Ik had mij geen beter team dan dat van Martijn, Aido en Tim kunnen wensen. Het installeren is nog beter (binnen minder zichtbaar) gelukt dan vooraf door een deskundige was ingeschat.
Aanbevolen door collega. Binnen 3 dagen offerte welke is uitgewerkt in kosten panelen, omvormers, optimizers, materiaal en arbeidsloon, minimale opbrengst en terug verdientijd. Geen vraag was teveel en mail binnen dag beantwoord. Vriendelijke werkers. Installateurs werken netjes en voordat men begon nam men nog door en bespraken hoe en wat ze gingen doen en of dit overeenkwam hetgeen afgesproken is.
technisch goed
Beste Gijs, Dankjewel voor je feedback. In onze markt moet je over het algemeen een gedeelte vooraf betalen. Bij ons hoeft dat niet. Onze klanten betalen 100% achteraf. 2 dagen is misschien wat kort, ik zal kijken of we dit iets kunnen aanpassen. We melden je automatisch aan bij stichting Zonnegarant. Zij houden het systeem actief voor je in de gaten en sturen eens per kwartaal een overzichtje toe via de mail waaruit je kunt aflezen hoe het systeem presteert. Ook ten opzichte van andere installaties en de theorie. Ik wens je veel plezier toe van de zonnepanelen! Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
direct, eerlijk, goede prijs
Dank voor je feedback Levinus!
Bedankt voor je feedback Juul!
- Snelle respons op offerte aanvraag - Vakkundige installatie - Klant staat centraal - Snelle opvolging van nazorg
Dankje Maarten! Groeten, Lars - 365zon
Goed geadviseerd, snel geïnstalleerd, leuke app erbij: top! Nu het zonnetje nog...
Alles goed
Vlotte installatie, snelle levertijd, afspraken nagekomen.
Hi Roel, Dank voor je feedback. Als je ons even een mailtje stuurt over de wifi-module die je nog na gestuurd wilt hebben dan maken we dat meteen even in orde. Ik wens je veel plezier van de zonnepanelen toe! Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
Na een prettig en informatief gesprek is een passende offerte gemaakt, alle afspraken perfect nagekomen, grote klasse!
Snelle levering, kleine startproblemen snel opgelost. Prima prijsstelling. Goede garantie (zonnegarant)
Dankje voor de feedback en tip, Erik!
alles ging makkelijk en snel.... vriendelijke gasten
Ze waren netjes, secuur, vriendelijk, vlot en duidelijk in uitleg over alles.
Goede communicatie, meedenkend, afspraken nakomend, ervaren installateurs, alles op basis van wederzijds vertrouwen.
Hoi Mike, Dankjewel voor het delen van je ervaring en de tips! Met vriendelijke groet,
Alles was vlot geregeld. Goede communicatie. De problemen tijdens de installatie goed opgelost in overleg. Goed personeel ! Vriendelijke mannen met kennis van zaken.
We zijn prima geholpen
Van de werkzaamheden ondervind je geen enkele last. Prettige vaklui.
Beste Hans, Bedankt voor je feedback. Ik stuur je via de e-mail een kopie van de handleiding die bij de omvormer hoort. Als je vragen hebt of er even samen doorheen wilt lopen; bel dan gerust even. Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
Alles goed geregeld. Prima bedrijf
Goed en snel geplaatst