Laden reviews...
93 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke communicatie en hoge kwaliteit. De installatie verloopt vlot en met aandacht voor detail. De ervaringen benadrukken betrouwbare planning en goed advies vooraf. Al met al is de indruk zeer positief.
Zeer tevreden over onze ervaring met Van Beem. Van het eerste contact tot aan de plaatsing verliep alles professioneel en volgens afspraak. De overkapping is prachtig geworden en het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Ook een groot compliment voor het montageteam: vriendelijk, vakkundig en netjes gewerkt. Kortom, een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Absoluut een aanrader!
20 June 2026
Mark
Alkmaar
Top bedrijf
19 June 2026
Hans
Oud Ade
Rondleiding gehad in de showroom en alle mogelijkheden weren toegelicht. Heel vriendelijk en alle tijd. En de bezorging was stipt op tijd en ook daar weer hele vriendelijke mensen.
19 June 2026
Willem
Rotterdam
Heel fijn en professioneel hoe ze alles geplaatst en geïnstalleerd hebben. Zeer tevreden.
16 June 2026
Krista
Volendam
Een aanrader om te kopen!
16 June 2026
Ludo
Bussum
Van beem zegt nooit nee, dat werd vandaag bewezen
12 June 2026
Steven
Burgh-Haamstede
Netjes gewerkt en goed gecommuniceerd. Oplossingen waren ook goed bij de uitdagingen die er waren
11 June 2026
Robin
Alphen aan den Rijn
Het begon met het aankoop proces . Dit was al een belevenis op zich. Nu staat de jacuzzi, geweldig . Wat een team aan professionals!!! Amber en Remo
8 June 2026
Remo
Hoofddorp
Afspraken heel goed nagekomen. Nette en vakkundige medewerkers. Prachtig resultaat. Bedankt
4 June 2026
Martin
Westervoort
Alles top geregeld!
23 May 2026
Tineke Kroon
‘t Zand
Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen bij Van Beem. We hebben een prachtige loungeset gekocht en het team heeft echt alles op alles gezet om extra snel te leveren, zodat we er met het mooie weer en het lange weekend direct van konden genieten. De medewerkers zijn stuk voor stuk zeer servicegericht en vriendelijk. Een prachtig bedrijf met uitstekende service en prachtige spullen — absoluut een aanrader!
22 May 2026
Marianne
Heemstede
Zonwering was bij ons een uitdaging. Maar Van Beem heeft een prachtige pergola geplaatst. Monteurs ook zeer meedenkend. Gewoon top.
19 May 2026
Ron
Zuidoostbeemster
Wij zijn erg blij met de overkapping van van Beem. Alles is in goed overleg gegaan en wij zijn zeer tevreden met de goede service en het mooie resultaat.
13 May 2026
N
Zwaanshoek
The best company we could find - realiable, professional, fast and a pleasure to deal with.
8 May 2026
Alexander
Soucek
Heel blij met onze veranda en zonwering. Vanaf 1e moment goed contact. Goed advies en zeer klantgericht. Vriendelijke en kundige monteurs. Werken netjes en vakkundig. In een woord Top!
6 May 2026
Marijke
Heemskerk
Vanaf onze eerste kennismaking met van Beem in de showroom onder de indruk van hun klantfocus. Aardige vakkundige mensen die hun klanten graag verwennen met wat extra’s. De inmeetservice thuis was deskundig en adviseerde erg goed op het gebied van kleur en uitvoering. De levertijd was super snel en eerder dan verwacht. De mailwisselingen uitermate vriendelijk en beleefd. De montage crew, Rob en Ruben waren keurig op tijd en zeer netjes. Ze werkte zorgvuldig en geconcentreerd. Soepele oplevering en weer wat extra’s. Van Beem, complimenten !! We zijn zeer tevreden over het zonnetje in onze tuin.
28 April 2026
John
Monnickendam
Onze ervaring was heel fijn, je merkt dat de klant koning is. Er wordt in het voortraject goed meegedacht. Daarnaast was de montage professioneel en keurig, we zijn erg tevreden met het eindresultaat.
24 April 2026
Aran
Bolsward
Snelle service, werken nauwkeurig en checken alles met de klanten door. Tot nu toe zeer tevreden.
21 April 2026
M.