ff komen kijken voor het werk, scheelt een ritje op en neer naar Eindhoven.
Nakomen wat beloofd is en/of afgesproken is. Direct reageren als er nog vragen komen.
Panelen zijn keurig gelegd. Lijken prima te werken. Verder service uitstekend en communicatie vriendelijk en deskundig.
Goede service, ook als het tegen zit
Snelle en correcte antwoorden per mail. Goede uitleg via de telefoon, geen standaard verkooppraatje itt andere aanbieders. Afspraak adviseur thuis, niet op afstand. Installateurs waren helder en duidelijk, ook tijd voor vragen en uitleg
Snelle levering en goede montage met deskundige monteurs
Levering, contacten en aanbrengen waren prima in orde.
prima bedrijf
Ook voor kleinere installaties dezelfde interesse en kennis.
Flexibele leverancier met vakkundige installateurs.
365zon heeft heel veel kennis van zonnepanelen en komt zijn afspraken na en dat alles tegen een gunstige prijs en goede kwaliteit.
Snel en correcte plaatsing van de zonnepanelen. Montage in overleg met de klant. Alles goed en schoon aangelegd. Perfecte kennis en net personeel. Kortom was elk bedrijf maar zo.
Ze komen de afspraken heel goed en snel na, geen enkele vraag is teveel Een per ongeluk veroorzaakte schade is via verzekering snel en correct afgehandeld en zelfs het Eigen Risico is door 365zon.nl ook nog vergoed Het was jammer dat het werk niet in de beloofde 1 dag uitgevoerd kon worden maar de 2de hoofdmonteur zag wel kans alles binnenshuis aan te sluiten dus toch daardoor een positieve ervaring
Goed spul, prettige, duidelijke offerte. Goede informatie op site, email en offerte.
Gisteren zijn er door 365zon, zonnepanelen bijgeplaatst. Alles volgens afspraak, niets is onmogelijk en ze doen wat ze beloven. Prima de luxe.
Eerlijk advies. Goede prijs. Denken met je mee. Duidelijk en niet alleen maar op winst uit.
365zon is het enige bedrijf dat ons een eerlijk advies gaf en zonnepanelen afraadde. Alle andere bedrijven wilden graag hun panelen verkopen en luisterden niet naar onze twijfel mbt de hoeveelheid schaduw op ons dak door omringende bomen. 365zon luisterde naar onze wensen en vragen en gebruikten SolarMonkey om in detail te berekenen wat de opbrengst zou zijn van de panelen. Op basis hiervan gaven zij eerlijk advies: het is mogelijk, maar wij raden het af, waarbij ze hun advies onderbouwden.
Vanaf het eerste moment denkt 365Zon mee met de klant. Alle mogelijke varianten worden uitgewerkt en de voor- en nadelen worden goed uitgelegd zodat je de juiste keus kunt maken. Ook zijn ze goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Alles gemonteerd volgens planning. Monteurs waren top!
Duidelijke uitleg tijdens de informatieavond die ik bezocht heb en prettige mensen die de panelen kwamen installeren.
Flexebiliteit,betrouwbaarheid,kwaliteit,goed uitleg zijn zonder meer hun sterke kanten ben zeer tevreden van de opgeleverde installatie volgens afspraak. Als je nog twijfelt, iedere dag zonder zonnepanelen is een dag verloren!!!
Prima bedrijf met eigen teams die komen installeren. Na verschillende offertes opgevraagd te hebben bleken ze ook nog de goedkoopste! Zonder enig probleem worden kleine extra zaken zoals het leggen van een extra UTP kabel gewoon zonder kosten meegenomen! Belangrijk is ook dat het een Eindhovens bedrijf is. Belangrijk om de lokale economie te steunen.