Filters

8

Mijn ervaring is zeer goed.

Aangezien ik zelf al jaren sport i.v.m. rugklachten is de Sunshower daar een hele goede aanvulling op. De infrarood straling heeft een zeer goede werking op mijn rug en spieren vooral ook na de trainingen. En mijn vrouw heeft af en toe wel eens last van haar nek en schouders waar dit een uitkomst voor is. Als ze even voor de infrarood heeft gezeten voelt ze zich weer een heel stuk beter. Mijn dochter gebruikt de UV en is er heel tevreden over. Dus wij zijn zeer te spreken over de Sunshower.

 • Aanbevelen? Ja
8

De sunshower bevordert mijn gezondheid.

Aangezien ik artrose in mijn nek heb, doe ik alles om de pijn te verlichten. Een van de middelen is warmte. Niet alleen tijdens het douchen doe ik de sunshower aan, maar ook tussen door. De pijn is veel minder na het gebruik hiervan. De UV-lamp heb ik nog niet gebruikt. Deze lamp ga ik na de zomer gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

elke keer een heerlijk begin van de dag

Al 10 jaar genieten we als gezin van de Sunshower. Met de infrarood keus warm ik mijn spieren heerlijk op; de UV lampen geven het jaar door je een boost!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en snelle service

Er werd snel gereageerd op mijn storing (lamp uit een slechte serie stuk). Vervolgens op korte termijn een afspraak gemaakt en het probleem verholpen door een prettige medewerker (J. Sommers).

 • Aanbevelen? Ja
9

Verkwikkend

Om smorgens met de Sunshower te beginnen is een goed begin.van de dag.Ik gebruik meestal de infrarood en werkt. bij spierpijn en rugpijn zodat je je verder beter voelt na een lekkere warme Sunshower douche, Daarna natuurlijk nog even lekker douchen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij Sunshower is de klant koning

Op vrijdag 21 juli jl had ik een afspraak met een monteur van Sunshower. Deze afspraak stond gepland om 8:00u in de ochtend. De monteur (Patrick van Zandvoort) was ruim op tijd aanwezig omstreeks 7:50u. Onder het genot van een kopje koffie en een puddingbroodje met chocolade hebben we gezamenlijk naar het probleem van mijn Sunshower gekeken. Al snel bleek dat een van mijn opstartlampen defect was en voor de zekerheid hebben we ook de gezichtbruiner vervangen. De glasplaat waarin een constructiefoutje zat werd eveneens onder coulance vervangen. Ik wil via deze weg dhr. Patrick van Zandvoort nogmaals hartelijk danken voor zijn werkzaamheden en de uitermate goede service! Ik kan hier met recht zeggen dat het gevoel van "klant is koning" nog hoog in het vaandel staat bij Sunshower. Dit is een ras wat helaas uitsterft. Ik wens dhr. Patrick van Zandvoort nog veel zakelijk succes toe bij Sunshower!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meerwaarde

De sunshower is een echte aanrader voor in je badkamer. Wij hadden een paar problemen met de foute lampen. De dienst-na-verkoop (hersteldienst) was TOP! Snelle reactie om een afspraak te regelen voor herstelling. Patrick was keurig op de afspraak. Zeer efficiënt, supervriendelijk, zeer professioneel...vertrekt niet voor het perfect werkt. Waar vind je de dag van vandaag nog zo'n service? Wij zijn heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Sunshower is een professioneel bedrijf met vriendelijke mensen. Patrick is bij ons geweest en alles was zo gemaakt. Een bedrijf om aan te raden!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

Gebruik de sunshower nu 1,5 jaar naar volle tevredenheid. Enige minpuntje is dat het 'aan/uit-knopje' moeizaam reageert.

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel pech en prima opgelost

Binnen het eerste jaar van onze nieuwe aanwinst ‘de luxe sunshower ‘ veel pech gehad . Een lastig vast te stellen fout doemde steeds op . ( maandagmodel waarschijnlijk…;) ) Na een aantal keren vriendelijk te zijn geholpen werd nu besloten om ons een nieuwe sunshower te plaatsen ! We gaan er vanuit dat we nu een aantal jaren zorgenloos kunnen genieten ,zonder onderbreking, van onze sunshower. Keurige nette en vriendelijke service en monteurs . Ik raad jullie zeker aan !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en zeer vriendelijk

Sunshower is een excellent product. Na het sporten is het heerlijk koud douchen met de warmte van de sun shower. Helaas had ik de domme pech dat mijn Infraroodlampen tot een serie met fabrieksfoutje behoorden. Deze werden keurig vervangen door een super vriendelijke meneer, die alles ook nog eens extra controleerde. En alles netjes onder garantie. Bedankt Sunshower!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wat een heerlijke fijne sunshower. Werkt fijn voor de reuma en als gewoon. Wij hebben het apparaat laten plaatsen door sunshower. Ze hebben het geweldig geplaatst. Fijn en aardig personeel. Helaas 1 keer de lamp kapot. Kan gebeuren. Fijne klantenservice werd direct een afspraak gepland. En gemaakt. Mijn ervaring is uitmuntend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke, snelle en vakkundige monteur

Erg prettige afspraak met de monteur van Sunshower, deze had duidelijk kennis van zaken en wist gelijk de oorzaak van het probleem. Helaas bleek ons probleem een nasleep te zijn van de corona-periode, echter dit is supersnel opgelost en naar ten volste tevredenheid kunnen we weer gebruik maken van onze sunshower.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bij ingebruikname een slechte lamp. Keurig opgelost!

Na installatie van onze nieuwe badkamer met daarin een Sunshower, bleek één van de lampen niet goed te functioneren. Contactformulier ingevuld op de website en na een paar dagen ook maar even gebeld. Het contactformulier bleek niet goed doorgezet te zijn naar de klantenservice. Nu wel meteen vriendelijk te woord gestaan en op korte termijn een afspraak gepland om het probleem te verhelpen. Keurige, vriendelijke monteur aan huis gehad die het probleem heeft verholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige service

een afspraak gemaakt om een defect op te lossen (onder garantie) De monteur was netjes op tijd een zeer correct. probleem netjes opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
7

Nieuwe ervaring, nieuwe beoordeling

2e Review: 3 Weken geleden een beoordeling op de site gezet, die er niet om loog. Bij Sunshower zijn ze vervolgens, uit eigen beweging, of door mijn telefonisch contact of dat van de Baderie of mijn lelijke review tot de conclusie gekomen dat het niet de goede manier is om met klanten om te gaan. Direct na het weekend stond er een bijzonder aardige mijnheer op de stoep (één van de ontwerpers zelf) die vrijwel direct het euvel oploste (een kapotte printplaat). Hij bood namens de firma en de mevrouw aan de telefoon hun oprechte excuses aan. Wel jammer dat het zoveel moeite kostte voordat er echte actie is ondernomen. (Vandaar geen 5 sterren) Van de week ontving ik ook nog een Rituals geschenkbox. De excuses zijn aanvaard en we genieten volop van de Sunshower. Na wat hick ups een aanrader. Bedankt voor de goede afhandeling. (Hieronder nog mijn vorige beoordeling, maar die is dus niet meer van toepassing.) 1e Review: Begin februari Sunshower geïnstalleerd. Heeft nooit gewerkt. Eerst heeft de monteur van onze installateur een aantal keren geprobeerd contact te krijgen met Sunshower. Niet gelukt. Het is intussen bijna mei. Vanaf vorige week ben ik zelf in actie gekomen. De mevrouw aan de telefoon zegt geprobeerd te hebben contact te krijgen met hun monteur, waar de dame aan de telefoon niet eens de naam van weet. Intussen 3x gebeld. Ze beloven je terug te bellen. Doen dat niet. Ze doen alles voor de klant zegt de dame aan de telefoon. Behalve terugbellen en een monteur sturen. Ze zegt letterlijk ik kan niets anders voor u doen dan PROBEREN de monteur te bereiken. Leidinggevenden zijn niet aanwezig en worden kennelijk ook niet geïnformeerd door hun personeel. Ze zegt letterlijk. Ik heb u al onze excuses aangeboden en geprobeerd een monteur te bereiken. Meer kan ik niet doen. Wat een waardeloos bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Lida, Wat vervelend om te horen dat het serviceproces niet goed verlopen is. Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zagen wij dat deze lampen een kortere levensduur hadden dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd. Hierdoor hebben wij helaas niet de service kunnen verlenen die wij zouden willen. Ik zie dat het probleem op 02-05-2023 afgehandeld is. Ik hoop dat het defect naar tevredenheid is opgelost. Als u nog vragen heeft, kunt u mij berichten op marketing@sunshower.nl Wij hopen dat u nu kunt genieten van de Sunshower! Team Sunshower

10

Soepele afhandeling

Vorige week 19 april een ticket via de website ingeschoten vanwege kapotte Sunshower lampen. 20 april afspraak gemaakt en 25 april binnen een kwartier door de monteur alle lampen in de Sunshower vervangen. Het werkt weer als een Sunnetje. Prima communicatie e afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Onze Sunshower was 1 lamp van defect In overleg met onze leverancier van de sunshower een service bericht bij sunshower ingevuld Week later gemaild en afspraak gemaakt met de monteur (Jeroen) Hij was keurig op tijd op de dag van de afspraak Na overleg met Jeroen alle lampen vervangen Helaas geen coulance of garantie omdat onze Combi full body van 2017 is dus buiten garantie periode Gr Ronny

 • Aanbevelen? Ja
1

Nu al sinds november kapot

Afspraken maken is enorm lastig, als je dit online doet bellen ze je zo snel mogelijk voor een afspraak (gemiddeld de afgelopen 5x dus minimaal 2 weken) en dan heb je een afspraak voor weer twee of drie weken verder. Dus je zit in ieder geval ruim een maand met een kapot apparaat. Vervolgens komen ze hem repareren en blijkt hij weer niet goed te zijn ! De monteur komt bij ons nu binnenkort voor de 5e keer !!!! Dus mogelijk maar eens een nieuw apparaat installeren ???? Zou wel zo netjes zijn denk ik. Ben inmiddels in staat om mijn geld terug te vragen en zo’n zelfde apparaat van de conculega aan te schaffen !

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Wat vervelend om te horen dat er zo vaak een monteur heeft moeten langskomen. Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zagen wij dat deze lampen een kortere levensduur hadden dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd. Hierdoor hebben wij helaas niet de service kunnen verlenen die wij zouden willen. Ik zie dat het probleem op 09-05-2023 afgehandeld is. Ik hoop dat na uw geplaatste aardlekautomaat de storing niet meer zal voordoen. Als u nog vragen heeft, kunt u mij berichten op marketing@sunshower.nl Wij hopen dat u nu kunt genieten van de Sunshower! Team Sunshower

10

Geweldige service

De service monteur Patrick van Zandvoort was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. De werkwijze van Patrick is netjes en kundig en hij was erg vriendelijk. De lampen zijn vervangen en wij zijn helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verlost van spierpijn

Sinds de Sunshower is mijn vrouw verlost van irritante spierpijn in rug en bovenbenen. Bel je voor service, staan ze na twee dagen op je stoep. Achteraf een goede aankoop geweest.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede service

De sunshower keurig gerepareerd in de garantie periode. Alleen erg lang moeten wachten op een monteur omdat we in “het noorden” van het land wonen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Henk-Arjen, Bedankt voor uw beoordeling! Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zagen wij dat deze lampen een kortere levensduur hadden dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd. Hierdoor hebben wij helaas niet de service kunnen verlenen die wij zouden willen. Daarom duurde het wat langer dan wij beide hadden gewild. Wij hopen dat u nu weer kunt genieten uw Sunshower! Team Sunshower

9

Zeer goede service

Service aanvraag gedaan bij Sunshower en snel reactie zowel via de mail en telefonisch de afspraak was snel gemaakt de monteur Mikel was netjes op tijd er moesten twee lampen vervangen worden hij constateerde ook dat mijn eigen installateur het niet goed gekit had en ook dat loste hij gelijk op ! Mikel en Sunshower bedankt voor deze fantastische service .

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice

Onze Pure white van 2015 deed het niet meer. Service gemaild en week later kwam de servicemonteur na afspraak langs. Het bleek een kleinigheidje te zijn. Printje was binnen 15 minuten vervangen en tevens binnenwerk gereinigd. Service monteur handelde uit coulance, was iets later gekomen. en gemaakte kosten service-bezoek werden op 0 gezet. Dat noem ik nou service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service/ beter kan niet

Lamp was na 1 week stuk. Na telefonisch contact direct bevestiging van mijn klacht ontvangen. Het was druk en het kon wel een goede drie weken duren voor de monteur zou verschijnen. Dat was ook zo en deze loste zonder moeite mijn probleem op. Lamp was van een verkeerde levering. Ventilatie sunshower aan/afvoer werkte ook niet naar behoren- dit probleem ook opgelost. Mocht er nog iets dwars zitten- dan direct de service bellen volgens de monteur. Keurige service wat mij betreft

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd