slechter dan verwacht

Mijn ervaring is achteraf niet geweldig de monteurs hebben ons in grote puinhoop achtergelaten de panelen werkten maar de meterkast en de vloer waar ze hadden geboord waren zwaar beschadigd ik moest zelf maar uitzoeken hoe ik dat weer klaar kreeg ook krijg ik nu op mijn mails geen antwoord meer als ik een vraag heb

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zie boven laat de boel netjes achter en stuur van te voren iemand om uit tezoeken hoe een kabel moet lopen en waar de omvormer het beste kan zitten en laat dat niet aan de klant over zo van waar wou u de omvormer ?

goede service, goed behandeld

Goede afspraken netjes gewerkt ook bij vragen staan ze klaar

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Eerder installeren.

goede service, goed behandeld

Snelle levering zeer vakbekwame monteurs zorgvuldige afwerking door monteurs

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: bezoek terplekke vond ik belangrijk vragen kunnen dan makkelijker gesteld worden.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, servicegericht, snel en vooral betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

Alles een acht = goed dus.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Als jullie de BTW teruggave overnemen, waarom moet ik dan nog iets doen op twee websites?

Uitstekende service

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Kennis van IT aangelegenheden installateurs zijn voor verbetering vatbaar

goede service, goed behandeld

snel en netjes geïnstalleerd!

• Tips/ verbeterpunten: nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Sinds 4 weken in het bezit van zonnepanelen. Hopelijk schijnt de zon vaak zodat ze optimaal energie leveren na een professionele plaatsing en goede samenwerking met prettige medewerkers 👍.

goede service, goed behandeld

Snel en goed geleverd/geinstalleerd voor een concurrerende prijs. Prettig contact. Wifi verbinding bleek niet te werken (kabel beschadigd), achteraf keurig hersteld

goede service, goed behandeld

Zeer goed behandeld tot nu toe en hoop op een verdere goede service

goede service, goed behandeld

met name de aftersales is Top. Je wordt goed geholpen teruggebeld waar nodig en vragen worden simpel en snel beantwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede communicatie tijdens de offerte. Ze nemen de tijd om tot een juiste offerte te komen. Snelle installatiedatum. Door het weer was het helaas niet mogelijk om installatie in één keer af te maken, maar snel weer een nieuwe datum gepland. Het weer hebben we niet in de hand. Nette installateurs. Ook goede communicatie. Zonnepanelen liggen zeer strak op het dak. Mooi! Nazorg ook uitstekend. Ik had nog een paar vragen en die zijn vakkundig beantwoord. Dus: 365Zon is een top bedrijf. Prima prijs. Prima kwaliteit. Mijn dank voor alles.

• Tips/ verbeterpunten: Geen

perfect, zeker aan te bevelen

365zon was één van de aangeraden bedrijven via fritts.nl. Nette offerte, bereid mee te denken, scherp geprijsd en goed onderbouwd waarom er werd gekozen voor bijv. een bepaald type omvormer. Nette monteurs met kennis van zaken en een keurige werkhouding. Zonder voorbehoud aanbevolen.

• Tips/ verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

Nakomen van afspraken en kwaliteit installateurs perfect!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De app voor het uitlezen van de prestaties van het systeem werkt niet goed. Vertegenwoordiger 365Zon is hier geweest en heeft van alles geprobeerd. Probleem echter nog niet opgelost!

goede service, goed behandeld

Goede levering de snelheid was minder daar waren externe factoren debet aan zoals het weer.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De eerste monteurs liepen tegen problemen aan hoe de bovenste dakpannen vast zaten. De tweede keer dat er andere monteurs kwamen lukte dit beter en waren ze zo klaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Ze doen wat ze zeggen!!

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over onze zonnepanelen en de plaatsing daarvan.Het personeel was kundig en aangenaam in de omgang.Kortom aanbevelenswaardig.

goede service, goed behandeld

Ben zeer te spreken over de installatie en de service. Heeft ook al twee nieuwe klanten in de straat opgeleverd. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Bedrijf heeft goed meegedacht over de installatie. Bedrijf levert kwaliteit omvormer en panelen.

goede service, goed behandeld

Duidelijk adviesgesprek, afspraken netjes nagekomen en installatie vakkundig uitgevoerd.

• Tips/ verbeterpunten: -

goede communicatie

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: in mijn geval ging de klus twee keer niet door ivm sneeuw op het dak. Met 1 telefoontje naar mij hadden we de overbodige ritjes van de monteurs kunnen voorkomen denk ik

perfect, zeker aan te bevelen

correcte afwerking; alleen jammer dat er een alternatief aan te pas kwam omdat de geoffreerde platen niet leverbaar bleken.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: het is m.i. aan te bevelen aan het begin van de installatie te beoordelen of het dak mooi vlak is zodat, als dat niet het geval is, de opdrachtgever vooraf verteld kan worden dat de platen niet geheel in één vlak zullen komen te liggen. Die weet dan dat het aan zijn bouw ligt en niet aan de installateur van de zonnepannelen.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop