Duidelijke afspraken, prima informatie, keurige installatie, mooie prijs / kwaliteits verhouding
5 oktober zijn bij ons zonnepanelen geplaatst. Dit verliep zoals verwacht zeer professioneel, fijne communicatie en gewoon aardige personen. Na uitleg van het systeem en de app werd alles keurig opgeruimd en laat de zon nu maar komen. Ik ben uitermate tevreden en positief referent.
duidelijke info ,en er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil en wat er mogelijk is . alles wordt goed geregeld door 365zon ben zeer tevreden
van middag 30-9-2020 zonnepanelen geplaatst kwamen op afgesproken tijd een monteur was al bezig met electriciteit daarna 2 man die de panelen plaatste dat werd netjes gedaan alle verpakkingsmaterialen mee retour genomen de electricien had nog wat gevonden wat niet goed was na een telefoontje alles opgelost zonder meerprijs klasse zijn mannen die hun vak verstaan mvg scheepers
Tot mijn spijt :-) kan ik niet overal 10 punten voor geven anders is er niets te verbeteren. Door de corona perikelen enige aanvaardbare vertraging opgelopen. De collega's van het installatie team hebben het beter uitgevoerd dan van te voren besproken, ik ben hier echt heel blij mee. Vooral de deskundigheid sprak mij aan en alles knap geïnstalleerd en weggewerkt, helemaal TOP. Zelfs de app op mijn telefoon nog even bijgewerkt.
slechte communicatie in het Engels, met alleen maar Roemeense monteurs. Het van te voren gemaakte dak schema, werd meteen veranderd. Eerst zouden ze vlak langs de schoorsteen komen te liggen, maar dat is meteen veranderd. Ook hadden zij een hele makkelijke weg voor de kabels, langs de regenpijp naar beneden, in het zandpad weg werken, en dan naar binnen boren. Dat vond ik niets, heb mijn eigen weg aangegeven, binnen door. Kortom, hier heb ik spijt van....
Beste Mick, Dank voor je feedback. Jammer dat de installatie niet vlekkeloos verlopen is. Uiteraard gaan we er voor zorgen dat we dit samen netjes oplossen. Inmiddels hebben we ook al even via een andere weg contact met elkaar gehad en een (nieuwe) afspraak ingepland. Wil je je review aanvullen zodra we alles hebben afgerond met elkaar? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Lars Buuts / 365zon
Zonnepanelen in 1 ochtend netjes opgeleverd en alle kabels netjes afgewerkt. Aardige monteurs. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vragen worden snel beantwoord door 365zon.
De installatie van onze panelen is prima verlopen. We zijn heel tevreden over de manier waarop de kabels gelegd zijn. Het team was op tijd, werkte netjes en secuur en was vriendelijk en dacht mee. We zullen 365zon beslist aanraden aan kennissen die zonnepanelen overwegen.
In juli 2020 de offerte aanvaard voor de installatie van 8 310 Wp zonnepanelen. De levertijd was wat aan de lange kant (meer dan 2 maanden), maar éénmaal ter plaatse (21-9-2020) verliep de installatie razendsnel en probleemloos. De apparatuur werd keurig geplaatst en was direct operationeel. Ook de hulp met de smartphone app was snel en deskundig. Prima ervaring.
Via consumentenbond zonnepanelen bij dit bedrijf aangevraagd. De aanvraag van de consumentenbond gaf een maximaal aantal van 8 panelen, maar na een mail mijnerzijds werd de offerte direct aangepast naar de mogelijke 12 panelen. De installatie verliep vlot en de monteurs waren zorgvuldig en netjes. Alleen nog even afwachten hoe de BTW teruggave verloopt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Alles wordt super netjes aangelegd vriendelijk personeel
De voorbereidingen verliepen soepel en werden van duidelijke informatie voorzien. Gaven ook snel antwoord bij vragen over alternatieven. Goede prijs/kwaliteit. De installatie verliep snel en soepel. De monteurs werkte zeer netjes, snel en waren erg vriendelijke en gaven naderhand duidelijk uitleg hoe het systeem werkt. Wij zijn zeer tevreden.
vanaf het eerste moment goede communicatie en uitleg over de gang van zaken het zal voor de meeste mensen een nieuwe en eenmalige stap zijn, dus dat is dan wel fijn Vakkundige monteurs hebben mijn dak in drie uur boorzien van panelen
Zojuist afscheid genomen van de electricien. De dakwerkers en de electricien hebben prima werk geleverd. Alles netjes achtergelaten. Steeds keurig gevraagd om eea te doen. Prima mannen.
De installatie is erg prettig verlopen, de monteurs waren zeer vriendelijk en vakkundig. Heel fijn dat alles nu goed werkt, we zijn erg blij dat de energiemeter nu regelmatig naar links draait ipv naar rechts. We zouden jullie service zeker aanraden bij ons netwerk.
De panelen zijn vakkundig geplaatst en de heren monteurs hebben prima werk verricht! Een naslagwerk over de werking van het systeem na aflevering zou gewenst zijn.
Via aanmelding van vereniging Eigenhuis kwamen we bij hen terecht Prima werk afgeleverd, goede uitleg en panelen werken prima.
Het opvragen van een offerte verliep soepel. Mijn wensen kon ik digitaal kenbaar maken en vervolgens afstemmen met een medewerker van 365zon. Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik perfect op de hoogte gehouden over de voortgang en de datum van levering. De mensen van 365zon waren er precies op de afgesproken tijd en na ongeveer 3 uur werkte de volledige installatie. De leidingen zijn mooi weggewerkt en de app werkte direct. Kortom: een zeer professioneel bedrijf welke een goede en betrouwbare service levert.
Als klant kreeg ik te maken met één contactpersoon bij het bedrijf die snel en accuraat reageerde en handelde op mijn opmerkingen/vragen. De installatie van de zonnepanelen is prima verlopen door deskundige en vriendelijke medewerkers. Hierdoor heb ik een positieve indruk gekregen van het bedrijf en heb er alle vertrouwen in dat eventuele zaken in het aftersales traject goed worden verholpen.
Correcte en duidelijke communicatie, zowel schriftelijk (offerte) als telefonisch. Snelle levering en montage, keurig afgewerkt en opgeruimd. Zeker aan te raden.
100 punten, klantvriendelijk en kennis mee gemaakt via 040 energie.
Installateurs zijn harde werkers en ook zeer vakkundig. Snel geinstallerd en alles werkt prima!
Contact met 365zon.nl was heel prettig. Er werd goed geluisterd en onze wensen werden meegenomen in de offerte. De installatie is uitgevoerd door 3 jonge mannen. Allemaal zeer correct en de hele installatie is zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. De installateur was tevens op de hoogte van een aantal specifieke wensen die afwijkend waren aan een ‘reguliere’ installatie. Al met al heel erg tevreden.
De panelen zijn van goede kwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. De installatie vond plaats door een deskundig en daadkrachtig team dat de klant centraal stelde en met deze oplossingsgericht meedacht. Ze waren beleefd en communiceerden duidelijk en plezierig.
Voordat de afspraak voor de plaatsing van de panelen werd gemaakt was er vooraf een duidelijke communicatie omtrent de offerte en de (on)mogelijkheden. Er is zelfs lokaal een schouwing uitgevoerd vanwege onzekere factoren op het dak. Het resultaat was een goede offerte waarna tot plaatsing van de zonnepanelen kon worden overgegaan. De installatie is voorspoedig verlopen. De panelen liggen keurig op het dak en de monteurs waren zeer vriendelijk en open in hun communicatie. Als ik een cijfer zou moeten geven zou dat een 10+ zijn. Rond 18:00 kwam nog iemand langs die gestuurd was vanuit Eigen Huis. Deze kwam de installatie controleren. Hij kwam kijken naar de veranderingen in de meterkast als ook de convertor die op zolder is geplaatst. Ik was 1 van de steekproeven bij wie ze langs kwamen. Ook deze man was tevreden over hoe het opgeleverd is.