Goed advies, goede prijs. Snelle levering en plaatsing. Deskundige mensen. Kleine beschadiging tijdens plaatsing, snel opgelost. Communicatie per mail, altijd supersnel antwoord.
van geld voor elkaar
Snel, goed werkend, prima producerend en in prijs concurrerend, ook de afwikkeling van de btw-teruggaaf.
Doordat mijn buurman de panelen bij jullie had gekocht en ik ook belangstelling had, kreeg ik binnen twee weken de panelen al. Ook al was het toen vreselijk warm op het dak, de heren deden hun werk zoals het hoorde. Complimenten.
Snel
Hoi Femke, Dankjewel voor je feedback. Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat de installatie van de zonnepanelen bij jou niet is verlopen zoals je dat van ons zou mogen verwachten. Graag hoor ik van je hoe we dit netjes met je op kunnen lossen. Als je me even een e-mail stuurt dan komen we daar wel uit. Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
Houd rekening met reistijd en (ochtend) files bij het maken van afspraken (zoals de schouw). De schouw moest erg gehaasd worden uitgevoerd nadat deze al een keer was uitgesteld.
snelle service en prima installateurs voor een schappelijke prijs, wat wil je nog meer
Professionele organisatie, denkt mee met de klant.
Zoals vooraf is afgesproken is ook alles nagekomen. De werknemers werken netjes en zijn beleefd. De communicatie is goed en duidelijk. De service is goed.
Goed werk. Nu nog afwachten, want pas net geplaatst.
Met monteurs eerst goed overlegd waar de omvormers moesten komen en de twee kabels vanuit de meterkast naar de omvormers. Het is perfect gegaan.
Er is snel geleverd, en een eerlijk verhaal verteld, geen poespas. Geen harde verkoper die alleen de order wil scoren, geen druk om te tekenen.
Platte, kleine en daardoor slagvaardige organisatie bestaande uit goed personeel die goed luistert naar de wensen van de klant. No nonsens aanpak van begin tot eind.
Ik ben tot heden positief over de geleverde diensten. Ik kreeg een andere omvormer dan de offerte, maar deze bleek evengoed te zijn als die in de offerte. Wat betreft nazorg en garantie hoop ik dat het ook goed komt. Op dit moment kan ik dat nog niet beoordelen.
Alles was in een mum van tijd geïnstalleerd, dankzij een heel legertje vakbekwame medewerkers. De zonnepanelen werken prima. Ik ben er heel blij mee. De nazorg en garantie kan ik niet beoordelen Dat moet in de toekomst nog blijken
in het voortraject zeer snel en accuraat
Hoi Maarten, Dankjewel voor je feedback. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met de vraag om het e.e.a. eens wat verder toe te lichten zodat we samen eens kunnen kijken hoe we je beoordeling verder op kunnen pakken. Onze betaalcondities (100% na levering bij installatie door 365zon) staan vermeld op al onze offertes. Met vriendelijke groet en veel plezier van de panelen toegewenst, Lars - 365zon
Erg snelle afhandeling van offerteaanvraag en super snelle levering! Met ongeveer 2 weken werd de hele installatie opgeleverd!
Is zoals het hoort klant is koning en dat gevoel hebben jullie tot nu toe waar gemaakt.
365zon biedt niet alleen nagenoeg de beste prijzen (heb diverse offertes vergeleken incl.collectieve akties), maar is ook klein genoeg om flexibel en klantgericht te zijn. In mijn geval zitten ze ook dichtbij en dat is ook altijd makkelijk. Al het personeel is ook erg gemotiveerd, positief en beleefd, en da's tegenwoordig ook niet vanzelfsprekend. Ik beveel 365zon van harte aan!
Na een gesprek en offerte besloten om zonnepanelen te plaatsen. Dit werd zeer snel n correct afgehandeld. Monteurs dachten goed mee,top! Nu hopen dat alles goed blijft werken?
De voorlichting door Huibert de Waal en de samenwerking tussen de installateurs was goed. Algemene indruk goed en betrouwbaar. Alles, ook de uitleg achteraf betreffende de installatie en de omvormer was goed.
Goed advies gegeven die bij ons past. Goede prijs. Vriendelijk mensen. Snel en efficient werk geleverd. Nazorg en garantie hebben wij nog geen ervaring ermee maar gezien top communicatie verwacht we geen probleem in de toekomst.
Zeer vlug een goede offerte. Konden snel leveren i.v.m vakanties aankomst en aflevering correct zoals afgesproken. Overleg met de electroman over hoe te leggen naar de meterkast . Hun hadden een goede en nette oplossing hier voor. En netjes uitgevoerd, De andere begonnen op het dak. Waren alle drie klaar met hun werk zodoende konden ze met drie man de zonne panelen er op leggen en meteen aan sluiten. 1 man sloot nog de pc aan voor weergave productie. En dat in een dikke halve dag. Personeel was zeer netjes en beleeft. Ik heb geen verkeerd woord gehoord van hun. Nazorg en garantie zijn nog niet van toepassing