goede service, goed behandeld

Prettig personeel om over de vloer te hebben.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Verschil van inzicht tussen monteurs in elektricien.

voldoende, een redelijke ervaring

Door een foute levering kreeg ik de verkeerde panelen, deze pasten niet in de beloofde steunen. Deze moesten later worden omgeruild voor een veel minder mooi systeem. Ik heb nu welliswaar iets grotere panelen, maar deze zijn veel minder netjes afgewerkt. Bovendien werd door de 2e monteur die de fouten van de eerste kwam repareren een beschadiging geconstateerd aan mijn gloednieuwe dak en gefotografeerd, maar hier is niets aan gedaan.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zorg altijd voor goede monteurs, Controleer voor er een afspraak gemaakt voor plaatsing of het wel de goede panelen zijn. Ga niet vragen naar nazorg en garantie als hierover nog geen oordeel gegeven kan worden, hoe kun je een maand na installatie al weten hoe de nazorg is? Dit cijfer is dus zomaar een slag in de lucht.

goede service, goed behandeld

Door goed advies en vakkundig personeel hebben wij voor 365zon gekozen voor het leveren en plaatsen van de zonnepanelen. We zijn erg tevreden over hoe het hele traject verlopen is. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en er is goed werk geleverd. De electricien heeft overuren moeten maken om onze meterkast te vervangen maar het is allemaal netjes voor elkaar gekomen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen.

040 energie Eindhoven

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Uniforme oplossing kabelgoot vanaf panelen over de dakrand naar binnen (plat dak) hiervoor een goede oplossing bedenken het nu gebruikte pijpje kpmt niet profesioneel over verder eas alles toppie

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen van 365zon. Ik had een korte levertijd en heb er al veel plezier van gehad. Uitleg was perfect en ook de evt nazorg. Ik adviseer echt om zaken te doen met 365zon

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik zou zeggen: Ga zo door!

Prima werk

goede service, goed behandeld

Ik heb alleen maar positive ervaringen met de adviseur en de monteurs welke vakbekwaam zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Grote mate van deskundigheid en goede prijs-kwaliteit verhouding

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De ZZP-ers die de installatie komen aanbrengen en aansluiten mogen wel wat meer tijd krijgen daarvoor. Het is een haastklus voor hen, waardoor de kwaliteit van het werk onder spanning komt te staan. Bij het netjes wegwerken van kabels wordt daardoor gekozen voor de gemakkelijkste weg en niet voor de beste weg. Controle op die kwaliteit door 365-zon kan ook beter!

voldoende, een redelijke ervaring

goede verkoper, snelle reacties verkoper, helder en duidelijke communicatie Arif

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: er was 20 cm te weinig ruimte om 1 extra paneel toe te voegen, vooraf naar afmetingen vragen is beter daarnaast had de elektricien beter dienen op te letten ivm de omvormer dat er kabels onder zaten. hij had al 1 keer vervangen en wilde niet meer verhangen en daarom diende een nieuwe eletricien te komen. beter zou zijn in 1 x goed vastmaken van omvormer

goede service, goed behandeld

Werk en materialen zijn comform afspraken uitgevoerd en geleverd. Afronding BTW teruggave staat nog in de stijgers. Communicat ie met bedrijf verliep goed.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Monteurs hebben goed werk geleverd zowel op het dak alswel de electra monteur.

perfect, zeker aan te bevelen

Een duidelijk verhaal, snelle levering, professionele monteurs die meedenken in oplossingen. Prima zaak.

• Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Nazorg en garantie, daar hebben wij nog niets mee van doen, panelen zijn pas kort geleden geplaats.

perfect, zeker aan te bevelen

Ze hebben voor zover ik het kan overzien prima werk afgeleverd! Dus laar het zonnetje nog maar even blijven!

• Tips/ verbeterpunten: nee

goede service, goed behandeld

Goede service, en snelle levering, ook als er na de installatie nog vragen zijn komt er een snel antwoord.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Installatie duurde wel lang, maar het was ook erg warm die dag, werken in de zon bij +/_ 37 graden..

goede service, goed behandeld

snel, vakmatig, nette monteurs stellen vragen en geven oplossingen bij problemen

• Tips/ verbeterpunten: geen

perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel bedrijf, is concurrerend maar onderscheid zich van collega-bedrijven door vakbekwaamheid en prima nakomen van afspraken.

goede service, goed behandeld

Alles volgens is conform afspraak en belofte geleverd en geïnstalleerd! Heb de zonnepanelen nu twee maanden op mijn dak liggen en tot nu toe gaat alles prima!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Meer duidelijkheid inzake prijsbepaling tov. andere aanbieders van zonnepanelen.

goede service, goed behandeld

Ontzettend blij met de service, snelheid, werkwijze en vriendelijkheid van de installateurs!

• Tips/ verbeterpunten: Ga zo door

Vakkundig Team

goede service, goed behandeld

zeer goede ervaringen, zowel advies, prijs , afspraken en levering .

• Tips/ verbeterpunten: geen

goede service, goed behandeld

Goede betrouwbare informatie Wellicht iets duurder in prijs maar komen alle afspraken na. Wel jammer dat inmeten niet goed was gedaan waardoor er een aantal penelen minder op het dak konden worden geplaatst

• Tips/ verbeterpunten: Beter inmeten. Perfecte/nette monteurs

goede service, goed behandeld

Werkt allemaal prima zoals beloofd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Bee Kringle ik nog wel een guaranties bewijs en betaalbewijs Mocht ik Mijn huis moeten verkopen ivbm ouderdom

perfect, zeker aan te bevelen

Goede duidelijke informatie. Vlotte levering en snelle en goede installatie van het geheel. Geen enkel minpuntje gevonden tot nu toe.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop