Semsportal app is waardeloos.
n.v.t
Beste Frans, Bedankt voor je review en feedback, vervelend om te lezen dat je de gang van zaken niet als prettig hebt ervaren. Aangezien je deze review op een openbare website geplaatst hebt (en dus gelezen wordt door mensen die overwegen om zaken met ons te doen), zal ik ook via deze weg reageren op hoe wij hier tegenaan kijken. Wat je schrijft over het installatieteam klopt; de installatie bij je op het dak is door een nieuw (nog wat onervaren team) gelegd. Daar moet bij opgemerkt worden dat dit team onder leiding stond van een ervaren team dat tegelijkertijd bij jullie buren bezig was. Dit ervaren team heeft ook nog bij jullie geholpen. De installatie heeft inderdaad wat (laten we het niet overdrijven) langer geduurd als gepland; dat vinden wij ook jammer. Met de kwaliteit van het geleverde installatiewerk (is op wat kleine puntjes na) ons inziens niet zo veel aan te merken. We zijn later nog een keer teruggekomen om naar je opmerkingen te luisteren en om de situatie te bekijken, we hebben toen ook nog wat kleine aanpassingen gemaakt in de installatie. Dan over de beschadigingen van “het nieuwe dak”; Er zijn tijdens de installatie wat pannen gebroken, dat is vervelend maar dat kan gebeuren. Alle pannen die gebroken zijn hebben wij direct vervangen met jullie eigen reservepannen. Daarna hebben we nieuwe pannen besteld en deze aan je teruggegeven als compensatie hiervoor. Over de krassen en witte aanslag op de pannen; dit heeft absoluut niets te maken met onze werkzaamheden. Deze aanslag zit namelijk op plekken waar wij niet gewerkt hebben, aan de andere kant van het dak en zelfs op de pannen van meerdere andere buren die helemaal geen zonnepanelen hebben. Over het garantiebewijs; Om het garantiebewijs heb je niet hoeven vragen.. Het duurt gewoon even een paar weken voordat dat allemaal verwerkt is (dat gaat via garantiefonds Zonnegarant). Verder heb je snel na de installatie het garantiebewijs voor de productgarantie van ons ontvangen, dat is namelijk de factuur. Naar onze overtuiging hebben we naar je opmerkingen geluisterd en zijn we daar waar mogelijk aan je verzoeken tegemoet gekomen. Als dit naar jullie mening niet het geval is dan hebben we uiteraard graag nog even contact om te kijken hoe (en of) we de situatie voor jullie kunnen verbeteren. Als je daar behoefte aan hebt; Wanneer en op welk telefoonnummer kunnen we je daar het beste even over bellen? Uiteraard wens ik je verder veel plezier toe van de zonnepanelen! Met vriendelijke groet, Lars Buuts 365zon PS. Dit bericht is niet bedoeld om met modder te gooien of om ‘ gelijk’ te halen. Het is puur bedoeld om een evenwichtig beeld te schetsen van deze situatie.
alles klopte van het begin af aan; vooral het persoonlijke bezoek is als zeer prettig ervaren. Ik heb precies uit kunnen leggen wat de bedoeling was.
snelle service, keurig aangelegd,
Advies was of telefonisch of per mail, korte snelle communicatie met goede opvolging. Heldere transparante offerte
Prettig contact, vlotte installatie.
Dankje Rik!
Prima snelheid bij offerte en realisatie.
Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd
Montage werd in de ochtend gedaan door 2 onervaren monteurs, die correct waren, maar nogal klungelig te werk gingen, waardoor de klus erg langzaam verliep. In de middag kreeg het tweetal hulp van een derde monteur, die dermate haastig en onzorgvuldig te werk ging, dat ik hem daar op heb moeten aanspreken (lopen door goot, terwijl aangegeven was dat dat niet mogelijk was, slordig wegwerken van de bedrading etc.). Voor de hand liggende tip: laat ervaren en onervaren monteurskoppels de klus vanaf de ochtend doen.
Dankjewel voor je feedback Mat. Uiteraard wens ik je veel plezier toe van de zonnepanelen! Met vriendelijke groet, Lars
Op een zorgvuldige manier zijn de panelen gelegd en werd ook duidelijke uitleg gegeven
Zoals afgesproken is het allemaal gegaan. Vanuit onze kant nog de nodige aanpassingen gedaan 3 weken voor de plaatsing. Ook dat is goed gegaan
Merci!
Dachten goed mee om leidingen zo onzichtbaar mogelijk te leggen.
Duidelijk,vriendelijk personeel,op tijd als afgesproken is en de servies echt goed, ben heel erg tevreden over jullie.
Alles zoals afspraken installatie,garantie e.d.. wordt naar volle tevredenheid waargemaakt.
Behalve begin problemen bij het installeren ben ik tevreden. Ik heb hier al melding van gedaan.
Correct. snel klaar en weten heel goed waar ze mee bezig zijn.
Mooie website, goed verkoop verhaal, ruim de tijd genomen om zaken door te spreken.
Hi Ilse, Bedankt voor je berichtje. Op welk telefoonnummer kunnen we je het beste even bellen om te overleggen? Als je wilt komen we natuurlijk graag nog eens terug om samen te kijken naar de opgeleverde installatie. Hoe dan ook; ik wens je natuurlijk veel plezier toe van de zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
Deskundig en specifiek advies voorafgaand aan de installatie. De monteurs en elektriciens waren vriendelijk, professioneel en werkten alles keurig af. Zo hebben de monteurs veel tijd besteed aan het volledig (van alle kanten) uitlijnen van onze panelen. Echt vakwerk!
Wij zijn erg enthousiast over 365Zon in alle opzichten. Zij hadden echter de pech dat aan het eind van het jaar de gewenste zonnepanelen niet geleverd konden worden. Er werd wel een alternatief geboden, maar dat wilden wij niet. Daardoor werd de plaatsing 2 maanden later. Vandaar een lagere waardering voor snelheid en levertijd, maar dat was eigenlijk buiten de schuld van 365Zon. Dat het op de dag van installatie begon te sneeuwen, waardoor het geheel nog een week later pas werd afgerond, kan 365Zon ook niet worden aangerekend.