goede service, goed behandeld

Goed advies, goede prijs. Snelle levering en plaatsing. Deskundige mensen. Kleine beschadiging tijdens plaatsing, snel opgelost. Communicatie per mail, altijd supersnel antwoord.

van geld voor elkaar

goede service, goed behandeld

Snel, goed werkend, prima producerend en in prijs concurrerend, ook de afwikkeling van de btw-teruggaaf.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Installatie ging gehaast en verdiende de schoonheidsprijs niet geheel: beschadigingen aan frame van panelen, matige wegwerking van bedrading en achterlaten van schroeven op een plat dak, dat vervolgens lekkage vertoont...

goede service, goed behandeld

Doordat mijn buurman de panelen bij jullie had gekocht en ik ook belangstelling had, kreeg ik binnen twee weken de panelen al. Ook al was het toen vreselijk warm op het dak, de heren deden hun werk zoals het hoorde. Complimenten.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Eigenlijk geen op of aanmerkingen.

Snel

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Quick and dirty. Vastbindplastic en andere rommel laten liggen op straat, beschadigingen hor en kozijn, peuk op kokosmat, een uur te laat op afspraak.

goede service, goed behandeld

Houd rekening met reistijd en (ochtend) files bij het maken van afspraken (zoals de schouw). De schouw moest erg gehaasd worden uitgevoerd nadat deze al een keer was uitgesteld.

goede service, goed behandeld

snelle service en prima installateurs voor een schappelijke prijs, wat wil je nog meer

goede service, goed behandeld

Professionele organisatie, denkt mee met de klant.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen verbeterpunten (vooralsnog). Ga zo door en we zien een zonnige toekomst tegemoet.

goede service, goed behandeld

Zoals vooraf is afgesproken is ook alles nagekomen. De werknemers werken netjes en zijn beleefd. De communicatie is goed en duidelijk. De service is goed.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zorg dat je alles onder de aandacht houdt. Vaak als een bedrijf snel groeit gaat dat ten koste van de kwaliteit en service en dat zijn belangrijke punten.

goede service, goed behandeld

Goed werk. Nu nog afwachten, want pas net geplaatst.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Klein minpuntje: na afloop het boorstof opruimen.

goede service, goed behandeld

Met monteurs eerst goed overlegd waar de omvormers moesten komen en de twee kabels vanuit de meterkast naar de omvormers. Het is perfect gegaan.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Nazorg en garantie is niet te bepalen, omdat daarvan nog geen gebruik is gemaakt.

voldoende, een redelijke ervaring

Er is snel geleverd, en een eerlijk verhaal verteld, geen poespas. Geen harde verkoper die alleen de order wil scoren, geen druk om te tekenen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: In eerste instantie 2 panelen te weinig geleverd, niet alle dakpannen lagen terug op hun plek en er was een stuk kabel in de dakgoot achter gebleven. Dit werd binnen een week opgelost, maar is slordig.

perfect, zeker aan te bevelen

Platte, kleine en daardoor slagvaardige organisatie bestaande uit goed personeel die goed luistert naar de wensen van de klant. No nonsens aanpak van begin tot eind.

goede service, goed behandeld

Ik ben tot heden positief over de geleverde diensten. Ik kreeg een andere omvormer dan de offerte, maar deze bleek evengoed te zijn als die in de offerte. Wat betreft nazorg en garantie hoop ik dat het ook goed komt. Op dit moment kan ik dat nog niet beoordelen.

goede service, goed behandeld

Alles was in een mum van tijd geïnstalleerd, dankzij een heel legertje vakbekwame medewerkers. De zonnepanelen werken prima. Ik ben er heel blij mee. De nazorg en garantie kan ik niet beoordelen Dat moet in de toekomst nog blijken

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De teamleider van de installateurs moet standaard na het werk uitgebreid met de koper het werk evalueren.

voldoende, een redelijke ervaring

in het voortraject zeer snel en accuraat

• Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: geef vooraf de betaalcondities aan

goede service, goed behandeld

Erg snelle afhandeling van offerteaanvraag en super snelle levering! Met ongeveer 2 weken werd de hele installatie opgeleverd!

goede service, goed behandeld

Is zoals het hoort klant is koning en dat gevoel hebben jullie tot nu toe waar gemaakt.

• Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Meer bekendheid door Team sponsoring. Brief is al gemaild.

goede service, goed behandeld

365zon biedt niet alleen nagenoeg de beste prijzen (heb diverse offertes vergeleken incl.collectieve akties), maar is ook klein genoeg om flexibel en klantgericht te zijn. In mijn geval zitten ze ook dichtbij en dat is ook altijd makkelijk. Al het personeel is ook erg gemotiveerd, positief en beleefd, en da's tegenwoordig ook niet vanzelfsprekend. Ik beveel 365zon van harte aan!

goede service, goed behandeld

Na een gesprek en offerte besloten om zonnepanelen te plaatsen. Dit werd zeer snel n correct afgehandeld. Monteurs dachten goed mee,top! Nu hopen dat alles goed blijft werken?

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Verkoper op sommige punten duidelijker zijn. Met uitvoering van het plaatsen ivm stroom naar binnen halen.

goede service, goed behandeld

De voorlichting door Huibert de Waal en de samenwerking tussen de installateurs was goed. Algemene indruk goed en betrouwbaar. Alles, ook de uitleg achteraf betreffende de installatie en de omvormer was goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies gegeven die bij ons past. Goede prijs. Vriendelijk mensen. Snel en efficient werk geleverd. Nazorg en garantie hebben wij nog geen ervaring ermee maar gezien top communicatie verwacht we geen probleem in de toekomst.

goede service, goed behandeld

Zeer vlug een goede offerte. Konden snel leveren i.v.m vakanties aankomst en aflevering correct zoals afgesproken. Overleg met de electroman over hoe te leggen naar de meterkast . Hun hadden een goede en nette oplossing hier voor. En netjes uitgevoerd, De andere begonnen op het dak. Waren alle drie klaar met hun werk zodoende konden ze met drie man de zonne panelen er op leggen en meteen aan sluiten. 1 man sloot nog de pc aan voor weergave productie. En dat in een dikke halve dag. Personeel was zeer netjes en beleeft. Ik heb geen verkeerd woord gehoord van hun. Nazorg en garantie zijn nog niet van toepassing

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Verbeter punt Boor de pluggen voor leiding montage voortaan in de voegen van de tegels dan maar een beugel meer.. De redenen hiervoor is dat mijn vriendin denkt aan het verlaten van een woning dan is er minimale schade aan het tegelwerk. Zij laat het dan netjes achter.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop