Filters

9

Zeer goede service

Service aanvraag gedaan bij Sunshower en snel reactie zowel via de mail en telefonisch de afspraak was snel gemaakt de monteur Mikel was netjes op tijd er moesten twee lampen vervangen worden hij constateerde ook dat mijn eigen installateur het niet goed gekit had en ook dat loste hij gelijk op ! Mikel en Sunshower bedankt voor deze fantastische service .

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice

Onze Pure white van 2015 deed het niet meer. Service gemaild en week later kwam de servicemonteur na afspraak langs. Het bleek een kleinigheidje te zijn. Printje was binnen 15 minuten vervangen en tevens binnenwerk gereinigd. Service monteur handelde uit coulance, was iets later gekomen. en gemaakte kosten service-bezoek werden op 0 gezet. Dat noem ik nou service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service/ beter kan niet

Lamp was na 1 week stuk. Na telefonisch contact direct bevestiging van mijn klacht ontvangen. Het was druk en het kon wel een goede drie weken duren voor de monteur zou verschijnen. Dat was ook zo en deze loste zonder moeite mijn probleem op. Lamp was van een verkeerde levering. Ventilatie sunshower aan/afvoer werkte ook niet naar behoren- dit probleem ook opgelost. Mocht er nog iets dwars zitten- dan direct de service bellen volgens de monteur. Keurige service wat mij betreft

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service bij kapotte sunshower

Na installatie en een paar keer gebruik stopt onze infra rood douchelicht al na een paar minuten. Ook geven de lampen geen warmte meer. Sunshower zegt telefonisch toe een installateur te zenden om de lampen te vervangen maar na enkele weken hebben we nog steeds niks gehoord. Van onze installateur horen wij ook niks meer. Wat een slechte service!

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen service, je krijgt geen antwoord op vragen.

De Sunshower Combi unit die in mei 2022 is gekocht en door een gespecialiseerd bedrijf is geïnstalleerd is nu voor de derde keer defect. Telkens ging dezelfde spot na korte tijd kapot en het vervangen van de lamp heeft het defect niet verholpen. De fout zit waarschijnlijk in de elektronica van het apparaat, maar in plaats van grondig naar de fout te zoeken, hebben ze gewoon de lamp vervangen. Tot nu toe is de rectificatie op geen enkele manier bevredigend geweest! Ik sta erop dat het apparaat volledig wordt vervangen en zal de zaak nu voorleggen aan een advocaat. Indien nodig zal ik de ontbinding van de koopovereenkomst vorderen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Erg fijn!

Sinds een aantal maanden, na verbouwen van de badkamer, intensief in gebruik en bevalt super. Mijn lichaam reageert er goed op in deze koude tijden. Heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Even bijtanken na een zware dag of even opladen in de morgen.

Het is heerlijk om de sunshower te gebruiken wanneer je batterij een beetje leeg is. Na een koude, stressvolle dag kruip je na 5 tot 10 minuten lekker warm je bed in en zal je in no-time in slaap. Ook om ‘s ochtends vroeg een duwtje in de rug te krijgen om de dag goed te starten is dit een uitvinding. De prijs van de sunshower zou men meer “bereikbaar” kunnen maken; deze was ongeveer gelijk aan de kosten van de renovatie van onze hele douche. Toch best een prijs.

 • Aanbevelen? Ja
1

Ontzettend slecht.

Op internet staat hoe geweldig een sunshower moet zijn. achteraf de grootste miskoop geweest. sunshower 1 jaar geleden aangekocht en laten installeren. in 1 jaar tijd 2 lampen kapot. 1e keer lampen vervangen. prima doet ‘t weer een tijdje hoppa weer lamp kapot. monteur komt. ja moet een nieuwe komen. u word gebeld voor een afspraak. zelf maar gebeld voor een afspraak. antwoord van de onbeleefde mevrouw vanwege limburgs accent. nee meneer u krijgt geen nieuwe. nou dat is wel wat de monteur mij verteld heeft. na heen en weer bellen van de telefoniste. toch een afspraak voor een nieuwe sunshower. leuk en aardig. ding misschien 2 weken in gebruik. 1 lamp functioneert niet hoe ‘t zijn moet. midden in het programma valt de sunshower gewoon uit. hoe gaat dit opgelost worden?

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Joshua, Wat vervelend dat u tot nu toe geen goede ervaring heeft gehad met ons product. Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zien wij dat deze lampen een kortere levensduur hebben dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd, waardoor u wellicht langer moest wachten dan gewenst. Ik zie dat u op 5 januari geholpen bent. Wij hopen dat het nu voorgoed verholpen is en dat u kunt genieten van uw Sunshower. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ze altijd sturen naar marketing@sunshower.nl, dan helpen wij u graag. Fijne dag! Team Sunshower

4

Kein Service bei Online Reklamation

Op 14 november 2022 heb ik een serviceverzoek ingediend vanwege een defect aan de Sunshower Combi unit dat zich voor de tweede keer had voorgedaan. Ik beschreef het defect in detail, maar kreeg helaas geen antwoord. Het nieuwe toestel was reeds in mei 2022 defect geleverd en op 11 juli 2022 door een servicebedrijf als garantieservice gerepareerd. Op 5 november 2022 trad dezelfde storing opnieuw op. Toen ik uiteindelijk bij de verkoper klaagde over het defecte apparaat, kreeg ik op 21 november 2022 een telefoontje van het servicebedrijf, dat mij een afspraak aanbood voor de (tweede!) reparatie op 22 december 2022. Teleurstellend genoeg reageerde de fabrikant in Nederland helemaal niet op de online klacht. Dat is niet klantgericht! Als er na de tweede reparatie op 22.12.2022 nog een derde defect optreedt, trek ik mij terug uit de koopovereenkomst en eis ik schadevergoeding! Om bovenstaande redenen kan ik het toestel en de service helaas niet aanbevelen. Maar zolang het apparaat probleemloos werkt, is het een prima ding.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
1

Serviceanfrage

Folgendes steht auf der Inernetseite von sunshower: Haben Sie eine Störung? Bitte füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie so schnell wie möglich kontaktieren. Ich habe über das Onlineformular am 26.10.2022 eine Serviceanfrage abgesendet. Heute, am 01.12.2022 habe ich einen Anruf der Servicefirma erhalten für einen Termin am 09.01.2023. Die letzten 5 Wochen gab es nur Schriftverkehr zwischen dem Händler und Servicefirma, inzwischen 11 E-Mails. Das heißt ich warte 75 Tage von der Anfrage, bis der sunshower repariert wird und kann diesen nicht nutzen.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
10

Héél erg fijn bij spierpijn!

Wij gebruiken voornamelijk infrarood, omdat er genoeg zonlicht was in de zomer van 2022 en de Sunshower begin mei geplaatst is. Het werkt voortreffelijk als je last hebt van spierpijn na werken in de tuin, een lange dag zitten vanwege kantoorwerk, of stijf uit bed 's-morgens vroeg. Een aanrader! Qat ze in de media erover verteld hebben klopt gewoon niet; beter onderzoek was nodig geweest.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Rene, Bedankt voor je mooie recentie, goed om te horen dat u veel gebruik maakt van uw Sunshower. Het klopt dat we in 2022 een prachtige zonnige zomer hebben gehad, Uw vitamine D niveau zal wel goed zijn. Vanaf Oktober gaan we interen op onze voorraad vitD, belangrijk om vanaf nu weer afhankelijk van uw huidtype het UV te gebruiken. Mocht u daar nog meer vragen over hebben dan kan altijd contact opnemen met ons UV kenniscentrum via 020-462 14 60. Zonnige groeten, Cilian - Team service

10

Super mooi

Ziet er goed uit en werkt perfect .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Veel plezier met uw Sunshower Robin! Mocht je nog meer vragen hebben dan mag u altijd contact opnemen met ons UV kenniscentrum via 020-462 14 60. Zonnige groet, Cilian Team Service

10

Wat een zonnige start van de dag☀️

Wij zijn heel erg tevreden met deze ingebouwde Sunshower. Wij zijn allebei 50+ en hebben last van artrose. Dus bij aanschaf nieuwe badkamer was dit voor ons een must. Wat een heerlijk begin van de dag onder de regendouche met de Sunshower aan. Wij willen nooit meer wat anders. Zelfs onze kids vinden het heerlijk om tijdens het douchen de warmte te voelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hier worden wij heel blij van! Fijn om te horen dat het helpt bij uw artrose, warmte doet veel met je! Ook extra fijn dat de kids er ook gebruik van maken! Geniet ervan deze winter! Mocht u nog meer vragen over hebben dan kan altijd contact opnemen met ons UV kenniscentrum via 020-462 14 60 Zonnige groet, Cilian Team Service

9

Doet meer dan verwacht

Inmiddels een paar maanden in gebruik, aangeschaft bij renovatie van de badkamer. Infrarood wordt gebruikt als verlichting van artritis maar wordt ook gebruikt na een paar uurtjes werken in de tuin. Heerlijk als verzachting voor rugpijn. UV is meer voor de winter periode. In voorjaar regelmatig gebruikt, nu, midden zomer is dit niet echt nodig, maar straks in de herfst en winter zal ik deze optie ook weer regelmatig gebruiken. We hadden van te voren veel verwacht van onze sunshower, en tot op heden zijn alle verwachtingen uitgekomen en meer! Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Ad, Bedankt voor uw mooie recentie! Heel veel plezier met uw Sunshower, mochten er nog vragen zijn mag u altijd contact opnemen met ons UV kenniscentrum 020-462 14 60 Groetjes Team Service

10

Heel fijn apparaat

Sinds een aantal maanden gebruiken we de Sunshower. Deze is ingebouwd na renovatie van de badkamer en wordt veel gebruikt. Vooral voor de stijve spieren en gewrichten is het een aanrader. UV gebruiken we sporadisch. Contact met het bedrijf verloopt goed, maar dat was alleen nodig voor de registratie. De Sunshower werkt prima.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Mieke, Wat fijn om te lezen dat jullie veel gebruik maken van de Sunshower! Heel veel plezier ervan en mochten jullie ons nodig hebben weten jullie ons te vinden! Zonnige groet, Team Support!

9

Zeer goede service

Monteur kwam exact op de afgesproken tijd, heeft de klacht direct verholpen en de installatie van de sunshower gecontroleerd en aangepast. Hij gaf daarbij ook nog handige extra tips, die we hebben opgevolgd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Stephan, Bedankt voor jullie beoordeling en mooi cijfer. Fijn om te lezen dat de klacht direct is opgelost en jullie weer kunnen genieten van jullie Sunshower! Groetjes, team Sunshower

8

Zeer positief en vakkundig

Monteur kwam op de afgesproken tijd en nam de tijd om de klacht te horen en ook op te lossen. Wist al snel wat het probleem was en het werd vakkundig verholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw Sunshower weer werkt als een zonnetje! Ook namens onze monteur! Groetjes team Service

8

Goed product , lange tijd storing vrij,

Sinds 14 jaar eerste vervang van ir lampen , apparaat regelmatig in gebruik, wij zijn er blij mee, goede koop.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review en goed te horen dat u na al die jaren tevreden bent met uw Sunshower!

10

Zeer tevreden mee.

Ik ben heel tevreden met de sunshower gebruik hem elke week ombeurten met infra rood of zonLicht, verminderd voor mij de reuma pijn top product.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Anita, Wat fijn om te horen dat u veel baat heeft bij het gebruik van Uw Sunshower!

10

Héérlijk voor de gewrichten

Bij reumatische pijn is het een luxe vertoeven voor de sunshower. Wij hebben alleen infrarood maar zijn er heel tevreden over

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Ans, Goed om te horen, geniet ervan! Zonnige groet, team Sunshower

10

Prima service

Na twee maanden gebruik ontstond er vocht achter het glas. We konden hem niet meer gebruiken. Sunshower gebeld, en een vriendelijke dame stond mij te woord. Daar mijn man rugpatiënt is, werd er na een telefoontje binnen enkele dagen een service monteur naar ons gestuurd. Deze verving een kapotte klep onderin het apparaat. Waarschijnlijk bij plaatsing beschadigd. De vriendelijke monteur vertelde dat het onder de garantie viel. Topservice door Sunshower.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Elsa, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat alles weer naar wens is opgelost! Daar doen we het voor. Heel veel plezier van uw Sunshower! Groetjes team Service

10

Al 10 jaar in gebruik. Nooit weer wat anders

Maanden op en neer naar het ziekenhuis voor lichttherapie.. 10 jaar geleden kwam daar een eind aan. Heb ik een opvlamming van mijn psoriasis dan gebruik ik het geheel volgens schema wat hrt bedrijf me gestuurd heeft. Evt in erge mate ondersteunend met medicatie en zalf. Maar in 10 jaar tijd tot nu toe slechts 3x een uitbraak gehad. Waar ik ze allemaal aan nalatigheid kan toewijzen. 2x per week 10 minuutjes eronder houdt mij normaal weg van een uitbraak. En met uitbraak en schema ben ik er wederom binnen no time vanaf.. i love sunshower.. lichttherapie verbrand ik binnen no time mee. Sunshower is perfect

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Iris, Bedankt voor je reactie en beoordeling. Wat fijn dat alles onder "controle" is, dat doet ons goed! Heel veel plezier met uw Sunshower! Groetjes team Service!

9

Mooi product, excellente service

Voor onze nieuwe badkamer een sunshower gekocht en laten inbouwen. Bij gebruik vonden wij de temperatuur wat hoog. Contact opgenomen met de klantenservice en zonder gezeur direct een afspraak gemaakt om onder garantie een lichtere lamp te laten plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Anton, Bedankt! Veel plezier met uw Sunshower everyday! Zonnige groetjes, Team Service

10

Fijn product,superservice!

Sunshower was geïnstalleerd door installatiebureau,na 1 week viel de sunshower uit.Ik heb rechtstreeks contact opgenomen met Sunshower,en het probleem werd direct opgepakt.Monteur van Sunshower kwam langs,het was een klein probleempje en was zo opgelost.Nu al een een aantal maanden zonder problemen genoten van de Sunshower. Super product en zeer goede service van Sunshower!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Patrick, Kijk, dat is mooi om te horen! Geniet van uw Sunshower! Zonnige groet, Team Service!

9

Heerlijke warmte voor lichaam

Gebruik de sunshower dagelijks en geniet van de warmte die het uitstraalt voor het lichaam.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd