Bedrijf is goed bereikbaar. Duidelijk en komt afspraken na. Twee dakkapellen en een raam was in een ochtend klaar. Mooie kwaliteit , goede service en een leuke prijs! Een aanrader!
Super snelle montage, het zat er zo op. Ziet er top uit, hebben een hele ruime kamer erbij!
Hele goede ervaring. Alles precies zoals het afgesproken was. Een tevreden klant!
Heel vriendelijke mannen. Werken netjes, hebben verstand van hun werk. Geven tips waar nodig. Alles ziet er top uit
Strak werk
Zelfs de avond van te voren een foto van de dakkapel op de aanhanger. Super leuk!
Snel geleverd en gemonteerd. In een ochtend is alles gedaan. Wij zijn heel blij.
Niels je stelt me niet teleur. Je hebt prachtig werk geleverd, snel en professioneel je dacht met mij mee. Tot onze volgende project. Met vriendelijke groet Mevrouw Griffith
Zeer tevreden en zeker een aanrader.
Vakwerk. Fijne mensen die alles goed uitleggen. We zijn erg blij.
Al met al een prettige ervaring enn het eindresultaat is fantastisch.
De mannen waren vlug en goed. Alles was duidelijk, gingen gelijk aan de slag en voor ik het wist stond de dakkapel erop. Netjes opgeleverd en erg tevreden.
Bestellen ging goed en snel, contact verliep goed. Montage erg snel, ochtend werk en een andere bovenverdieping.
Nette communicatie, helder,netjes alles op tijd geleverd en Voor geplaatst.
Alles van top tot teen geregeld! Zeer snel en vakkundig gerealiseerd! Het team van monteurs zeer handig en gaan zeer netjes te werk.
Het was een prettig team, waar ik niks op aan te merken had; beleefd en vriendelijk.
Erg klantvriendelijk van offerte t/m montage.
Op tijd gearriveerd, netjes in overleg geplaatst, goede overdracht.
Snelle, vlotte en vakkundige service. Vriendelijke vakmensen. Bedankt!
Geen aanmerkingen. De aanpassingen die ik gedaan wilde hebben, zijn ook zonder problemen gedaan.
Fijne vaklui die ook onverwachtse zaken prima oplossen.
Snel opgeleverd. Duidelijke uitleg. Tevreden
Specialist in dakkapellen Dakkapel.nl is specialist in het bouwen van houten en kunststof dakkapellen. Wij bouwen dakkapellen voor particulieren en aannemers. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige dakkapellen ontstaat er meer ruimte en krijgt u meer licht in uw woning. Onze dakkapellen gaan jarenlang mee en geven uw woning de uitstraling die het verdient. Naast meer ruimte, licht en uitstraling zorgen onze dakkapellen er ook voor dat uw woning meer waarde krijgt, een win-win situatie dus! Met een combinatie van vakmanschap en kwaliteit bieden wij u de beste dakkapellen voor een zeer gunstige prijs.