Beste K.W. de Kok, Wat vervelend om te horen dat bij het leveren van het apparaat er iets niet goed is gegaan. En de tweede levering ook niet. Als u een mailtje stuurt naar info@sunshower.nl met uw adresgegevens, sturen wij graag een extra UV-brilletje naar u op. Veel plezier van de warmte in deze koude tijd! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste Diego, Wat vervelend dat dit probleem bij u is voorgevallen. Ik heb vernomen van mijn collega dat er contact met u is opgenomen voor een passende oplossing. Ik hoop dat alles naar wens wordt verholpen, zodat u snel van uw Sunshower kunt genieten. Excuus voor het ongemak! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Diana, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Als u 3 seconde op het knopje drukt, zou die het moeten doen! Als de Sunshower daarna nog steeds niet makkelijk aangaat, kunt u altijd even contact met ons opnemen zodat er een monteur naar kan komen kijken. Wij wensen u veel plezier van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Jaqueline, De Sunshower is gemaakt voor onder de douche, zodat dit tijd bespaart en het gebruik makkelijk is toe te passen in uw dagelijkse doucheritueel. Dit staat echter los van de werking. U kunt dus zeker ook zonder te douchen gebruik maken van de Sunshower! Wij wensen u alvast veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste V. van Laar, Bedankt voor uw mooie beoordeling op het product en onze service! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Meta, Bedankt voor uw mooie beoordeling! De Sunshower is makkelijk te integreren in uw dagelijkse doucheritueel, dus u zal er hopelijk meer plezier van hebben dan een bad :) Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Maria, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Q&I Buizert, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Jeroen, Dank u wel voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Linda, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u zo geniet van de Sunshower. Wij wensen u veel plezier van het apparaat! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Angela, Wat fijn dat u en uw man zoveel baat hebben bij het infrarood bij Sunshower. Wij wensen u er veel plezier van! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Gerard, Wat fijn dat u en uw vriendin zo genieten van het infrarood! Bedankt voor uw beoordeling en wij wensen jullie nog veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Bjorn, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wanneer de Sunshower aanstaat, kunt u uw douche - indien gewenst - een tikkeltje kouder zetten. Goed voor de huid én het milieu. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Wilma, Bedankt voor uw mooie reactie! Als de touchknop het niet goed doet, is het aan te raden om even een monteur ernaar te laten komen kijken. Via onderstaande link kunt u een service aanvraag doen. Mijn collega zal u daarna zo snel mogelijk contacten om een afspraak in te plannen. https://sunshower.nu/nl/service/service-aanvraag/ Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Alex, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Heeft u veel gehad aan de installatievideo? Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Wens, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wanneer de Sunshower aanstaat, kunt u uw douche - indien gewenst - een tikkeltje kouder zetten. Goed voor de huid én het milieu. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Margaretha, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de Sunshower geheel is geïntegreerd in uw dagelijkse doucheritueel. Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Douwe, Dank u wel voor uw mooie beoordeling over het infrarood en het design! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Ronald, Dank uw wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Beste Ton, Bedankt voor uw beoordeling! Het is in deze maanden inderdaad wat drukker bij ons, waardoor het soms langer duurt dan ieder wenst. Ik hoop dat u weer goed van de Sunshower kunt genieten! Met zonnige groet, Team Sunshower