Goed geregeld, altijd snel en goed geïnformeerd.
Communicatie was prima. Bij vragen kregen we snel antwoord. Dakkapel snel en vakkundig afgeleverd
Fijne ploeg die dit het dakkapel binnen paar uurtjes geplaatst hebben. Zeer tevreden!
Snelle service, vrolijke monteurs, duidelijk uitleg over hoe de dakkapellen geplaatst zijn en wat ik als klant op moet letten.
Allemaal prima verlopen
Prettige opmeting ervaren met de specialist. Afspraken qua levering en materialen mee gemaakt. Vervolgens worden afspraken niet nagekomen en kan de levering pas 3 maanden later op vroegst plaats vinden. In elke stap laten ze je de offerte accorderen zodat het volledig dichtgetimmerd wordt en je overal toestemming op heb gegeven. Let hierbij wel op dat de offertes kunnen verschillen. In mijn geval was ineens de afwerking van de daktrim veranderd van zink naar aluminium (deze gaan altijd na 5 jaar lekker). Vergunningsaanvraag zou je moeten ontlasten, in mijn geval moest ik er zelf achteraan omdat ze niet de juiste documenten (die ik had aangeleverd) hebben meegestuurd naar de aanvraag. Na het annuleren heb ik gevraagd om een tegemoetkoming van de rekening van de vergunningsaanvraag. Dit gezien ik zelf het meeste papierwerk heb voorbereid en ze exact hebt overhandigd waar ze volgens de gemeente aan moesten voldoen. Hierop kreeg ik verwijten van de klantenservice i.p.v. oplossingsgericht. "Wanneer je denkt dat hetgeen wat jij hebt aangeleverd het meeste werk is sluit ik mij helemaal aan bij jouw opmerking.", ontving ik via de mail. Al met al echt een bijzonder slechte klantenservice. Los van mijn minder prettige ervaring heb ik ook de offerte laten bekijken door andere dakkapel leveranciers. Het schijnt dat er een oud type dakkapel wordt aangeboden. Een techniek van 20 jaar geleden terwijl de afgelopen 2 jaar er is overgegaan op een betere. Voorbeelden zijn o.a. tripple glas i.p.v. dubbel glas. Al met al heel erg blij dat ik hier nog net op tijd vanaf heb kunnen zien. Hopelijk bespaard het jullie de verspilling van tijd en energie.
Beste Dennis, Voorheen was enkel het probleem dat je de kosten voor de geweigerde vergunningaanvraag niet van plan was te betalen. Je reden was dat jij al het werk zou hebben verricht. Hierop was mijn reactie inderdaad zoals jij hebt aangegeven. Dat je er nu volslagen andere zaken bij gaat verzinnen, verbaast mij eigenlijk niets. Wij maken onze eigen dakkapellen met alle hedendaagse technieken. Dat wij 20 jaar achter zouden lopen treft net zoveel raakpunten als je voorgaande punt, namelijk nul. Door al deze door jouw verkondigde onzin zijn wij blij dat wij van jou als klant af zijn, dat mag duidelijk zijn. Met vriendelijke groet, Ewout Mundt [email protected] 0642209240
Super snel, fijne gasten. Goede info vooraf en tijdens de klus. Mooi eindresultaat
It just perfect how the place it so fast!
Fijn team, werk keihard en zorgt voor een mooi eind resultaat!
Dakkapellen zeer mooi Afspraken wat er mogelijk gaat gebeuren aan de voorzijde was fijn geweest. Goed opgelost
Paderbornstraat 3
7418 BP Deventer
Specialist in dakkapellen Dakkapel.nl is specialist in het bouwen van houten en kunststof dakkapellen. Wij bouwen dakkapellen voor particulieren en aannemers. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige dakkapellen ontstaat er meer ruimte en krijgt u meer licht in uw woning. Onze dakkapellen gaan jarenlang mee en geven uw woning de uitstraling die het verdient. Naast meer ruimte, licht en uitstraling zorgen onze dakkapellen er ook voor dat uw woning meer waarde krijgt, een win-win situatie dus! Met een combinatie van vakmanschap en kwaliteit bieden wij u de beste dakkapellen voor een zeer gunstige prijs.