Adviseur Frits dacht erg goed mee tijdens het ontwerpproces, bleef aanpassen tot wij tevreden waren en de ruimte optimaal gebruikt kon worden, tot een heel smal kastje waar we snijplanken in kunnen zetten en een afgescheiden kastgedeelte waarin een keukentrapje een plek kon krijgen. Monteur Peter werkt rustig, toont vakmanschap, gaat door tot het echt áf is, is prettig in de omgang en komt afspraken na. Hij overlegt bovendien op zeer prettige wijze en geeft daarbij goede adviezen over inrichtingsdetails.
Wij hebben goede ervaringen met AXI. Ongecompliceerd, goed advies. Afspraken worden nagekomen.
goede voorlichting, goede service en goede prijs/ kwaliteit levertijd is wat uitgelopen, jammer, maar het is goed gekomen
Monteur zeer klantgericht en voor ieder mogelijk probleem een oplossing kunnen bedenken en dat ook uitvoeren, prima.
Van begin tot het eind liep alles prima. Zelf de nalevering van een kapotte kast verliep vlot en goed.
Goede keuze bijna alles is mogelijk en heel belangrijk is de nazorg, WIJ HEBBEN NIET TE KLAGEN EN ZULLEN AXI ALTIJD AANRADEN BIJ VRIENDEN OF KENNISSEN .
Verkoper prettig in omgang. Niet gelijk over geldzaken praten. Koper rustig rond laten kijken. Besteed tijd en aandacht wensen koper.
Monteur was echt prima. Daar zijn wij vol lof over.
Prijs zeer concurrent, snelle en complete levering, goede nazorg.
men denkt goed met je mee.maken zelfs tijd voor je na sluitingstijd
Verkopen had verstand van zaken, dacht goed mee en hebben er samen leuk uit kunnen komen.
Wij zijn van A tot Z van uitzoeken tot plaatsen en nazorg bijzonder tevreden over niet alleen AXI keukens maar zeker ook de mens(en) van de montage. Aanrader !!!
Bereidwillige verkoper ondanks dat het geen grote keuken is. Hij begreep ook dat we voor een keukenblok in de bijkeuken niet het duurste materiaal willen en daar heeft hij zijn advies ook op aangepast.
Alles verliep prima. Goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Daarbij goed advies gekregen. Geen rare prijsonderhandelingen zoals je bij veel andere keukenzaken ziet. What you see is what you get, heel goed. Ook als iets niet meer leverbaar was, wordt je goed gecompenseerd met een vervanging.
Uitstekende service en prettig contact. Heldere offerte en goede prijs/kwaliteitverhouding. Fijn is ook dat je van begin tot eind contact hebt met dezelfde medewerker.
Een fijne manier van zaken doen!
Goede service, perfecte installatie! Alles compleet en in twee dagen opgebouwd zonder mankementen,
Wij zijn vanaf het begin goed geholpen en geadviseerd. Helaas hebben we ook wat pech gehad met de keuken maar dit is tot nu toe nog altijd heel erg goed opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden!
Voor iedereen die nog twijfelt, ga gewoon naar Axi keukens! Frits en Tim, heel erg bedankt! We zijn heel blij met onze keuken!
Dit was onze derde keuken aangeschaft bij AXI. Medewerkers denken mee met praktische oplossingen en de montage wordt perfect uitgevoerd. Eventuele opmerkingen en problemen worden adequaat opgepakt en opgelost. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij de volgende keuken gaan we weer naar AXI.