communicatie tussen adviseur (040 energie) en installateur kan beter. Ik weet nog niet of ik de app echt handig vind (nog te korte tijd ervaring mee)
Alles was in een dag geregeld.
De adviseur dacht erg goed mee en de installateurs werkten hard en netjes. Na klachten wel netjes korting gekregen op de rekening, dat is verder netjes afgehandeld.
Alles is prima verlopen. Enige minpunt was dat de omvormer kapot was bij de installatie en er dus een nalevering moest komen, maar dit kan gebeuren en werd vervolgens ook heel snel opgepakt. Al met al erg tevreden.
Betere communicatie omtrent de planning. Overleg installateurs met cliënt over legplan van de panelen.
Prima opname- snel offerte en installatie
Prima geholpen bij de aanvraag en verdere vragen. Installatie is goed verlopen, vakbekwaam, vriendelijk en netjes.
goed advies Prijs is ok 1e afspraak was prima.
Snelle en heel duidelijke offerte. Vakkundige plaatsing en goed werkend zonnepanelen systeem. Zou 365Zon zeker aanbevelen bij anderen.
Gewoon super! Heldere afspraken die nagekomen zijn.
Na storing zeer snelle reactie/actie ervaren.
Had paar specifieke eisen voor mijn installatie bv met micro inverters etc, hier in konden ze me goed over adviseren en kwamen met aanbieding aansluitend aan mijn eisen. Hetgeen bij menige andere aanbieders lastig tot onmogelijk was.
Installatie is goed en snel verlopen
alles goed gegaan
Lever een elke klant een pakket met informatie over: - de panelen - de omvormer - koppeling Wifi
Een heel prettig bedrijf om mee in zee te gaan
Netjes gewerkt zowel op het dak als binnenshuis. Bekabeling mooi weggewerkt onder de dakpannen.
Professionele partij die haar afspraken goed nakomt.
De installatie is nog erg vers. Het installeren was uitbesteed. 365zon kennen we via 040 energie. Eerste beoordeling is positief.