AXI Keukens Ede heeft een uitstekende service.
Na een zeer slechte ervaring bij een ander keukencentrum in Ede, waarvan alle maten thuis waren opgemeten hebben wij na 3 maanden wachten NIETS meer gehoord, geen telefoontje, geen mailtje, niets meer en waren wij er klaar mee en zijn wij bij AXI Keukens in Ede uitgekomen.
Daar zijn wij heel vriendelijk geholpen door verkoper Robin Jansen die met oplossingen kwam waar wij niet aan gedacht hadden, een vakman.
Wij hebben een complete keuken gekocht en alles uitgezocht, qua model, kleur, uitvoering in een U-vorm met verlichting, afzuigkap, inductie-kookplaat, Combi oven magnetron, vaatwasser etc…
Verkoper Robin Jansen is zelfs nog een keer thuis geweest voor overleg en advies over de indeling.
Nadat alles naar onze wens was, volgde het bestellen en afleveren door Rheemu Verhuizers die dat keurig netjes zonder beschadigingen hebben afgeleverd, dat mag ook weleens gezegd worden.
Keukenmonteur Peter Ratelband werd door verkoper Robin Jansen aangeraden voor de uitvoering van de keukenmontage door zijn jarenlange ervaring, zo werd ook nog een extra aardlekschakelaar gemonteerd en het gat in de muur vergroot voor de afzuiger.
Peter is echt een vakman, hij denkt met je mee, werkt rustig, secuur en houdt de ruimte schoon en doet dit alles met veel plezier.
Wij zijn zó blij met het eindresultaat, het is een prachtkeuken geworden.
Dankjewel AXI Keukens
en zeker
verkoper Robin Jansen en keukenmonteur Peter Ratelband.