prima begeleiding en montage

365zon heeft op eigen initiatief gekozen voor een montageset waarbij er in de wintermaanden een schaduw valt over de achterste panelen met de redenering dat er in deze maanden toch weinig stroom wordt opgewekt door het systeem. Mijn argument dat iedere onnodige schaduw voorkomen moet worden tbv een zo hoog mogelijke opbrengst werd gepareerd met de belofte dat het opgegeven vermogen zonder meer gehaald zou worden. Zo niet dan zou er actie ondernomen worden door het bijplaatsen van optimizers op de achterste panelen. De beloofde opbrengst werd inderdaad dik gehaald. Neemt niet weg dat de opbrengst nog hoger zou zijn als er gen schaduw over de achterste panelen zou vallen.

• Klant kent ons van? anders

Installatie was prima, maar wacht al 2 maanden zonder antwoord om energie uit te kunnen lezen.

Ik heb de laatste 2,5 maanden diverse e-mails gestuurd om mijn opgewekte stroom uit te kunnen lezen in mijn EARN_E app. Hiervoor moet ik een API-sleutel kunnen selecteren voor koppeling aan EARN-E. 365ZON heb ik verzocht om de 'account manager' rechten te geven op de Solar Edge Monitoring omgeving. Ik heb EEN mail van jullie gehad dat jullie de API-sleutel kunnen regelen, maar daarna geen reactie meer gehad. Ik heb nog diverse mails gestuurd zonder reactie. Toch hoop ik dat jullie dit snel voor mij aanpassen.

Helemaal ontzorgd!

Goed geholpen.

Geweldige vakmensen.

Ik ben zeer tevreden over de communicatie met de verkoper Rob en de vakmensen die alles gemonteerd en netjes afgewerkt hebben dikke pluim.

Zeer positief.

Plaatsing gebeurde binnen een halve dag zonder problemen. Panelen leveren inmiddels twee jaar stroom zonder een enkele storing. Bijzonder tevreden.

• Klant kent ons van? via Internet

Snel en goed geplaatst. Probleem snel verholpen

Contact verliep goed. Helaas waren monteurs slordig en moesten later terugkomen om e.e.a. te herstellen

• Klant kent ons van? via advertentie

Panelen doen hun werk goed

Via de collectieve inkoop zonnepanelen bij vereniging eigen huis het aanbod van 365zon aangenomen. Communicatie verliep prima en mijn specifieke vragen en wensen werden beantwoord. De installatie werd uitgevoerd door een onderaannemer (voor zover ik begreep), aangezien ikzelf elektricien ben geweest had ik de installatie al klaar liggen. Als ik dat jiet had gedaan was het afmonteren niet mooier geweest. (Grijze kabel) de installatie verliep verder prima en alle afval van de materialen werden netjes meegenomen. Mijn panelen leveren meer op dan dat ik gebruik. En dat was de bedoeling :-)

Geweldige kwaliteit

Helemaal tevreden zowel over het plaatsen en de werking.

• Klant kent ons van? via Internet

Goede service en vakkundig geïnstalleerd

Vlotte afhandeling van de bestelling en snel bezorgd en geleverd en gemonteerd. De afhandeling van de terug ontvangen btw verliep vlekkeloos

Snel en vakkundig geïnstalleerd

• Klant kent ons van? via Internet

Vroeger een aanrader nu niet meer

Vroeger werkte ze met eigen personeel tegen woordig alleen te veel met zzp’ers waardoor de kwaliteit minder is geworden

• Ik ben een particulier
  • Klant kent ons van? eerdere ervaring

Slechte service

Stonden zonder afspraak smorgens voor de deur, dit kwam goed omdat er iemand thuis was. Aardig en bekwame monteurs alleen merkten wij later dat de groepenkast niet goed gesloten was, niet alle schroeven geplaatst en de kast stond enkele centimeters open. Gemaild, gebeld. Beloven alles maar er gebeurt niets, en dan geven ze zelfs geen antwoord op je mail. Toen we nog moesten beslissen bestookt ze je met mails. Nu via klacht bij eigen huis weer weer een mail gekregen, beloven contact binnen 5 werkdagen, daarna binnen 2 werkdagen en raad eens: niets. De service is gewoon bagger, ik zal niemand dit bedrijf aanraden

Diep droevig

Inmiddels naar tevredenheid opgelost door 365zon. Tevreden over het geleverde product.

Verbeterde communicatie na feedback

Na stevige feedback is er betere communicatie mogelijk. De plaatsing ( deze was 3x gecanceld) is op de 4e afspraak goed en prettig verlopen. Nog even gedoe met verzegelen van de meterkast, uiteindelijk dit in overleg dit door Liander laten doen. Kosten zijn verrekend, afhandeling daardoor goed afgerond. T zou verbetering zijn, wanneer ze de (op de site beloofde) 1 contactpersoon ook in praktijk brengen.

• Snelheid en levertijd
  • Duidelijkheid offerte N.v.t.
  • Communicatie en klantvriendelijkheid
  • Volledigheid advies N.v.t.
  • Klant kent ons van? anders

Blij dat we ze hebben genomen.

Met zo'n zonnige zomer als 2022 is het wel heel prettig, rendabel om zonnepanelen te hebben. Eren goede investering !

Grandioos

Het monteren van de zonnepanelen was door de vakbekwaamheid zeer goed gedaan. De aanleg van de Ekabel binnenshuis werd ook kundig zonder beschadiging gemonteerd. Uitleg van gebruik omvormer was ook goed. De opbrengst mede door het weer was boven verwachting. 9 zonnepanelen geplaatst op het zuiden heeft een opbrengst van 3200 kWh.

• Klant kent ons van? via Internet

Als ze je eenmaal binnen hebben via Eigenhuis kun je blijven wachten

Ik had al eens in juni een review geschreven en de beoordeling een 1 en kreeg een mail en telefoontje van 365Zon of ik die niet wilde aanpassen, ik heb toen gezegd dat ik dat eventueel wel zou doen als de panelen lagen en mijn mening veranderd was. UITERLIJK 29 OKTOBER WORDEN DE PANELEN GEPLAATST EN !14 DAGEN VOOR PLAATSEN LATEN WE HET U WETEN! Nu is het 14 dagen voor de UITERSTE datum van plaatsen. Mijn vorige review kan ik niet meer vinden !! Maar ik kreeg een mailtje dat ik eventueel ander panelen krijg die duurder zijn en als ik akkoord getekend heb ze uiterlijk binnen 5 maanden geplaatst worden ???? Wat voor een zaak is dat? Hoe kunnen mensen een review plaatsen van 9 of hoger?? Ik zit al weer een week te wachten op een reactie van 365Zon en de vorige keer kreeg ik als 1 reactie: "Ter compensatie voor de lange wachttijd vanuit ons kan ik u de btw teruggave aanbieden. Deze zullen wij dan wel voor u verzorgen maar voor €0,- " MAAR NU WACHTTEN ZE ZOLANG DAT ER GEEN BTW MEER OPZIT DUS OOK GEEN TERUGGAVE!! Het mailtje met het verzoek mijn review te wijzigen heb ik nog.... Beste Jan, Bedankt voor het verhelderende gesprek. Fijn om te horen dat uiteindelijk alles duidelijk is. Zoals besproken heb ik aan de offerte toegevoegd dat het kabeltraject op locatie wordt bekeken, indien dit niet volgens wens geinstalleerd kan worden kan u altijd kosteloos annuleren. Wat betreft de review, een review met een laag cijfer (een 1 in dit geval) heeft in deze digitale tijd een flinke (negatieve) impact op de bedrijfsvoering. Graag wil ik je -ter overweging- vragen of je de geplaatste review wilt verwijderen. Of en hoe je daar invulling aan wilt geven laat ik uiteraard aan jou. Kan je me via een reactie op deze mail laten weten of ik de review weg mag (laten) halen door klantenvertellen.nl? Met vriendelijke groet, Rob Verkuijlen W: www.365zon.nl Ik heb nooit geen toestemming gegeven om mijn review te laten verdwijnen!!

eerder moeten doen

voor het geld dat de installatie kost zijn ze met deze prijzen snel terug verdient. Het wordt een sport om alles elektrisch te doen.

Eind resultaat is goed

Goede voorspelling mbt opbrengst. Zonnepanelen werken goed

Alles werkt perfect.

Geweldig effect bij de huidige energieprijzen. Gratis stroom voor licht en nu ook verwarming.

• Klant kent ons van? via Internet

Geen klachten, systeem werkt goed!

Goede levering, systeem werkt goed. Ik had jaren eerder zonnepanelen moeten nemen

Gewoon heel tevreden

In grote lijnen en zeker door de mensen op de werkvloer Communicatie kantoor kan beter

• Ik ben een particulier
  • Klant kent ons van? via relaties/ kennissen/ vrienden

Alles netjes geregeld

Ntv

• Klant kent ons van? via advertentie

38 panelen van 365zon met dit jaar een prachtige opbrengst van zeker 11 MegaWh en dat in deze tijd!

De in januari 2021 door 365zon geïnstalleerde 38 panelen met optimizers (19 oost, 19 west) liggen er heel netjes bij en leveren zeer goed. Ik ben zeer tevreden! Een aanrader.

alles naar verwachting

als ik verwachtingen had waren ze vervuld. zonnepanelen ingekocht via vereniging eigen huis, installatie door 365zon. alles liep soepel, communicatie en uitvoering. Qua prijs was het volgens mij ook prima aangezien het om een grote inkoop ging via VEH was het ongeveer 20% voordeliger van 365zon. Panelen (5.12 kW) liggen inmiddels 1 jaar, misschien heb ik maar een keer op herstarten moeten drukken. Voorlopig lijkt het een betrouwbaar systeem

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop