Mijn ervaring is achteraf niet geweldig de monteurs hebben ons in grote puinhoop achtergelaten de panelen werkten maar de meterkast en de vloer waar ze hadden geboord waren zwaar beschadigd ik moest zelf maar uitzoeken hoe ik dat weer klaar kreeg ook krijg ik nu op mijn mails geen antwoord meer als ik een vraag heb
Beste Melle, Dank voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je met een ontevreden gevoel terugkijkt op de zonnepaneleninstallatie. Bij het boren hebben we -helaas- schade veroorzaakt. In overleg hebben we met elkaar afgesproken dat je in eigen beheer deze schade zou laten herstellen. De rekening hiervoor zouden wij dan betalen. Op 14 april (vorige week vrijdag) hebben wij een e-mail van jouw verzekeringstussenpersoon ontvangen. Deze hebben we direct in behandeling genomen. Maandag was het pasen en er gaan helaas een paar dagen overheen om hier inhoudelijk op te reageren. Ik zie alleen wel dat we geen ontvangstbevestiging terug hebben teruggestuurd, dat is slordig van ons. Vandaar dat je misschien in de veronderstelling bent dat er even een paar dagen niks gebeurde aan onze kant. Dit is niet de plek (openbaar op onze review-pagina :-)) om inhoudelijk op deze e-mail te reageren, maar ik kan bevestigen dat het voorstel akkoord is en dat de vergoeding inmiddels naar je is overgemaakt. Uiteraard wens ik je heel veel plezier toe van de zonnepanelen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, bel mij dan gerust even op telefoonnummer 040-3040068 Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
Goede afspraken netjes gewerkt ook bij vragen staan ze klaar
Dankjewel voor de feedback! - Lars 365zon
Snelle levering zeer vakbekwame monteurs zorgvuldige afwerking door monteurs
Dank voor de feedback en tip. Bezoek aan huis is mogelijk, daar heeft u nu niets meer aan... Maar misschien goed om te weten voor andere mensen die deze pagina lezen :-). Ik wens u veel plezier toe van de zonnepanelen! Lars 365zon
Vriendelijk, servicegericht, snel en vooral betrouwbaar.
Alles een acht = goed dus.
Beste Ted, We hebben een machtiging van u nodig omdat we zaken met de belastingdienst moeten regelen uit uw naam. Deze machtiging kunt u aan ons verstekken via een online formulier, dat is denk ik de website waar u naar verwijst. Zodra dit formulier is ingevuld regelen wij de rest! Met vriendelijke groet, Lars 365zon
Uitstekende service
snel en netjes geïnstalleerd!
Sinds 4 weken in het bezit van zonnepanelen. Hopelijk schijnt de zon vaak zodat ze optimaal energie leveren na een professionele plaatsing en goede samenwerking met prettige medewerkers 👍.
Ook bedankt voor de fijne samenwerking! :-) Vriendelijke groet, Lars - 365zon
Snel en goed geleverd/geinstalleerd voor een concurrerende prijs. Prettig contact. Wifi verbinding bleek niet te werken (kabel beschadigd), achteraf keurig hersteld
Zeer goed behandeld tot nu toe en hoop op een verdere goede service
met name de aftersales is Top. Je wordt goed geholpen teruggebeld waar nodig en vragen worden simpel en snel beantwoord.
Zeer goede communicatie tijdens de offerte. Ze nemen de tijd om tot een juiste offerte te komen. Snelle installatiedatum. Door het weer was het helaas niet mogelijk om installatie in één keer af te maken, maar snel weer een nieuwe datum gepland. Het weer hebben we niet in de hand. Nette installateurs. Ook goede communicatie. Zonnepanelen liggen zeer strak op het dak. Mooi! Nazorg ook uitstekend. Ik had nog een paar vragen en die zijn vakkundig beantwoord. Dus: 365Zon is een top bedrijf. Prima prijs. Prima kwaliteit. Mijn dank voor alles.
365zon was één van de aangeraden bedrijven via fritts.nl. Nette offerte, bereid mee te denken, scherp geprijsd en goed onderbouwd waarom er werd gekozen voor bijv. een bepaald type omvormer. Nette monteurs met kennis van zaken en een keurige werkhouding. Zonder voorbehoud aanbevolen.
Nakomen van afspraken en kwaliteit installateurs perfect!
Goede levering de snelheid was minder daar waren externe factoren debet aan zoals het weer.
Ze doen wat ze zeggen!!
Wij zijn zeer tevreden over onze zonnepanelen en de plaatsing daarvan.Het personeel was kundig en aangenaam in de omgang.Kortom aanbevelenswaardig.
Ben zeer te spreken over de installatie en de service. Heeft ook al twee nieuwe klanten in de straat opgeleverd. Ga zo door!
Bedrijf heeft goed meegedacht over de installatie. Bedrijf levert kwaliteit omvormer en panelen.
Duidelijk adviesgesprek, afspraken netjes nagekomen en installatie vakkundig uitgevoerd.
goede communicatie
correcte afwerking; alleen jammer dat er een alternatief aan te pas kwam omdat de geoffreerde platen niet leverbaar bleken.