perfect, zeker aan te bevelen

IK geef overal TIEN punten! M.b.t. de nazorg en garantie voorlopig acht punten omdat ik dit nog niet kan weten....... want ik heb de installatie nu pas 3 dagen. Het proces vóóraf verliep zeer gemakkelijk en duidelijk. Gewoon een korte lijn met de nog jonge eigenaar. (Geweldig trouwens dat hij dit al 4 of 5 jaar zo doet!!) De monteurs waren vriendelijk, rustig en wisten van wanten. Ik vind het écht een bedrijf wat ik met een gerust hart kan aanbevelen. Ook de prijs was zeer concurrerend. Vergelijkend met andere offerteaanbieders gewoon heerlijk, eerlijk en zakelijk zeer correct.

goede service, goed behandeld

Goede prijs en hele snelle levering

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: soms de monitoring site moeilijk te openen

perfect, zeker aan te bevelen

snelle reactie en snelle levertijd tegen een concurrerende prijs.

goede service, goed behandeld

Na eerst contact vlotte levering offertes, snelle inplanning levering materialen en uitvoering werkzaamheden. Prettige monteurs. Binnen twee en een halve week na eerste contact had ik een goed functionerende installatie op het dak. Prima werk. Indien jullie nazorg (heb daar nog geen ervaring mee) net zo goed verloopt verdienen jullie zonder meer een pluim.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Nemen de tijd om alles uit te leggen op locatie, helemaal geen druk geven om te kopen, zeer fijne mensen. Ook de installateurs kwamen binnen een 4 dagen alles plaatsen, ook kundige mensen, werken netjes en ruimen alles op. Onze ervaring met 365zon is zeer goed.

goede service, goed behandeld

Correcte en vriendelijke opstelling. Duidelijke uitleg zowel bij aanbesteding als bij installatie.

goede service, goed behandeld

Zeer fijn bedrijf voor plaatsing van zonnepanelen. Een jong bedrijf die goed en duidelijk adviseert met zeer directe lijn van communicatie. Dit geldt voor de binnen en buitendienst.

goede service, goed behandeld

Snelle en vakkundige montage gaan in goed overleg alles aansluiten en monteren.

goede service, goed behandeld

Na zeeer geode ervaringen van 2 kennissen, ook maar zelf overstag gegaan, supersnel gedaan en geleverd vrijdag een gesprek en woensdag liep de KWH meter al terug

Laagste prijs, snelle installatie. Alles werkt in 1 keer

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Beter opruimen van de ruimtes waar gewerkt is. Boorstof, modderschoenen etc. Bescheidener opstellen bij gebruik van het huis van de klant tijdens installatie.

goede service, goed behandeld

Prettige en positieve mensen , leveren goed werk en snel . Alles werkt perfect na installatie .

goede service, goed behandeld

Lars was snel in reageren op de mail, de heren die hier thuis waren hebben in de stromende regen heel hard gewerkt ! Ik ben heel erg tevreden en beveel jullie zeker aan.

• Tips/ verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met snelle en professionele installatie. Helemaal top. Ook de App is erg handig om de prestatie van panelen te volgen.

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant

goede service, goed behandeld

Het is nog te vroeg om een aantal aspecten te kunnen beoordelen, zoals nazorg en garantie. Maar ook andere aspecten kunnen pas na een langere tijd (en niet drie weken) goed beoordeeld worden. Deze beoordeling betreft dus mijn eerste indruk.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: 1. de offerte mag wat gedetailleerder, bijv. hellingshoek panelen en gemaakte afspraken 2. persoonlijk contact na oplevering of alles naar tevredenheid is

goede service, goed behandeld

Super goed. Reeds aanbevolen bij de buren Alders Mercuriunhof 9 Opmeer Panelen daar ook al geplaatst.

goede service, goed behandeld

[goed bedrijf snelle levering goed materiaal goed advies Draden goed weggewerkt. opbrengst is het nog tekort voor, netjes op tijd, leuke monteurs after sails goed kortom zeer tevreden. Nu nog een pakket zien te winnen zou leuk zijn dan is het helemaal goed Een aanrader dus ook als ik vergelijk met andere aanbieders.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: valt eigenlijk wel mee. geen punten van kritiek mooi toch.

voldoende, een redelijke ervaring

Snelle service goede afwerking nette monteurs.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Nazorg, geen gebruiksaanwijzing en verdere papieren. Alleen een rekening.

goede service, goed behandeld

Zeer goed werk geleverd en prachtig afgewerkt. Ook in huis elektra in goed overleg netjes aangesloten. Complimenten, Mvrg Rob

goede service, goed behandeld

goed persoonlijk gesprek. zeer goede uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. heel net en vakkundig personeel. dus alles bij elkaar zeer tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Mogelijk meer aandacht voor de Wifi-monitoring. Een tip geven voor het downloaden/installeren van de App.

goede service, goed behandeld

Nette, adequate levering en uitleg

• Tips/ verbeterpunten: Opruimen bevestigings tyripsafval

Spaarpot Oost 22 C