Filters

10

Welness voor de spieren.

Ik sluit mij aan bij alle positieve ervaringen over de Sunshower. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken: “Waarom heb ik de Sunshower niet eerder aangeschaft”.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel veel plezier ervan

blij met de aankoop zeker met mijn werk lichamelijk zwaar werk even douchen en de spieren herstellen gelijk

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Na plaatsing van de sunshower viel hij constant uit en de timer werkte niet goed. Storing gemeld en deze zijn kort daarna prima opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

De Sunshower aan/uit knop werkte niet goed. Melding van gemaakt en de monteur van Sunshower heeft het probleem kosteloos verholpen. En de infra rood geeft een lekker gevoel met de aangename warmte.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijke douchecabine van Sunshower

Opbouw Sunshower in onze nieuwe badkamer. Zeker voor ons als ouderen met soms stijve spiertjes, een echte weldaad. Diepe warmte. Gebruik met regelmaat infrarood maar omdat het nu zomer gaat worden in mindere maten de UV. Blij met deze aankoop en hoop er nog jaren van te genieten. Makkelijk in gebruik. Enige (kleine) nadeel is dat de Sunshower bij een korte niet bedoelde aanraking al gelijk aangaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk!

Fantastisch apparaat. De keuze is ook plezierig. Of UV licht voor een kleurtje en aanmaak vitamine D of infrarood voor een diepe warmte bij stijfheid of pijnlijke spieren. Top voor een ontspannen douche. Hij gaat hier iedere dag aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede toevoeging aan het douchen

Fijn dat ik na sport of activiteit met het infrarood de spieren kan opwarmen. Afwisselend met klein beetje UV voor de vit. D behoefte.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede service

Door een kleine installatiefout van onze eigen installateur bleek de Sunshower het niet te doen. De monteur van Sunhower heeft het probleem kosteloos verholpen. Hij nam ook alle tijd om de werking van het apparaat uit te leggen. Wij zijn erg blij met onze Sunshower en zeer tevreden over de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een genot om van de warmte te genieten

Tijdens het douchen geniet ik van de warmte over mijn hele lichaam. Ook na het douchen laat de Sun shower nog enkel minuten aanstaan zodat mijn lichaam heerlijk ontspant door de indringende warmte.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een weldaad

Opbouw Makkelijk installeren Verlicht de spieren

 • Aanbevelen? Ja
9

bijzonder fijne ervaring

Tijdens het douchen is het een aangenaam gevoel met de IR-lamp. Ook tijdens rugklachten geeft het verlichting een tijdje op een krukje voor de lamp te zitten, echt een weldaad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige uitkomst voor vermoeide en koude spieren.

Een waar genot die warme uitstraling

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De sunshower in de badkamer is zeer aan te raden. Een erg fijn product met alleen maar pluspunten voor de gezondheid

 • Aanbevelen? Ja
10

Topproduct

Heerlijk douchen met deze sunshower zowel met infra rood als hoogtezon zelfs mijn vrouw een bad mens pakt nu vaak de inloopdouche Heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ons gezin gebruikt nu bijna een jaar de combi Sunshower en we zijn er superblij mee. Het is echt een stukje wellness in onze badkamer. Vooral in de wintermaanden wordt de infrarood veel gebruikt. Stijve spieren en gewrichten krijgen een echte oppepper en we hebben een kunstmatig zonnetje in huis. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Wij hebben de combo, de UV voor mijn vrouw en ikzelf gebruik de IR na het sporten. Heerlijk voor de spieren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top apparaat !

Sinds begin 2021 de Deluxe in gebruik genomen. Tot nu toe zeer tevreden. Heerlijke IR en UV.

 • Aanbevelen? Ja
7

Na aanloopproblemen inmiddels wel tevreden

Na de installatie van onze Sunshower zijn wij tegen behoorlijk wat problemen aangelopen. Om te beginnen kregen wij de Sunshower met zeer veel moeite aan. Even later reageerde de Sunshower helemaal niet meer op de touch-knop. Naar aanleiding van deze storing is er een monteur ingeschakeld. De touch-knop is vervangen. Hierna kreeg mijn vrouw met duidelijk wat kleinere vingers dan ik, de Sunshower nog steeds met moeite aan. Alleen als zij de knop met de bal van haar vuist afdekte, ging de Sunshower aan. Erger was, dat de Sunshower kort hierop helemaal niet meer afsloeg. Deze werd zo heet, dat de touch-knop niet meer met de vinger of hand aan te raken was en ik beneden in de meterkast de stop moest omdraaien om de Sunshower het zwijgen op te leggen. Hierop is de monteur wederom langsgeweest. Ook deze reparatie had echter niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk is besloten om het complete binnenwerk te vervangen. Mede door de Corona was een nieuw binnenwerk niet meer op voorraad en moest deze besteld worden, wat ook lang duurde. Ook het contact met Sunshower verliep door de Corona zeer moeizaam, wat onze frustraties alleen maar verergerde. Uiteindelijk is het binnenwerk vervangen en functioneert de Sunshower zoals het hoort en kunnen wij eindelijk na een paar maanden genieten van de heerlijke warmte van de Sunshower en maken er dan ook veelvuldig gebruik van. Alleen blijft het feit, dat mijn vrouw de Sunshower met haar kleinere vingers wat lastiger aan- en uit krijgt dan ik.

 • Aanbevelen? Ja
8

super die warmte onder en na het douchen

lekker onder de zon of de infra rood, zeker met de reuma is dit een welkome aanvulling onder het douchen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldig apparaat , had ik al jaren eerder moeten hebben. Met mijn whiplash klachten is de warmte functie ideaal voor mijn spieren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De Sunshower XL is geweldig. De warmte blijft geruime tijd na het douchen nog in je lichaam zitten. Vooral goed voor mensen met artrose e.d. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker in de zon onder de douche

Na het werk lekker even "in de zon" onder de douche. In 1 woord, super.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk ontspannen..... ook gewoon als je het een keertje koud hebt.

De Sunshower geeft een extra luxe dimensie aan de badkamer. Het is heerlijk ontspannen voor het douchen. Of gewoon even opwarmen op een koude winterdag.

 • Aanbevelen? Ja
8

Lekker

Wij hebben de badkamer bejaarden proef gemaakt! We zagen de sunshower wel in de showroom, maar dachten, wat overdreven! Later kwam n collega kijken en die vertelde over de kleine luxe van douche onder “ haar “ sunshower! Wij hebben toen alsnog zo’n ding laten plaatsen en t is echt heel confertabel ! Echt iets extra’s! Warm aanbevolen. Frans en Gerda

 • Aanbevelen? Ja
9

Een weldaad voor het lichaam onder je eigen douche met de Sunshower.

Ik ben totaal in relaxmode als ik onder de douche met de Sunshower aan kom . Heerlijk warm en de timer geeft een veilig gevoel zodat je niet kan verbranden . Ik kan hem iedereen aanbevelen . Een van mijn beste investering van 2020 ! Hiernaast nog een extra jaar garantie gekregen . Top

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd