Goede prijs, goed installatie en nu zeer veel plezier van de energie opbrengst!
Vriendelijk, kundig, meedenkend en netjes gewerkt
Goede en duidelijke uitleg gehad. En plaatsing zoals afgesproken. Ook de nazorg is heel plezierig gegaan. Een klein puntje was de terugvraag van de BTW. Dit was niet goed uitgelicht. Maar dit is uiteindelijk netjes opgelost!
goed geïnstalleerd. Geen klachten, zeer tevreden en nog meer met de opbrengst. Wat is die app op mijn telefoon fantastich , kijk er bijna iedere dag op. Ben bejaard dus heb daar tijd voor, zittend geld verdienen, wat een wonder.
Goede klantenservice en keurige vlotte aansluiting van de panelen.
Plaatsing ging vlot en er werd netjes gewerkt. Wel een foutje bij de doorvoer naar binnen, de locatie van de gaten bleek niet helemaal te kloppen. Na installatie duurde het nog wel lang voordat het systeem geactiveerd was en daadwerkelijk iets begon te leveren. Sindsdien werkt alles echter naar behoren. We overwegen zelfs uitbreiding.
Goede ervaring met deze mensen, liggen inmiddels 2 jaar op het dak nog steeds goede service..
Goed geplaatst en geen enkele storing na 2 jaar
Vlot en juiste info via app te volgen. Na 2 jaar gebruik geen probleem ondervonden. Panelen voldoen aan onze verwachtingen.
Alles prima geïnstalleerd en alle afhandelingen waren goed voor elkaar. Totdat mijn omvormer uit viel. Ik zit nu al 2 maanden te wachten tot er een monteur langs komt. Jullie zijn goed in verkopen maar service hoort er ook bij.
Hi WJ Laag, Dank voor je bericht en vervelend om te lezen dat het niet lukt om een afspraak met ons te maken. Als je je adresgegevens mailt naar [email protected] dan kijk ik graag met je mee. Met vriendelijke groet, Lars Buuts
Het instaleren is volgens afspraak keurig en netjes verlopen Ook de communicatie ben ik zeer tevreden over En wat wil je met zo'n prijs explosie voor energie Daarom ben ik heel gelukkig met de panelen
Voldoen naar wens
Zonnepanelen en dag gelegd na een jaar werkt het systeem zonder problemen
Monteurs kwamen later dan afgesproken. Maar de klus werd wel afgemaakt. Ook kwamen de monteurs met een ander idee voor het wegwerken van de kabels wat netter was.
Toch geef ik maar 3 sterren. Dit omdat u niet in staat bleek de eerder geleverde 25 panelen met twee Trannergy converters weer aan te sluiten op mijn wifi. Mijn kritiek heeft dus betrekking op de afterservice van eerdere leveringen
UPDATE: Nadat het te lang heeft geduurd, is uiteindelijk de overeenkomst netjes ontbonden.
Hi Shamir, Dank voor je feedback. We hebben morgen een telefonsiche afspraak met elkaar om deze case te bespreken. We gaan er voor om dit traject op een bevredigend(re) manier af te ronden. Met vriendelijke groet, Lars / 365zon
Originele beoordeling
Om een heel lang verhaal kort te maken. Inmiddels zijn er 7 (!) afspraken gemaakt om de zonnepanelen te leggen. 5 daarvan zijn er niet doorgegaan zonder dat je iets hoort van 365. Er wordt meestal niet teruggebeld, monteurs laten niks van zich weten en mails worden niet of heel laat beantwoord. Bij poging 6 werden de werkzaamheden afgebroken omdat de monteur niet wist hoe om te gaan met mijn dank. Poging 7 kwam de monteur 3.5u te laat om vervolgens binnen 30m weer te vertrekken want het lukte nog steeds niet. Bij aannemer + ander bedrijf gecheckt of mijn dak wel geschikt was, en dat is het geval. Nu probeer ik met hulp van Vereniging Eigen Huis het contract te beeindigen, met redelijke compensatie. Voorstel door 365 afgewezen en komen ze met een compensatie wat lager ligt dan de algemene voorwaarden zelf. Wordt nog vervolgd, maar enorm veel spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.
Super blij met mijn 11 zonnepanelen. Heel fijn bedrijf, netjes geplaatst, mooie opbrengst en in deze tijd extra fijn!! Absolute aanrader.
Vaklui, die nakomen wat ze beloven
Prima offerte! Goede kwaliteit-prijs-verhouding. Deskundige montage en installatie. Mooie capaciteit en opbrengst. Goede adviezen en service. Uitstekende garantie en monitoring. Ik ben buitengewoon tevreden!!
Installatie ging heel vlot en probleemloos. Sindsdien (ongeveer 2 jaar geleden) vlekkeloos opereren van het systeem. Tot op heden geen enkele mankement of hapering.
Werkt goed. Netjes gelegd en gemonteerd in overleg. Opbrengst als verwacht.
De installatie verliep vlot en de zonnepanel werken prima en we hebben er verder geen omkijken naar. Met de app (of via een computer) kan de opbrengst bekeken worden en kunnen verschillende grafieken getoond worden.
Prettig zaken gedaan
Zeer tevreden, goed overleg .met de planner, no nonsens, gewoon doen. Ik heb zon36t al diverse keren aangeraden.
Ook