perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij aanspreekt is dat afspraak is afspraak. Hierin blinkt 365zon uit. De installateurs deden net iets meer aan netheid als wat men kan verwachten. ook denken ze tot het laatste moment mee.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Helaas die heb ik niet.

goede service, goed behandeld

Kwalitatief goed systeem met zonnegarant achter zich.

• Tips/ verbeterpunten: Monteurs beter opleiden

perfect, zeker aan te bevelen

installatie netjes en snel geplaatst samen met de electromonteur een goede plek uitgezocht voor de omvormer , ben uiterst tevreden , ook word de btw teruggave door 365 verzorgd als je dat wilt , al met al zeer tevreden ,

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant

goede service, goed behandeld

We zijn prettig geholpen, er werd adequaat gereageerd op vragen.

goede service, goed behandeld

Ongelooflijk dat na het monteren van de laatste zaken er al direct resultaat gemeten kon worden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Interne communicatie (monteurs waren niet op de hoogte van de gemaakte afspraken).

goede service, goed behandeld

Snel en net afgewerkt, die dag scheen de zon en het werkte meteen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: offerte was voor 10 panelen, later bleek dat er maar 8 op konden. Had graag gezien dat men had geholpen met het installeren van de app op mijn laptop of smartphone maar daar krijg ik binnenkort hulp bij van 365zon

goede service, goed behandeld

Het is een zeer net bedrijf. Je wordt netjes te woord gestaan. Kunt er met alle vragen mee aankomen. Na het bestellen maakten ze zo snel mogelijk een afspraak om alles te komen installeren. Na een klacht over een zonnepaneel werd ik meteen netjes geholpen en hebben ze het zeer net en professioneel opgelost. Zeer tevreden over de panelen en de service die ze hebben.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Bij wat ouderen huizen eerst komen kijken hoe de constructie van het dak is. En overleggen hoe de installatie komt te liggen.

Netben beleefd personeel

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: We moest en zelf met ideeën komen om meer panelen te kunnen leggen. Dat vind ik niet slim. Veel mensen haken daar door makkelijker af omdat ze niet door gaan met vragen. Als ikzelf niet telkens met mogelijk heden kwam was het ook niks geworden.

goede service, goed behandeld

Alles is netjes en snel geregeld op de dagen vd installatie.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: - Duidelijkheid & afspraken nakomen m.b.t. reserve dakpannen. Voor het installeren was het geen probleem dat er geen reserve dakpannen aanwezig zijn. Toen bij installatie toch een dakpan brak, bleek dat er reserve dakpannen aanwezig hadden moeten zijn. Uiteindelijk is e.e.a. provisorisch opgelost. - Er was geen duidelijkheid dat installatie niet door zou kunnen gaan bij lichte regen. - Er is door het installatieteam niet duidelijk gecommuniceerd dat ze die dag vanwege de regen niet terug zouden komen. - En nadat de installatie op het dak niet doorging was de planning niet echt assertief met het plannen van een nieuwe afspraak - ook hier klopte de info van de installateurs niet met wat er door planning gecommuniceerd werd.

goede service, goed behandeld

Klantvriendelijke en duidelijke communicatie. Bij gemaakte afspraken wordt er van te voren nog een herinnering gestuurd en afspraken worden ook volgens planning nagekomen.

Via 040-Energie

• Tips/ verbeterpunten: nvt

Alle afspraken uitstekend nagekomen

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Wanneer afgesproken dat installateurs tussen 8 en 9 uur arriveren is het beter om het even te laten weten wanneer het 10 uur wordt.

goede service, goed behandeld

Via de woningbouwvereniging (Thuis) besloten om mee te doen als huurder. Wel enige tijd moeten wachten vanwege de drukte (veel aanvragen) maar toen het eenmaal zo ver was, was de installatie heel snel geregeld! Nu even afwachten hoe het systeem gaat presteren.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik kan nu nog geen verbeterpunten melden.

voldoende, een redelijke ervaring

De panelen werken prima en leveren wat de bedoeling was.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De medewerker die de leiding had van het plaatsen van de panelen was byzonder disloyaal naar eigen collega's als anderen. Daarbij maakte hij zelf heel veel fouten, die overigens later bij oplevering wel hersteld zijn.

goede service, goed behandeld

Degene die het werk gedaan hebben, waren correct en keurig netjes!

perfect, zeker aan te bevelen

Panelen keurig geplaatst, de enigen die maximaal gebruik maakten van de plaats op ons dak.

goede service, goed behandeld

Uitstekend advies en communicatie. Panelen netjes gelegd. Installatie correct ingeregeld op afstand.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De -ingeleende- installateur van de panelen kreeg de installatie niet werkend. De -eveneens ingeleende-elektromonteur die dit eigenlijk had moeten doen was al snel weg... iets betere afstemming was wel wenselijk, alsmede het systeem werkend op te leveren. (Evengoed werkte het een dag later wel, door tussenkomst van een van de technici van 365ZON, dus daarvoor alle lof)

goede service, goed behandeld

Duidelijke offerte, op verzoek vooraf opname t.a.v. elektrische installatie, keurige prettige monteurs, duidelijke uitleg bij de oplevering, afspraken worden 100% nagekomen. Montage was binnen een dag gepiept zonder enige vorm van overlast.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: ?

goede service, goed behandeld

Goede service, bij vragen duidelijk geholpen. In verband met het weer, moesten de panelen in 2 keer geplaatst worden. Hiervoor kon snel een afspraak gemaakt worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Een jong bedrijf dat service gericht is. Niet alles bij mijn installatie is goed gegaan, maar er werdt serieus met mijn klachten omgegaan en uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid afgehandeld.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zorg ervoor dat er altijd minimaal 1 ervaren mederwerker in een team zit. Niet een team sturen met alleen nieuwe/onervaren mensen. Ook de communicatie op kantoor zou wat professioneler kunnen. Klantenbenadering is echter vriendelijk en open. Al met al een aanrader

voldoende, een redelijke ervaring

Nadat ik erg boos ben geworden v.w. slechte communicatie en verkeerde materialen, waardoor ik een snipperdag voor niets genomen heb, hebben jullie het redelijk snel voor elkaar gekregen dat de panelen toch nog zijn geplaatst.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Als jullie de afspraak niet nakomen of kunnen komen, verwittig dan jullie klanten! Bij mij zouden jullie voor de middag komen, en nadat ik zelf gebeld had kreeg ik te horen dat het eenzijdig verzet was naar 's middags. Terwijl ik het 's morgens heel druk heb op mijn werk. Had ik dat geweten dan was ik 's morgens gewoon gaan werken. Dus beter communiceren!

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop