Wij hadden meer verwacht van de verkoper, onze ervaring slecht!!
Wij hebben een afspraak gehad met een verkoper van jullie bedrijf op 17 Juli 13:00 uur.
Ik wilde laten weten dat ,wij erg slecht zijn geholpen door de verkoper, wat ik ook meteen medegedeeld heb!!
Wij moesten snel alles vertellen ,de tekeningen die ik mee had werden bijna niet bekeken, ook de foto’s van ons huis.
Wij hadden geen tijd om onze koffie op te drinken aan de tafel, reden omdat wij meteen maar mee moesten lopen met de verkoper naar de showroom.
We gingen er met een trein vaart door heen en moesten daarna een tweede afspraak maken voor een vervolg gesprek.
Ook moesten wij vertellen hoeveel geld wij voor een tuinkamer over hadden, dit kan echt niet!!
Wij zijn bij twee andere bedrijven geweest, waar dat niet gevraagd werd, en wij veel beter werden geholpen en waar ze de tijd namen voor de klant!!
Er was 1 uur voor het gesprek uitgeplant, en wij waren in 20 minuten klaar, terwijl er nog veel vragen waren aan onze kant.
Ik heb meteen aan de verkoper vertelt ,dat wij slecht zijn geholpen door hem, en hij wilden dan wel meer tijd met ons delen.
Van ons hoeven het niet meer, wij hadden een heel ander gevoel over jullie bedrijf , wij komen ook ver een uur rijden.
Klant is toch koning!! maar dat was bij jullie bedrijf ver te zoeken!!
Wij kijken bij een ander bedrijf ook een tuinkamer,
Voor ons geen van Beem!!!!!!