goede service, goed behandeld

Goede schauw met deskundig advies. Leverancier kwam de afspraken na en geeft een goede service. Vooral het omgaan met een klacht van een buurman was erg prettig en geruststellend.

• Tips/ verbeterpunten: Heb ik tot nu toe niet

snelle levering en installatie

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: zorgvuldigheid en netheid van het installeren van het systeem. Zorg dat alle panelen gelijk liggen op het dak. Maak leidingen vast met beugels en niet met tie wraps

goede service, goed behandeld

De 2 installateurs werkten perfect samen, een het dakwerk en de ander de binnen installatie. Voor de verbinding met de meterkast, altijd een lastig punt, hadden ze een slimme oplossing die nog relatief snel voor elkaar kwam. Ook de internet verbinding werd elegant opgelost. Nette werkers en dus dik tevreden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: N.V.T.

goede service, goed behandeld

Zeer prettig en klantvriendelijk bedrijf om mee samen te werken. Zeer vakkundige en vriendelijke installateurs. Het blijft iedere keer weer leuk om de elektriciteitsmeter snel terug te zien draaien!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Op het platte dak hebben ze teveel kiezels van het platte dak als verzwaring onder de panelen gelegd. Hierdoor ontstonden kale plekken op dak en keek je op het dakleer. Hier is over gebeld en dit wordt binnenkort aangepast, door de panelen met stoeptegels te verzwaren.

goede service, goed behandeld

Bijzonder bekwame installateurs, duidelijke communicatie.

goede service, goed behandeld

Snel, behendig, prima kennis, en men weet van opschietenI

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zijn er nog geen in mij opgekomen!! Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Zeer snelle reactie op vragen (dezelfde dag nog antwoord) Plaatsing door ervaren en heel vriendelijke monteurs. Alles is keurig afgewerkt en opgeruimd als de klus klaar is. Zeer tevreden over het hele traject van offerte aanvraag tot plaatsing. Nazorg is voor ons niet van toepassing omdat we nog geen garantie nodig hebben gehad. De installatie werkt prima!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Op dit moment kan ik geen verbeterpunten bedenken. Ga vooral zo door!

goede service, goed behandeld

Goed advies, vakkundige levering, netjes gewerkt

goede service, goed behandeld

Goede communicatie, deskundige en snelle levering en dienstverlening. Ginstihe verhouding kwaliteit en prijs.

goede service, goed behandeld

Snelle levering, goede advisering, oplettende monteurs.

goede service, goed behandeld

Gewoon prima. Zo zou je willen dat alle installateurs werken

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen, Ga uit van je huidige kracht en probeer dat vast te houden.

goede service, goed behandeld

Monteurs waren heel netjes; rekening houden met slapende baby bij boorwerkzaamheden etc.

goede service, goed behandeld

Snelle en goede communicatie, levering en installatie.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Montage zou net iets nauwkeuriger kunnen, qua omgang met materiaal en bepaling zuiden.

goede service, goed behandeld

Vlot contact, snelle levering, goede plaatsing en vliegensvlugge opvolging.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Op dit moment niet.

perfect, zeker aan te bevelen

De communicatie was snel en inhoudelijk op een hoog niveau. De contacten waren vanaf het begin open en alle mogelijkheden werden naar voren gebracht. Dit straalt vertrouwen uit. In het begin was er een puntje dat snel en met een goede terugkoppeling werd afgehandeld.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Goed mee gedacht, monteurs waren "TOP".

goede service, goed behandeld

Snelle levering en prima installatie. Enkele kleine zaken waren er misgegaan maar zeer snel verholpen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Het aantal kWh binnen het meegeleverde garantieplan vooraf communiceren zodat het voor de afnemer duidelijk is wat het plan inhoud.

goed en betrouwbaar

• Tips/ verbeterpunten: geen

goede service, goed behandeld

Bedrijf komt kundig en betrouwbaar over met nette en deskundige installateurs.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Betaaltermijn was 2 dagen na installatie, dat mag echt wel iets ruimer/klantvriendelijker.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed advies via 040Energie. Die werd dan snel en goed omgezet. Geen blabla, gewoon een "no nonsense" aanpak.

goede service, goed behandeld

Ondanks dat we geen 3fasen in de meterkast hadden en de installatie wel 3fasen was aangelegd is dit super door 365zon opgelost, dank hiervoor. De vriendelijke monteurs ter plaataen hebben de plaatsing van de panelen iets verschoven zodat het opties netter staat. Heel netjes.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: 1 de witte stikkertjes aan de zijkant van de zwarte panelen zijn op de dwarsgeplaatste panelen vanaf de straat zichtbaar, Misschien hier voortaan een zwart plakkertje er overheen? schoonheidsfoutje. 2 aanbieding achteraf voor de montage van vogelwering, had beter meteen aangeboden kunnen worden was handiger en goedkoper geweest lijkt mij.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop