Zeer tevreden over 365 zon

Goed geïnstalleerd en super hulp bij de btw aangiften. Zelfs aan borstels tegen vogel nesten konden zij mij helpen.

• Klant kent ons van? via advertentie

Geen vervolg op toezegging (13-07-2022) uitgewerkt schouwrapport te sturen.

Via VEH collectieve inkoop ben ik een overeenkomst aangegaan met 365Zon. Na het overmaken van € 150,00 en het aanleveren van de gevraagde extra informatie kreeg ik 13-07-2022 via mail een bericht. Volgens deze mail zou ik tussen 10-08-2022 en 24-08-2022 het uitgewerkte schouwrapport mogen verwachten. Deze heb ik tot op heden 17-10-2022 niet ontvangen. Zonder schouwrapport kan er geen installatiedatum worden afgesproken. Ondertussen heb ik wel alvast 15 reserve dakpannen geregeld zoals gevraagd. Ondanks herhaalde verzoeken van mij om informatie, direct bij de leverancier 365Zon en VEH, zowel telefonisch, per e-mail en websitebezoek, ben ik niet verder gekomen en weet ik nog steeds niet waar ik aan toe ben. Hoogst onbevredigend.

Slechte communicatie

De panelen zouden eind september geïnstalleerd worden, na een levertijd van ongeveer een half jaar. De doorgegeven uiterlijke leverdatum is inmiddels verstreken en er is geen contact met ons opgenomen om een definitieve installatiedatum af te spreken. Op mailtjes wordt niet gereageerd en aan de telefoon worden we afgewimpeld. Ik snap dat het een drukke tijd is, maar dat is geen reden om je klanten maar gewoon te negeren... Erg teleurstellend, ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden.

• Klant kent ons van? anders

zonnepanelen via vereniging eigen huis

In januari 2021 een set zonnepanelen laten installeren die 365zon. De aanbesteding liep via vereniging eigen huis. 365zon heeft deze gewonnen, waarna zij contant opgenomen hebben voor de installatie. Ik ben steeds goed geïnformeerd, er zijn duidelijke afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. Vragen per email werden vlot beantwoord. De daadwerkelijke installatie werd vanwege drukte uitgevoerd door zzp'ers die netjes en veilig te werk gingen. Complimenten. Bijna 2 jaar later ben ik nog steeds erg tevreden en heb geen klachten. Na de installatie geen contact meer gehad omdat alles naar wens werkt.

kan niet beter

Dit is de vijfde keer dat ik voor mezelf en mijn familieleden bij jullie zonnepanelen heb gekocht en zelf heb aangelegd. De eerste keer was precies 10 jaar geleden. De laatste, voor mijn zoon, was twee weken geleden. Ik wil op alle mogelijke punten jullie bedrijf beoordelen met een 10. Vanaf de eerste kennismaking, toen nog in Geldrop, had ik het idee dat ik bij jullie aan het juiste adres was. Dat is steeds weer bevestigd. Groeten en veel succes met de zaken

Snel en goed geïnstalleerd

Via eigen huis hier de zonnepanelen besteld. Een goed advies gekregen ivm schaduw op het dak. ( we wonen bij een bosrand). Ze liggen nu dus op de juiste plek en brengen genoeg op voor ons huishouden. Dikke top

Goed en netjes

2x zonnepanelen late plaatsen In ons vorige huis En nu ook weer in het nieuwe huis Ben zeer tevreden met hoe alles verlopen is Ga zo door

• Klant kent ons van? eerdere ervaring

Prima service en alles werkt naar behoren

Volgens de opgave van 365zon zouden wij max 2100 kw/jaar opwekken ivm de ligging van het dak, de aanwezigheid van een hoge boom en door de plaatsing van een dakkapel. Ik schatte het hoger in, omdat de analyse op afstand nmm niet correct was. Inmiddels draaien we meer dan 4000 kw/jaar. Ik ben blij dat ik gelijk had.

• Klant kent ons van? via advertentie

na aanvangsproblemen verder vlekkeloos.

De offerte was in eerste instantie niet best: een gegoogelde foto met wat zonnepanelen, maar niet op de twee platte daken maar op het schuine dak, wat dus niet de bedoeling was. Was duidelijk dat men niet wist hoe het huis in elkaar zat. Na drie mailtjes een afspraak gemaakt dat er iemand langskwam, en vanaf dat moment liep alles prima. Alle afspraken prima nagekomen en ook geen problemen gehad. Nu wek ik meer op dan ik verbruik.

• Klant kent ons van? anders

Alles deed en doet het goed zoals het moet.

Goede installatie en dagelijks beheer.

alles goed geregeld

oe vlotte installatie duidelijke uitleg

• Klant kent ons van? via Internet

Prima werk geleverd met vriendelijke service

Goede en degelijke kwaliteit geleverd met zeer vriendelijke service en installateurs

uitstekend

De zonnepanelen werken allemaal prima en leveren veel op

• Klant kent ons van? anders

De buren wilde ook direct plastsing

Prima bedrijf, Levering snel en plaatsing volgens afspraak, De teruggave vd BTW door de leverancier geregeld.

Tevreden

Zowel als de bouw en het vervolg was waren wij zeer tevreden. tot nu toe het gebruik van de zonnepanelen voldoet het vlledig aan de verwachtingen

Keurig op tijd geleverd

De panelen zijn naar volle tevredenheid op tijd ,in de juiste configuratie en met goede kwaliteit aangebracht

Prima ervaren

Goede afspraken en uitvoering

• Klant kent ons van? via Internet

Zoals beloofd en verwacht zeer tevreden met deze zonnekracht.

Positief. Snel en klantgericht met eerlijke prijs

• Klant kent ons van? anders

Zeker tevreden, zeker gezien de huidige energie omstandigheden

Positief, ik wil graag nog uitbreiden met 4 panelen

Erg tevreden

Duidelijke offerte netjes geplaatst en werking perfect.

• Klant kent ons van? anders

Goede installatie goede investering.

In deze tijd is het mooi dat je hoge stroom verbruikers op het maximale stroomlevering van je zonnepanelen kan aanzetten.Hiermee bezuinig je een boel energie die je anders moet via de leverancier moet inkopen.KASSA!!!

Super snel geleverd

Super snel geleverd met vakkundige monteurs

• Klant kent ons van? via Internet

Onbereikbaar, incapabel en komen afspraken niet na.

Ze hebben al 2 keer eerder bij mij zonnepanelen geïnstalleerd. 1e keer de panelen niet achter een automaat in de stoppenkast. Zelf een elektricien het laten oplossen. 2e keer (door hagelschade) hebben ze nieuwe panelen geplaatst. connectoren liggen in het water, 1 paneel ligt nog los, geen historie beschikbaar van waar begin/ eind van de lussen zijn. 3e keer , 1e poging (uitbreiding huidige systeem). Ze zouden 30-6 komen. Helaas geen panelen beschikbaar. 2e poging, na lang wachten zelf maar weer gebeld, 20-9 zouden ze komen met andere panelen. Dat ik 4 maanden productie misloop is mijn eigen probleem. Maar helaas, ze hebben wel iemand laten komen, maar die had eigenlijk geen tijd en kwam er niet uit met waar de kabels lagen. 3e poging moet nog komen, maar het voorstel is nu 26-10!!! Echt belachelijk. Snap dat het druk is, maar neem dan geen nieuwe opdrachten aan en zorg ervoor dat eerst je bestaande klanten geholpen worden. Iedereen die graag panelen wil, bestel ze liever ergens waar ze wel de tijd nemen om je te helpen.

• Klant kent ons van? eerdere ervaring

Goede service en tot nu toe goed resultaat

Duidelijke offerte. Panelen bleken niet helemaal te passen zoals bedacht, maar we hebben het op het moment zelf opnieuw ingetekend en het ligt nu eigenlijk nog beter dan bedacht, dus helemaal top. Goed advies om voor een SolarEdge omvormer te kiezen vanwege schaduw werking. Nu maximaal profijt van de panelen en hij doet zijn werk prima/ Opnieuw koppelen na het wisselen van de Wifi router was een eitje

Ze doen wat ze beloven!

Uitstekend. Alles werd op tijd geleverd, keurig geïnstalleerd zonder problemen en de monteurs waren erg netjes.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop