Werken netjes, werken snel, werken kundig
dikke prima!!
Alees is prima verlopen en de nazorg bij de problemen met de internet verbinding waren uitstekend.
Na melding snel afspraak en het meeste direct opgelost.
betere nazorg en gegevens door sturen met betrekking van garantie van de omvormer en van de monitoring per paneel. Van beide heb ik nog niets ontvangen.
Alles positief, goede kwaliteit, nakomen afspraken, valkennis!
Alles goed en op de afgesproken tijd gemonteerd.
Het all-in concept is perfect. Alles zit er in, zelf het je er geen omkijken naar. Medewerkers die het installeren zijn heel kundig en flexibel om tot een goede oplossing te komen.
zeer goed en meedenkend klantgericht en zeer nette prijs kwaliteits verhouding
Uiteindelijk is alles wel opgelost, maar kost de klant wel veel negatieve energie!
na mijn aanvraag, schouw en offerte moest het project even in de vertraging omdat mijn dakpannen eerst vervangen moesten worden, het geduld (en de vasthoudendheid) van 365 zon was erg groot. ze belden heel vriendelijk elke 4 - 6 maanden op
Met enige kleine strubbelingen zijn bij mij tot volle tevredenheid zonnepanelen geplaatst.
Uitstekende ervaring.
Meedenken, flexibiliteit
adviseur heeft zijn best gedaan om in te leven in klantbehoefte
goed werk geleverd, vakkundig mensen.
snelle montage en oplevering
snel reageren op vragen via de mail met heldere antwoorden
Goede werknemers die alles aansluiten en vriendelijk