Filters

10

Heel fijn apparaat

Sinds een aantal maanden gebruiken we de Sunshower. Deze is ingebouwd na renovatie van de badkamer en wordt veel gebruikt. Vooral voor de stijve spieren en gewrichten is het een aanrader. UV gebruiken we sporadisch. Contact met het bedrijf verloopt goed, maar dat was alleen nodig voor de registratie. De Sunshower werkt prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede service

Monteur kwam exact op de afgesproken tijd, heeft de klacht direct verholpen en de installatie van de sunshower gecontroleerd en aangepast. Hij gaf daarbij ook nog handige extra tips, die we hebben opgevolgd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer positief en vakkundig

Monteur kwam op de afgesproken tijd en nam de tijd om de klacht te horen en ook op te lossen. Wist al snel wat het probleem was en het werd vakkundig verholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw Sunshower weer werkt als een zonnetje! Ook namens onze monteur! Groetjes team Service

8

Goed product , lange tijd storing vrij,

Sinds 14 jaar eerste vervang van ir lampen , apparaat regelmatig in gebruik, wij zijn er blij mee, goede koop.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review en goed te horen dat u na al die jaren tevreden bent met uw Sunshower!

10

Zeer tevreden mee.

Ik ben heel tevreden met de sunshower gebruik hem elke week ombeurten met infra rood of zonLicht, verminderd voor mij de reuma pijn top product.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Anita, Wat fijn om te horen dat u veel baat heeft bij het gebruik van Uw Sunshower!

10

Héérlijk voor de gewrichten

Bij reumatische pijn is het een luxe vertoeven voor de sunshower. Wij hebben alleen infrarood maar zijn er heel tevreden over

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Ans, Goed om te horen, geniet ervan! Zonnige groet, team Sunshower

10

Prima service

Na twee maanden gebruik ontstond er vocht achter het glas. We konden hem niet meer gebruiken. Sunshower gebeld, en een vriendelijke dame stond mij te woord. Daar mijn man rugpatiënt is, werd er na een telefoontje binnen enkele dagen een service monteur naar ons gestuurd. Deze verving een kapotte klep onderin het apparaat. Waarschijnlijk bij plaatsing beschadigd. De vriendelijke monteur vertelde dat het onder de garantie viel. Topservice door Sunshower.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Elsa, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat alles weer naar wens is opgelost! Daar doen we het voor. Heel veel plezier van uw Sunshower! Groetjes team Service

10

Al 10 jaar in gebruik. Nooit weer wat anders

Maanden op en neer naar het ziekenhuis voor lichttherapie.. 10 jaar geleden kwam daar een eind aan. Heb ik een opvlamming van mijn psoriasis dan gebruik ik het geheel volgens schema wat hrt bedrijf me gestuurd heeft. Evt in erge mate ondersteunend met medicatie en zalf. Maar in 10 jaar tijd tot nu toe slechts 3x een uitbraak gehad. Waar ik ze allemaal aan nalatigheid kan toewijzen. 2x per week 10 minuutjes eronder houdt mij normaal weg van een uitbraak. En met uitbraak en schema ben ik er wederom binnen no time vanaf.. i love sunshower.. lichttherapie verbrand ik binnen no time mee. Sunshower is perfect

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Iris, Bedankt voor je reactie en beoordeling. Wat fijn dat alles onder "controle" is, dat doet ons goed! Heel veel plezier met uw Sunshower! Groetjes team Service!

9

Mooi product, excellente service

Voor onze nieuwe badkamer een sunshower gekocht en laten inbouwen. Bij gebruik vonden wij de temperatuur wat hoog. Contact opgenomen met de klantenservice en zonder gezeur direct een afspraak gemaakt om onder garantie een lichtere lamp te laten plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Anton, Bedankt! Veel plezier met uw Sunshower everyday! Zonnige groetjes, Team Service

10

Fijn product,superservice!

Sunshower was geïnstalleerd door installatiebureau,na 1 week viel de sunshower uit.Ik heb rechtstreeks contact opgenomen met Sunshower,en het probleem werd direct opgepakt.Monteur van Sunshower kwam langs,het was een klein probleempje en was zo opgelost.Nu al een een aantal maanden zonder problemen genoten van de Sunshower. Super product en zeer goede service van Sunshower!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Patrick, Kijk, dat is mooi om te horen! Geniet van uw Sunshower! Zonnige groet, Team Service!

9

Heerlijke warmte voor lichaam

Gebruik de sunshower dagelijks en geniet van de warmte die het uitstraalt voor het lichaam.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer tevreden!

heerlijk warm in koude dagen en goed voor de spieren natuurlijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn apparaat

Het apparaat doet wat het toezegd. Met name bij spierklachten fijne warmte.

 • Aanbevelen? Ja
9

super tevreden

ik sta er graag onder doet mij goed met mijn spier problemen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn apparaat

De sunshower wordt volop gebruikt. Vooral de infra rood is bij de sportende kinderen een verademing gelet op het herstel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Fijn apparaat wat doet wat het beloofd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntende service van Sunshower!

Tijdens de renovatie van onze badkamer een Sunshower laten plaatsen. Helaas voor montage een glasplaat gebroken. Contact opgenomen met Sunshower en die hebben geregeld dat de volgende dag al een monteur langs kwam die een nieuwe glasplaat heeft gemonteerd. Erg goed met ons meegedacht en een fantastische service! We zijn ook erg tevreden over de werking van de Sunshower. Een heerlijke aanvulling op onze nieuwe badkamer die we iedereen kunnen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Goede service van Sunshower bij de plaatsing, met uitleg etc. Gekocht bij badkamer vernieuwing wegens klachten van spieren en gewrichten en vaak lage rugpijn. De Sunshower is hier echt een aanrader voor, de infrarode warmte dringt goed door en verlicht de pijnklachten!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk ontspannende warmte voor mijn spierpijn

Op goede plek geinstalleerd. Niet in de douche ruimte zelf. Vind ik prettiger. De uv gebruik ik met beleid en geeft me een lichte teint. Zie er gezonder uit zonder dat ik bruin ben. Mijn huiduitslag is er minder door geworden

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig!!!

Sunshower bevalt ons prima , vooral bij rugklachten ervaar dit is als geweldig!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Echt blij mee

Aangename warmte van de infrarood weldaad bij spierklachten en snelle bruining en energie van de daglichtlamp. Dat in een strak disign

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk ontspannen

Heerlijke infrarood of zonnestralen tijdens het douchen. Service van Sunshower is zeer goed. Kortom extra genieten tijdens het douchen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Al vrij snel na installatie ging bij ons een lamp defect in de Sunshower. De monteur die deze (exact op het afgesproken tijdstip) kwam herstellen deed dit op een bijzonder vakkundige- en zorgvuldige manier. Hij gaf ook een duidelijke toelichting op zijn werkzaamheden en kwam uitzonderlijk beleefd over. Kortom: Excellente service zoals je deze heden ten dage niet vaak tegen komt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vorig jaar een Sunshower deluxe (op aanraden van onze dochter) laten installeren. Ook ik heb naar de uitzending van Radar gekeken en kon mij er totaal niet in vinden. Ik heb al jaren last van mijn schouder en nek en ga naar de chiropractor en laat mij regelmatig masseren, maar daar ging het niet van over. Nu samen met gebruik van Sunshower is de pijn en stijfheid helemaal weg. Dus dank dat de Sunshower er is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Helemaal prima!!

Netjes en vakkundig geholpen. Blij met de sunshower.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd