2 dakkapellen plaatsen in 1 dag is gewoon mogelijk aan een autoloze straat. Ik vind het geweldig hoe snel het allemaal gegaan is. De kinderen zullen er blij mee zijn omdat ze nu extra ruimte krijgen.
Wat wel fijn was is dat de verkopen nog langs kwam met een bosje bloemen! Top plaatsers! Zeer netjes tewerk gegaan! En zeer nou keurig!
Goed team ,weten waar ze het over hebben. Geven goed advies
Ontzettend tevreden. Ze waren optijd en waren rond de lunch al klaar. Kan ze zeker aanraden!
Van A tot Z goed geregeld bij dakkapel.nl. Dat betekent: heldere en snelle communicatie. Goede afspraken. Nette vaklui en als er even wat extra’s gedaan moet worden, is men bereid dat te doen. Vriendelijke mensen en men komt de afspraken op tijd na. Er wordt rekening gehouden met jou als klant, in termen van beslag op tijd en in termen van jouw wensen. Dus: zeer aan te bevelen!
Heel goed
Ondanks het regenachtige weer 2 positieve en enthousiaste monteurs die een keurige oplevering hebben gedaan.
Snel en volgens afspraak goed geplaatst Heel Blij mee!
Na overleg de dakkapellen iets lager geplaatst
Zeer tevreden, alles netjes voorbereid, afgeleverd en geïnstalleerd.
Heel blij met de mannen
Jongens kwamen optijd aan in de ochtend en zijn tewerk gegaan volgens de vergunning
Prachtige ruime dakkapel en oplevering verliep soepel
Goede ommunicatie em harxe werkers
Nadat de plaatsing de eerste keer niet doorging ivm het weer snel een oplossing gezocht voor een nieuwe datum. Alles top gedaan. Vlotte en nette werkers. Helemaal tevreden.
Goede service, vriendelijke jongens. Kortom tevreden!
Mijn wensen zijn voldaan
Everything perfect, kind Guys and profecionals
Great guys, kept me.informed, worked fast and did a greqt job!
Snelle service, netjes geplaatst
Fijne mensen goede vakmannen
Fijne communicatie. Snelle reactie en goed advies. Alles snel en goed geregeld.
Komt afspraken na en alles wordt netjes overlegt
Waren mooi op tijd en dakkapel zat er snel op. Dakkapel ziet mooi uit.
Heren werken hard. Overleg waar nodig. Goede oplevering.
Paderbornstraat 3
7418 BP Deventer
Specialist in dakkapellen Dakkapel.nl is specialist in het bouwen van houten en kunststof dakkapellen. Wij bouwen dakkapellen voor particulieren en aannemers. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige dakkapellen ontstaat er meer ruimte en krijgt u meer licht in uw woning. Onze dakkapellen gaan jarenlang mee en geven uw woning de uitstraling die het verdient. Naast meer ruimte, licht en uitstraling zorgen onze dakkapellen er ook voor dat uw woning meer waarde krijgt, een win-win situatie dus! Met een combinatie van vakmanschap en kwaliteit bieden wij u de beste dakkapellen voor een zeer gunstige prijs.