Via Eigen Huis in contact gekomen met 365zon. Inventarisatie online is snel en adequaat gedaan en zonnepanelen konden snel geleverd en geïnstalleerd worden. Tijdens de installatie liepen we tegen een klein probleem op dat prima werd opgelost. Naast een oplossing nam 365zon het ook op zich om zonder extra betaling, ook de administratieve rondslomp mbt teruggave BTW te regelen. Heel fijn, Scheelde me een hoop tijd en gedoe. Zeer tevreden.
Snelle montage in goed overleg met eigenaar.
Al enige tijd functioneren de zonnepanelen uitstekend en de opbrengst per jaar is groter dan het stroomverbruik. Ook geen storingen aan de omvormer en een goede wifi verbinding. Kortom: Prima.
Zeer tevreden met de werkzaamheden en de geleverde nazorg.
Geen problemen tijdens de plaatsing en sinds de ruim twee jaar dat ze nu liggen.
Het installeren van de panelen lukte niet in een keer, maar dat is prima opgelost. Later viel steeds de groep uit waarop de panelen waren aangesloten. Door snelle hulp van een servicemonteur is een nieuwe schakelaar in de meterkast geplaatst en het probleem opgelost. Wij hebben alleen maar goede ervaringen.
Snelle levering en duidelijke communicatie
Bij de installatie bleken de panelen een paar centimeter groter dan verwacht, waardoor het aantal van 20 niet paste op mijn dak. Ik kreeg 18 panelen. De financiële afwikkeling hiervan werd zeer snel geregeld.
Ik ben erg tevreden met mijn zonnepanelen die bijna twee jaar liggen. De ligging van mijn dak is helaas niet optimaal maar de opbrengst is voldoende om mijn energie rekening te drukken, ook in combinatie met AC/verwarming. Je leert iets meer letten op tijden van de dag waar de opbrengst het hoogste is voor het draaien van een was of vaat, of het gebruiken van de AC/verwarming. Wat ik niet wist was hoe moeilijk recyclebaar zonnepanelen zijn. Hopelijk wordt dat in de komende tijd verbeterd. Het is niet fijn om te denken dat als ze aan vervanging toe zijn (wat lang niet het geval is) de panelen een extra belasting voor het milieu zullen zijn. Dat kan beter.
Wij zijn erg tevreden over de zonnepanelen. We hebben er geen omkijken naar, ze doen hun werk en leveren stroom op via de zonnestralen die op ons dak vallen. De montage destijds werd kundig uitgevoerd en we kregen goede adviezen. We hebben sindsdien veel cowboyverhalen gehoord maar 365zon is een hele betrouwbare partij gebleken en niet te vergeten, zo ook de onderaannemer.
Op basis van de schouw was een goed voorstel gemaakt voor de installatie. Bij de uitvoering was helaas een afspraak in de schouw over het hoofd gezien door de monteurs, waardoor de initiële installatie niet volgens plan is verlopen. Naderhand is dit adequaat gecorrigeerd.
dachten mee bij het plaatsen van de panelen als voor de rest van de installatie was snel en goed geregeld ook bij een probleem met de de zonnepanelen was 1 x bellen voldoende om met een inbel de storing te verhelpen
Snelle uitvoering, goede vakmensen✅
Wij zijn blij dat wij geen brand hebben gehad. De aansluiting was niet goed uitgevoerd. De bedrading was gesmolten. Gelukkig viel het systeem uit waarna de aansluiting de tweede keer wel goed werd uitgevoerd.
Hi Ivo, Dank voor je bericht; dat is schrikken. Fijn dat het uiteindelijk goed is afgelopen. In de installatie zijn een aantal beveiligingen ingebouwd die de kans op grote(re) problemen bij een aansluit- of productiefout moeten voorkomen, het lijkt er op dat dit die hier (gelukkig) gewerkt hebben. Kan ik nog iets voor je doen? Met hartelijke groet, Lars van 365zon
Prima service en alles conform de offerte opgeleverd. Netjes gewerkt.
Na de installatie van de 123 panelen (oost) heb ik een grote schuur in de tuin gebouwd die op het zuiden is gericht, met een asymmetrisch dak. Daarop liggen 14 panelen die gemiddeld per dag zo'n 35% meer opbrengen dan de 16 stuks 123 panelen die naar het oosten kijken. Dat is logisch en zeker geen nadeel voor de 123 installatie. Het bekijken op de computer van de 123 panelen is wel wat primitief vind ik. Bij de dagopbrengst klopt het grafiek niet, als je de eenheden op de assen vermenigvuldigt komt er geen kWh uit en dat vind ik aanmatigend naar de klanten, zo van : "die snappen het toch niet" Verder ben ik behoorlijk positief, robuuste installatie. Aangelegd voor "eigen Huis"
Zonnepanelen professioneel geïnstalleerd ondanks het slechte weer. Prima werking en meer zonne-energie opbrengst dan gedacht.
Via Vereniging Eigenhuis zijn we bij 365zon gekomen. Het advies was heel aardig gedaan, langskomen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Wel heeft dit tot meerwerk gezorgd. De uitvoering had beter gemoeten. Tot twee keer toe niet kunnen plaatsen omdat men niet bij de bovengelegen dak kon, dat is toch jammer.
We kregen uitstekend advies, en daarna lagen na een keurige offerte de panelen lsnel op het dak, en nu -na meer een jaar- kunnen we met alle tevredenheid terugkijken op de investering en afhandeling. Goede communicatie, prettig team dat de panelen heeft gelegd, hulp bij de belasting, en een uitstekende opbrengst zoals beloofd. Top!!
Werken perfect
2 jaar geleden hebben wij zonnepanelen laten plaatsen nav een "actie" van VEH. Het feit dat VEH hier achter stond zorgde wel voor meer vertrouwen. De installateurs kwamen met 3 man in de middag. De installatie verliep keurig en er was regelmatig afstemming. Bijv over hoe de kabels gelegd zouden worden, waarbij rekening werd gehouden om deze zo min mogelijk in het zicht te hebben. Toen het werd opgeleverd was het inmiddels donker en kon dus niet de werking gedemonstreerd worden. Dat heb ik de dagen daarna zelf uitgevonden. Overigens niet ingewikkeld met wat support van 365zon. Kortom wij zijn tevreden.
Plaatsing ging uiterst professioneel, vriendelijk personeel, opbrengst maakt ons, zeker de laatste rijd, erg blij.
Ben erg blij met de levering, installatie en de nazorg. Werken goed en ook super tevreden met de app om alles in de gaten te houden.
Contacten vooraf, tijdens en na plaatsing zijn duidelijk en efficiënt. Het product werkt feilloos.
De werkzaamheden (zowel binnenshuis als buiten) zijn vlot uitgevoerd en alles is netjes achter gelaten. Per ongeluk ontstane schade is keurig volledig vergoed. Super!