We hebben een screen in onze lichtkoepel laten plaatsen omdat we in de winter de screen gaan gebruiken als isolatielaag en in de zomer als zonwering. De mannen hebben het screen vakkundig geplaatst en ook alle elektrische aansluitingen bekwaam opgelost. Het afstellen van de uitval van het screen is tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld. Het is een sieraad in onze huiskamer. Het zonnescherm dat we aan de achtergevel hebben laten plaatsen is er prachtig op bevestigd. De uitval gaat over onze achterdeur en buitenlamp en is keurig afgesteld. Deze zomer zullen we daar veel plezier van hebben.
Prachtige veranda met glazen schuifdeuren, verlichting, zonwering en hardhouten vlonder voor ons gebouwd. Meegedacht en meegewerkt aan doorvoer voor de houtkachel. Kwaliteit materialen stevig en degelijk. Keurig uitgevoerd met oog voor detail, aardige mensen, goede service. Goede bereikbaarheid en communicatie, van het begin tot het eind en daarna. Inmiddels staat de veranda er al bijna een jaar en we zijn er enorm blij mee. Helaas kan ik geen foto's bijvoegen.
Wat je bestel krijg je ook en ze denken met je mee. goede kwaliteit mooi afgewerkt netjes gewerkt zeker een aanbeveling om bij mooieverandas.nl je tuin wens te laten vervullen.
Ik kan nu ook in de winter op mijn balkon zitten dankzij mooie balkonbeglazing
Prima! Zeer tevreden!
Uitstekende kwaliteit veranda en zeer vakkundig geïnstalleerd. De werkzaamheden werden allemaal in goed overleg en volgens afspraak uitgevoerd.
bekwame en sociale medewerkers .Denken mee en geven advies. Top bedrijf een voorbeeld voor andere bedrijven .
Onze MarkiLux zonwering is boven verwachting mooi en loopt als een zonnetje. Alle lof voor de monteurs: ze kwamen wat hindernissen tegen maar waren niet voor 1 gat te vangen! Als toegift een lekkere fles wijn in een leuke verpakking, bijzonder attent! Vandaar onze 10: voor het leveren van een mooi product en jullie klantgerichte werkwijze, heel plezierig.
Op 30 juli het verandadoek geplaatst. Enkele maanden daarvoor was opgemeten bij ons nieuwe huis. Wij werden attent gemaakt op een aantal technische keuzes voor ons huis waardoor de het verandadoek (technisch) beter zou werken. Tevens geholpen met de keuze van het doek. Het ziet er na plaatsing super uit. Goede vaklui, attent en zij hebben goed en alles opgeruimd. Vooraf is er goed contact geweest. Wij zijn erg tevreden
Medewerkers van Mooieverandas super bedankt voor de serre! Dit is het eerste bedrijf die tijdens mijn verbouwing zo netjes heeft gewerkt en alles goed heeft achtergelaten!
In september 2017 hadden de mannen van mooieverandas.nl bij ons al een fraaie overkapping geplaatst (met zonnescherm, verlichting en verwarming) inclusief aanpassing van tuin en terras. Onze ervaring was toen al zeer positief. Begin juli 2018 is deze overkapping uitgebreid met een screen, dat de gehele voorzijde kan afschermen, zowel tegen de zon in de zomer als tegen wind en regen in najaar en winter. Ook dit keer ging planning & plaatsing, zoals verwacht, weer geheel naar wens. En wie schetst onze verbazing: wij waren door verloting ook nog eens de gelukkige winnaars van een prachtige loungeset! Onze zomer (én winter) kan niet meer stuk. Als er een mogelijkheid was de mannen van mooieverandas.nl een 'warme douche' te geven dan mag het warme water wat ons betreft blijven stromen :-). Kortom: een topbedrijf met vakkundige (en vooral aardige) mensen, die je met een gerust hart kunt inschakelen voor een tuinklus!
Het team is zeer kundig met een goed technisch inzicht. De bouwplanning was zeer goed afgestemd. Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt. Er werden voordat men aan de klus begon flyers door de buurt verspreid. Dit alles onder supervisie van specialist Mike Koopman die met zowel zijn technisch inzicht als inlevingsvermogen van de klant samen met zijn team een super prachtige carport heeft geleverd. Dank jullie wel.
Super veranda afgeleverd in onze tuin met uitzicht op het weiland waar wij nu het hele jaar van kunnen genieten!!
Deskundig en zeer professioneel.
Zeer kundig advies, duidelijke offerte, deskundig personeel, perfecte bouw. Zeer blij en absoluut aan te bevelen
Professioneel bedrijf dat weet waar ze het over hebben. De medewerkers denken goed mee, zijn prettig in de omgang en leveren vakwerk. Ze denken en werken ook goed mee in het voortraject. In ons geval betrof dat een oud balkon dat eerst gesloopt moest worden voordat de veranda geplaatst kon worden. Dit is prachtig opgelost middels een koof en een loodflap. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel mooi. Complimenten voor het vakwerk dat Jeroen en Mike geleverd hebben! We hebben de bouw van de veranda gecombineerd met een volledige tuinrenovatie door hetzelfde overkoepelende bedrijf. Hierdoor konden de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd worden en is er vanuit alle kanten goed meegedacht en samengewerkt. Een aanrader!
Geen typische bouwvakkers maar gewoon zeer nette mensen die je graag over de vloer wilt hebben. En ook nog is alles volgens afspraak geplaatst. Wij gaan genieten, bedankt Mooieverandas!
Levert kwaliteit en goede communicatie. Concurrenten begonnen niet aan deze situatie, wij wouden een waaier met glas en die staat er nu. Bedankt!
Van uitzoeken...tot bestellen..van aanpassen offerte..tot levering van plaatsen tot oplevering helemaal goed. Goede kwaliteit materialen en prima mannen die t kwamen plaatsen!
In 2015 veranda gekocht bij deze firma, nog steeds erg blij mee! Prima service, ook jaren later nog. Ze zijn bestaande klanten niet vergeten!
Goede ervaring, prettige jongens die je graag over de vloer mag hebben met een prachtig eindresultaat! Goede commmunicatie en gecombineerde werkzaamheden zoals veranda en keramische vloer. Bedankt mannen!
Zeer mooie veranda geplaatst door vriendelijke nette kundige mannen! Alles volgens afspraak, bedankt heren!
Jongens goed gedaan, heel tevreden!
Veranda geplaatst volgens afspraak, verrijking van me tuin!
Alles perfect gedaan. Alleen wel alle koekjes op gegeten........ ;-)