goede service, goed behandeld

Goed advies snelle levering gezellige en hardwerkende jongens

• Tips/ verbeterpunten: Nog niets gevonden succes verder met 365zon

goede service, goed behandeld

We werden op tijd geholpen, goed geïnformeerd. Reactiesnelheid op mails is goed.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Jammer dat solar edge kwetsbaar is voor uitval van router.

goede service, goed behandeld

Zeer snelle levering. Goede communicatie. Foutje met aantal berekende panelen werd adequaat opgelost door aanpassing van de prijs. Personeel kwam zeer competent over. Installatie werkt nu een week en lijkt het goed te doen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Tot nu toe geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact en korte lijnen.. Snelle plaatsing

goede service, goed behandeld

keurige afhandeling, zelfs met installatie en latere betaling, chapeau

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: tot op heden niet

goede service, goed behandeld

volgens afspraak gewerkt, zonder dat ik me er verder mee moet mengen.

• Ik ben: een zakelijke klant

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer goed en snel geholpen met het installeren van de zonnepanelen en toebehoren. Dank U wel daarvoor.

goede service, goed behandeld

Via 040Energie een schouw, offerte, bestelling en levering van systeem zonnepanelen met 4240 Watt-Peak. Alles liep goed gecoördineerd, volgens afspraak en snel. Er werd in het ontwerp rekening gehouden met mijn wensen, vragen werden adequaat beantwoord, alle afspraken werden correct nagekomen en twee prima vaklieden voerden de installatie uit. En vertrokken pas na alles te hebben opgeruimd en nan een goede uitleg.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen. Alles prima in orde. Opmerking bij Prijs*: Ik heb geen offertes bij anderen aangevraagd en vertrouw blindelings op een goede prijs door de samenwerking met 040Energie.

goede service, goed behandeld

Een zeer bekwaam team van jonge professionals die goed begrijpen waar het om gaat. Betrouwbare en vlotte afwikkeling, geen verassingen en antwoorden op al je vragen. Installatie geheel conform afspraak ontworpen en geplaatst. Draait tot dusver probleemloos.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ga vooral zo door en houdt jullie performance op dit hoge nivo !

goede service, goed behandeld

Snelle reactie op de vragen die ik via internet stelde. Tijdens mijn bezoek op kantoor uitgebreid de tijd voor toelichting op het concept en de visie er achter.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Er bleek een foutje te zitten in de calculatie. Wij hadden een plat dak in plaats van een pannendak, maar de uiteindelijke installatie prijs blijft het zelfde. Van de monteurs begrijp ik echter dat dit veel minder werk was dus heb ik het gevoel dat ik een kans heb laten liggen om het nog wat scherper in te kopen.

goede service, goed behandeld

Binnen een halve dag geplaatst, netjes en verzorgd gewerkt en geplaatst

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Uitzoeken hoe de subsidie gaat voor zelfstandigen, omdat er steeds meer mensen zzp-er zijn. Zodat je als ZZP-er dat niet zelf hoeft uit te zoeken.

goede service, goed behandeld

Prima werk, had ik eerder moeten doen. Maar nu een vraag, afgelopen dag is er zo'n verschrikkelijk onweer geweest, zijn die zonnepanelen tegen zoiets bestand? Of moet ik blij zijn met mijn opstalverzekering?

goede service, goed behandeld

Duidelijke offerte, snelle vakkundige plaatsing

slechter dan verwacht

de positieve ervaring is alleen de snelle levering en de prijs. verder vind ik het bedrijf onder de maat scoren

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: afspraken nakomen in totaal 6 weken moeten wachten tot installatie geheel gereed was

goede service, goed behandeld

Keurige monteurs, snelle plaatsing, doorwerkers, goede uitleg, prima

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Even bellen dat je in de file staat en daardoor wat verlaat aankomt.

goede service, goed behandeld

Duidelijke offerte, snelle reacties op vragen, schriftelijke bevestiging van afspraken. Snelle levering, medewerkers gaan voor complete aflevering (ook als dat betekent doorwerken na 5 uur). Over de kwaliteit kan ik nog niet helemaal oordelen, dat zal de tijd moeten leren, maar vooralsnog werkt het prima. Handige monitoring via internet. Duidelljke gratis BTW-teruggave handleiding.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen.

goede service, goed behandeld

Makkelijke offerte aanvraag via Internet en een snelle en zeer overzichtelijke offerte. Gevolgd door een NIET irritante telefonische verkoper, met verstand van zaken. Zéér vakkundige installatie van de Panelen en toebehoren. Het bedrijf vertrouwd zijn klant, geen aanbetaling en de factuur pas achteraf. Geweldig dus.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Misschien, toch een inspectie vooraf, hoewel niet nodig, onderbouwd dit het vertrouwen en deskundigheid. Ik zou er een Europes/Amerikaans fabricaat panelen naast offreren.

goede service, goed behandeld

Vlot contact en snelle levering. Goede montage, maar wel met vertraging door interne miscommunicatie over het materiaal wat nodig was.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Graag had ik door betere communicatie gekozen voor een zwaardere omvormer. Dan had ik op termijn de installatie gemakkelijker uit kunnen breiden. Deze optie had ik zeker gekozen als deze was aangeboden.

goede service, goed behandeld

Deskundig advies, snel offerte geleverd, op korte termijn geïnstalleerd, prima nazorg.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Bij het installeren had men één van de verticale dragers langer gelaten dan nodig. Daardoor stak op één locatie deze drager aan de onderzijde ca. 15 cm onder de rand van het paneel uit hetgeen duidelijk zichtbaar was. Nadat ik daarover de monteurs heb aangesproken kreeg ik eerste de reactie dat dat helaas niet anders kon. Daar heb ik geen genoegen mee genomen. Ik moest voor hen bedenken dat er toch een stuk van af gezaagd zou kunnen worden. Ik heb echt aan moeten dringen om dit gedaan te krijgen. Daar moest wel weer de ladder weer voor van de auto worden gehaald maar uiteindelijk is de drager ingekort zodat deze gelijk was aan de overige dragers. Kortom het is toch netjes opgelost, maar het is jammer dat men 1. dit zelf niet had waargenomen en al had verholpen voordat ik er wat van moest zeggen. 2. Op het moment dat ik er wat van zij heeft geprobeerd het eerst af te doen als een onvermijdelijk een onoplosbaar gegeven.

• Ik ben: een zakelijke klant

Spaarpot Oost 22 C