Beste Lida, Wat vervelend om te horen dat het serviceproces niet goed verlopen is. Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zagen wij dat deze lampen een kortere levensduur hadden dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd. Hierdoor hebben wij helaas niet de service kunnen verlenen die wij zouden willen. Ik zie dat het probleem op 02-05-2023 afgehandeld is. Ik hoop dat het defect naar tevredenheid is opgelost. Als u nog vragen heeft, kunt u mij berichten op marketing@sunshower.nl Wij hopen dat u nu kunt genieten van de Sunshower! Team Sunshower
Originele beoordeling
Beste Paul, Wat vervelend om te horen dat er zo vaak een monteur heeft moeten langskomen. Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zagen wij dat deze lampen een kortere levensduur hadden dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd. Hierdoor hebben wij helaas niet de service kunnen verlenen die wij zouden willen. Ik zie dat het probleem op 09-05-2023 afgehandeld is. Ik hoop dat na uw geplaatste aardlekautomaat de storing niet meer zal voordoen. Als u nog vragen heeft, kunt u mij berichten op marketing@sunshower.nl Wij hopen dat u nu kunt genieten van de Sunshower! Team Sunshower
Beste Henk-Arjen, Bedankt voor uw beoordeling! Helaas door een verkeerde batch infraroodlampen, zagen wij dat deze lampen een kortere levensduur hadden dan normaal. Dit heeft een flinke druk op onze serviceafdeling gelegd. Hierdoor hebben wij helaas niet de service kunnen verlenen die wij zouden willen. Daarom duurde het wat langer dan wij beide hadden gewild. Wij hopen dat u nu weer kunt genieten uw Sunshower! Team Sunshower