Mooi product van een net bedrijf
De bestelde bovendakse zonwering ziet er mooi uit.
Uw twee monteurs waren zeer kundig, erg beleefd en gingen uiterst behoedzaam om met onze spullen.
Jammer dat je als klant in het voortraject een mooie videopresentatie te zien krijgt maar die vervolgens niet krijgt toegestuurd, je ontvangt zelfs geen tekening met specificaties noch de uitgeschreven offerte.
Voor ons kwam dit over alsof Van Beem bang is dat wij met hun offerte bij een andere aanbieder zouden aankloppen met als doel een mogelijk lagere prijs te verkrijgen.
Deze houding hebben wij niet als klantvriendelijk ervaren maar eerder als een achterdocht jegens uw klant.
Wij zullen in voorkomende gevallen Van Beem aanbevelen maar geïnteresseerden hierop wel attenderen.
Ik adviseer uw laatste e-mail vóór de afgesproken montagedatum taalkundig correct te schrijven.
Citaat: "Volgende week maandag 12 augustus gaan wij van start met uw project." Einde citaat.
Dit wekt de indruk dat Van Beem eerst nu pas met de in mei bestelde materialen aan de slag zal gaan (verzamelen, inspecteren, assembleren etc.).
Dit impliceert dat de montage op een latere datum dan overeengekomen zal plaatsvinden en wekt twijfel bij uw klant.