen. Keurige installatie en communicatie. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Heldere afspraken,uitleg,offerte. Goede garantie voorwaarden. Vriendelijke monteurs. Prijs/kwaliteit verhouding top!
Prima bedrijf ! Afspraken worden nagekomen. Jammer dat we 5 weken op de installatie moesten wachten, maar dat kwam omdat ze het heel druk hebben en dat zegt op zich genoeg over het bedrijf. Ik ben tot nu toe zeer tevreden! Over garantie kan ik nog niets zeggen; gelukkig nog niet nodig gehad!
Nette mensen die het systeem zijn komen installeren, snel en efficiënt. Goed werk afgeleverd, kan ik zeker aanbevelen aan anderen
nog even afwachten liggen pas 4 weken er op
En weer een tevreden klant, 365zon maakt waar waarvoor ze staat. Deskundig advies, correcte en deskundige installateurs. De communicatie (een moeilijk vak) met 365zon is uitstekend verlopen. Snelle en adequate reactie en een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Kortom: zonnepanelen nodig, bel 365zon
Vakkundige, positieve mensen, die beloven wat ze zeggen. 10 panelen , incl, aanleg alle bedrading etc. in 4,5 uur. Alles goed opgeruimd. Kleine beschadiging aan de regenpijp, wordt hersteld.
Het gebeurt allemaal snel en vakkundig
Scherpe aanbod na onderhandeling op basis van verschillende offertes. Het bedrijf kon snel leveren in vergelijking met andere leveranciers. Ook was achteraf betalen mogelijk terwijl andere goedkope leveranciers vooraf betaling willen hebben. De installateurs waren bedreven en flexibel in bepalen plaats omvormer en kabels. De boel was snel geplaatst, aangesloten en in werking gesteld.
er is vakwerk geleverd door het installatieteam en sindsdien draait de meter terug
prettig contact, juiste informatie, gedegen uitleg, nette monteurs en keurige montage; conclusie voor ons perfect.
U te hebbenit bovenstaande beoordeling blijkt wel dat we zeer tevreden zijn met de installatie. We hadden graag de mogelijkheid gehad om ook als antwoord "kan ik niet beoordelen" te kunnen geven.
goed advies en montage zeer goed met een goede installatie uitleg
Ik heb na orientatie bij o.a. bekenden en op internet op drie plaatsen offerte aangevraagd. Ik was niet op zoek naar de laagste prijs maar naar een goede betrouwbare professionele firma die ook op langere termijn nog bestaat en geen dozen/panelen schuiver Eentje heb ik meteen na het eerste gesprek al afgezegd. Met twee andere heb ik een vervolg afspraak aan thuis gemaakt 365zon sprong er bij het eerste bezoek al duidelijk uit en maakte een hele positieve en betrouwbare en deskundige indruk. Professioneel , helder en transparant gesprek/advies. Ben daarna zeer snel voorzien van een prima verzorgde offerte met meerdere mogelijkheden/alternatieven. Ook hier weer helder en transparant qua opzet en informatie voorziening. Levering en montage was i.v.m. leverproblemen van de panelen een keer verzet maar verder prima uitgevoerd. Na levering en montage constateerde ik dat er twee panelen van de 32 niet exact recht lagen, als je van onder af naar boven keek en dat mijn internetverbinding met de omvormer niet goed functioneerde. Werd door 365 na melding mijnerzijds zeer goed en adequaat op gereageerd en problemen zijn snel en prima opgelost. Ik denk, dat dit nog wel het belangrijkste is, dat je kunt vertrouwen op een goede nazorg en service en garantie en dat vind ik toch belangrijker dan kiezen voor de goedkoopste
een zeer goede en snelle; reactie, offerte, communicatie, afspraken en plaatsing, Dus in een woord; geweldig. Wij zijn helemaal tevreden over 365zon .
Vandaag 11 zonnepanelen laten installeren door 365zon. De jongens hebben zowel binnen als buiten alles netjes op zijn plaats aangebracht. Compliment!!
Dankjewel voor je beoordeling, Theo. Veel plezier van de zonnepanelen!
Monteurs waren stipt op tijd, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. 365 had van te voren berekend dat er 12 panelen op het dak konden en dat moest in een landscape opstelling. De monteurs ter plekke kwamen er gauw achter dat het makkelijk in portrait opstelling kon (dit was ook mijn voorkeur voor de opdracht) en er bleken 15 panelen op het dak te kunnen. Meerprijs kreeg ik te horen en hiermee akkoord gegaan en de monteurs hebben dit ook zo gemaakt. Dat is erg positief en staat als een paal boven water. De monteurs kwamen er achter toen ze op het dak waren dat er 2 dakpannen niet meer in orde waren. Even later kwam er een ander team langs en hebben 2 dakpannen afgegeven zonder meerprijs of gedoe. Goede meedenkende service dus! Bedankt, ik ben overall zeer tevreden. Dus: flexibel,snel & zonder nonsense. Mocht ik meer panelen willen dan ga ik meteen weer voor 365.
Dankjewel voor je feedback! Betaling per pin of contant is normaal wel mogelijk. Niet helemaal goed doorgegeven hier, excuus :-).
Door het verloop van de installatie was bij mij wantrouwen ontstaan over de prestaties van het systeem. In een email werd met een nauwkeurige onderbouwing mijn wantrouwen weggenomen, dus daar ben ik positief over. Overige communicatie was ook altijd duidelijk.
Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de communicatie op de dag van installatie. Ik pak de puntjes die je aanhaalt op met de jongens die bij je geweest zijn, dankjewel voor je feedback! Uiteraard wens ik je veel plezier van de zonnepanelen toe :-).
Het werk is uitstekend gedaan. Toen de installateurs de panelen niet volgens afspraak plaatsten, werd dit snel aangepast. Ook toen een paneel relatief minder opbrengst gaf, werd de fout snel gevonden en meteen de bijbehorende optimizer vervangen. Ik heb nu een goed werkende installatie. Over de kwaliteit op langere termijn is nu geen uitspraak te doen.
Installateurs waren netjes op tijd en werkten snel en efficiënt. Binnen 2 1/2 uur lagen de zonnepanelen op het dak en was de installatie al aan het terugverdienen. Ben erg tevreden over 365zon.
Fijn bedrijf, komt afspraak na en besteed veel tijd aan het uitleggen van de installatie. Fijne vriendelijke medewerkers.
Op basis van goede ervaringen van anderen en de zeer scherpe offerte gekozen voor 365 zon. Meerdere tekeningen ontvangen en afspraak gemaakt voor 15 panelen. Deze lagen op montagedag binnen 2 uur op het dak!!