• Tips/ verbeterpunten: Doorgaan zo

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering, ook nadat bleek dat ons dak eerst gerepareerd moest worden voordat de panelen gemonteerd konden worden. Inmiddels is door ons aanraden ook op twee andere huizen in de straat dezelfde configuratie gemonteerd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Link in eerste klantenvertellen uitnodiging werkte niet. Tip: soort aanmeldpremie of straatkorting invoeren zodat het loont om samen met buren in één keer panelen te laten monteren.

goede service, goed behandeld

Alles volgens afspraak geleverd. En alles werkt perfect.

goede service, goed behandeld

Nette benadering en deskundige afwerking. Wel jammer dat alles niet op dezelfde dag afgewerkt kon worden.

• Ik ben: een zakelijke klant

Communicatie is goed

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Stuur vakkundig personeel die ook weten wat veilig werken is. Installatie had dan sneller,beter en veilig kunnen worden uitgevoerd.

voldoende, een redelijke ervaring

Bij offerte werd snelle plaatsing zonnepanelen (6 weken)als voordeel aangevoerd. Na akkoord offerte bleek dit toch langer te duren (2 maanden). Verder geen klachten.

goede service, goed behandeld

Zeer prettige samenwerking en communicatie. Vakmanschap bij de installateurs.

Snel, kordaat en goed

goede service, goed behandeld

Ondanks de hitte verliep de installatie van de zonnepanelen goed

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De monteur van de electriciteit was zeer ondermaats. Een andere monteur heeft twee dagen later alles opnieuw moeten doen.

via Best Duurzaam

voldoende, een redelijke ervaring

Afspraken beter communiceren. Monteur komen zonder vooraf te bellen. er wordt gewerkt met externe monteurs. Nazorg niet echt geweest

goede service, goed behandeld

Goede communicatie, denken goed mee en weten waar ze over praten.

Vakmanschap en flexibiliteit

• Tips/ verbeterpunten: Meer ondersteuning bij aangifte belastingdienst

goede service, goed behandeld

Vriendelijke benadering, geen wanklank gehoord. Geweldige installateurs. Goede zin en harde werkers die ook nog meedachten, maar dat heb ik in een e-mail al laten weten.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik kan er nu geen bedenken.

voldoende, een redelijke ervaring

Het eerste (en enige) persoonlijke gesprek met de adviseur was prima. De solar edge is een prima tool om de prestatie van de installatie te volgen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: In mijn geval heeft de adviseur zijn een advies gemaakt o.b.v. een luchtfoto en niet o.b.v. een feitelijke vaststelling. Dit kwam tot uiting bij het plaatsen van de installatie. Een andere tip=>Leg duidelijk uit dat de BTW teruggaaf mogelijk kosten met zich meebrengt en laat dat in de offerte tot uiting komen. De installatie werd uitgevoerd door een aantal personen, waarvan het de vraag is of iedereen bekwaam genoeg is die ter plaatste is gekomen. Niet alle personen waren de Nederlandse taal machtig. In deze terugkoppeling is geen mogelijkheid tot verdere verheldering van een keuze die ik heb gemaakt. Ik zou bij de vraag over de aanbeveling de mogelijkheid "misschien" toevoegen en ook een rede aangeven. Doe er je voordeel mee.

goede service, goed behandeld

Alles goed gedaan, muv de btw teruggave. Dit zou in zijn geheel door jullie verzorgd worden, maar heb veel zelf moeten doen en had liever dit geld gehouden. Graag een reactie en verwacht een compensatie. Inmiddels heeft mijn dochter en schoonzoon bij jullie besteld op mijn aanraden. Vriendelijke groeten, jan

goede service, goed behandeld

Snel een duidelijke offerte met opbrengstgarantie. Volgens afspraak snel geïnstalleerd met een mooi gestroomlijnd zonnecelconcept. onzichtbaar vanaf de grond en het aankijken waard vanaf boven. De constructie geeft ook vertrouwen dat het eventuele stormen goed kan door staan. De eerste opbrengst resultaten ondersteunen de verwachting dat het met de kW opbrengst ook wel goed komt.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Bij de installatie is het handig dat ook de wifi verbinding via een app op de pc of ipad wordt geïnstalleerd door uw bedrijf. Na een telefoontje is dit later keurig volgens afspraak door een monteur gedaan.

• Ik ben: een zakelijke klant

voldoende, een redelijke ervaring

Betere afwerking van de montage. Het gehele elektronische deel van binnenshuis was rommelig en slecht afgewerkt.

afspraken worden goed nagekomen

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: gemaakte afspraken beter op papier zetten,waar de monteurs zich aan kunnen houden

goede vakmensen

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: kabel bloot op het dak lig en er zitten nog vlekken op de panelen

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop