Helder, duidelijk en komen afspraken prima na. Bij vragen is er zelfs in de weekenden binnen een mum van tijd respons. Top!!!!
Prima en snel geholpen door goed en vriendelijk personeel.
Bijzonder tevreden
Na eerste offerte werd er vlot gereageerd om mijn suggesties en aan- en opmerkingen. Wijzigingen werd vlot doorgevoerd
Goed installatieteam met goede oplossingen. Nette afwerking.
Afspraak was rond 8 uur komt men om de panelen te plaatsten, Rond die tijd stonden er 3 heren op de stoep. Netjes vriendelijk en duidelijk over wat ze gaan doen. Ook wat vragen die ik had hebben ze naar tevredenheid be-antwoord. Er werd een steiger voor het huis gezet, en toen werden de voorbereidingen en de plaatsing snel en degelijk geplaatst. Tussen door even een drankje, maar daar namen ze weinig tijd voor. Binnen op zolder werd de apparatuur geplaatst. en er werden wat aanpassingen in de meterkast gedaan. Alles keurig netjes en recht :-) Toen alles rond 3 uur in de middag klaar was werd me uitgelegd hoe een in elkaar zat en hoe het ongeveer werkte, en hielpen ze met het installeren van de App op mijn telefoon die laat zien hoeveel er geproduceerd werd. Ik had een tip van eigen huis gehad om korting te krijgen op de plaatsing e.d. van 365zon Ik ben over het algemeen en op de "werklui" in het bijzonder heel erg tevreden. Van Harte aanbevolen !
Klantvriendelijke benadering, duidelijke uitleg en klantvriendelijke monteurs
zeercorect
netjes en beleefde montageploeg!
Alle afspraken zijn netjes nagekomen alles werkt perfect netjes geïnstalleerd. Vragen per mail worden meteen binnen 24 uur beantwoord en telefonisch altijd snel geholpen NIETS DAN LOF PERFECT bedrijf
Niets hier is volmaakt, maar tot nog toe zijn mijn vrouw en ik zeer tevreden over de wijze waarop we voorgelicht zijn, hoe snel het een en ander geregeld was en alles mooi op elkaar paste met de plaatsing van onze zonnepanelen. Toen na 1 of 2 dagen de werking uitviel (vermoedelijk had een van ons tegen de schakelaar gestoten) werden wij door 365zon via de email op de hoogte gebracht, dat het systeem niet werkte. Dat was een prima service. Overigens werkt alles tot nog toe tot volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Marten Bosgra.
de snelheid van leveren, de duidelijkheid van de app, en het oplossen van de lekkage die na plaatsing van de panelen ontstond
duidelijkheid/weten waar je aan toe bent / goede contacten/ niets negatiefs
Goede vaklui en erg vriendelijk mensen. Prima werk geleverd. Ik hoop t.z.t. BTW terug te krijgen.
Zie bovenstaand cijfer, niets op aan te merken
Eindelijk snel opgelost de heer Lars Buuts van 365zon.nl . Door tussenkomst van de heer Lars Buuts en grip op de zaak binnen een uur oogelost !
Komen gemaakte afspraken goed na. Problemen bij installatie op het dak worden terstond opgelost.
Snelle planning montage.
Beste Murwet, Bedankt voor je berichtje. Vervelend dat er schade is ontstaan tijdens het installeren van de zonnepanelen. Ik zie dat er inderaad al heel wat communicatie over en weer is geweest rondom het vaststellen van het schadebedrag. We gaan er voor zorgen dat we deze week een streep onder het verhaal gaan zetten. Dank voor je geduld. Met vriendelijke groet, Lars - 365zon
Via de Vereniging Eigen Huis werd 365zon geselecteerd voor collectieve inkoop zonnepanelen. Monteurs Camiel en Max waren zeer vriendelijk en bereid tot uitvoerig overleg over de route door het huis van de 5-aderige kabel naar de meterkast. Zij werkten netjes en leverden een fraai werkend systeem op. Mijn complimenten voor hun!