Overzichtelijke site. Overzichtelijke offerte. Reactie op e-mail vragen direct. Komen snel thuis kijken. Passen eventuele aanpassingen snel aan. Betrouwbaar. Hebben een opbrengsten garantie. Zijn echter wel gemiddeld duurder dan anderen. Service is echter prima.
Goede snelle instalatie. Werkt heel goed.
nog geen ervaring met nazorg en garantie
Zeer goed gevoel bij 365zon.nl van begin tot het einde van het traject. Kwaliteits mensen
Adviseur en monteurs komen over als terzakekundig.
Alles is prima op tijd geregeld en uitgevoerd.
Goede informatie vooraf en snelle plaatsing door bekwame mensen
Duidelijke offerte, snel aangepast n.a.v. gesprek. Installatie verliep snel en probleemloos.
040 Eindhoven, energie, goede voorlichting en makkelijk
goed vakbekwame personeel
Niets op aan te merken en 10 punten geef ik nooit/zelden. Monteurs stonden open voor inspraak,waren netjes en accuraat. Binnendienst was ook na installatie vriendelijk en behulpzaam.
Het onderscheidende persoonlijke contact vooraf en tijdens het aankoopproces, de flexibiliteit en het geduld in de diverse contacten. Dus niet iets zo maar over Internet bestellen etc. of via een veiling, maar gewoon rond de tafel overleg. De Zongarant garantie 10 jaar is een geweldig verkoopargument.
Netjes en communicatie maar met 1 persoon dus hoef niet elke keer uit te leggen
Tot nog toe zijn alle afspraken goed nagekomen
Vakkundig en precies afgewerkt zoals ik het gewenst heb, De nazorg mbt uitleg verdeelkast etc had eerder gekund
Alles verliep vlot en deskundig. Nzorg nog niet nodig gehad. Nu afwachten wat het oplevert.
Vriendelijk geholpen met een mooie installatie als resultaat. De installateurs hebben ook nog kritisch gekeken naar de zin en onzin van het ontwerp en deze ter plekke geoptimaliseerd. Ik beveel 365zon zeker aan!