Vlug, veilig en voordelig
Tot nu toe kocht ik schroeven altijd bij de bouwmarkt, maar nu schrok ik van de prijzen die je hier betaald! Waar je bij de bouwmarkt 30 schroeven voor koopt, heb je er hier 200! Meteen een grote bestelling gedaan van 40 maten schroeven en ander materiaal. Alles is netjes verpakt en snel geleverd en dat tegen zeer scherpe prijzen. De website is erg mooi en werkt heel gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader dus!
snelle levering, scherpe prijs
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
erg prettig om mee te werken.
Ook na een paar keer onmogelijk goederen te leveren, is door Techwinkel.nl het steeds opnieuw aangeleverd. Later op een alternatief adres. Voor ons meer dan een dan een 10 +.
Zeer snelle levering, correct, alles klopt, prettig contact , behulpzaam.
De verzendkosten zijn ook deels handling kosten van kleinere orders. Omdat we lage prijzen hanteren is dit noodzakelijk. Bij webwinkels waar je minder verzendkosten betaald, zijn de winstmarges groter. Je betaald het in lengte of de breedte. Wij hebben voor deze opzet gekozen, misschien niet populair, maar wel eerlijk.
Doe graag zaken met Techwinkel, goede site heel overzichtelijk als je een bestelling plaats met afbeeldingen erbij. Ook het produkt infoblad is zeer handing.
Zeer positief, snelle reactie en verzending, de geleverde goederen hebben de gewenste kwaliteit. Al bij al zeeeeer tevreden. Zal ik zeker aanraden bij vrienden en kennissen!! Met vriendelijke groeten Patrick
Nazorg kan ik niets over zeggen. Het was gewoon in een keer goed.
Super snelle levering, wij zaten erg verlegen om Tyreps en werden super vakkundig geholpen en de medewerker heeft ons beloofd dat alles optijd geleverd werd, super!
Snelle levering, en goede prijzen.
Techwinkel is een bedrijf met adequaat reagerende medewerkers. Bij dit bedrijf is de klant nog steeds koning. Korte lijnen en een snelle reaktie.
goede service, snelle levering. prima!
Snelle, goede levering en goed overzicht webwinkel
Nog nooit eerder meegemaakt dat er zo aktie werd ondernomen op een verkeerde levering als bij Techwinkel. Goede service ik ben dik te vreden. André Kroos A2 Diensten
Goed advies, bedrijf denkt mee en is behulpzaam, snelle service en bezorging. Prettig om zaken mee te doen.
Ik heb regelmatig schroeven - bouten moeren etc. nodig Waarom zoe ik in de bouwmarkt 5x zoveel betalen als ik bij Techwinkel voordelig online kan bestellen. En afhalen was ook geen probleem, alles stond al klaar in een doos. P. Vervoort
1ste bestelling is uitstekend bevallen. Zullen er nog meer volgen. prijs kwaliteit is goed. groeten Frank
Schroeven die niet in het assortiment zitten kunnen worden aangevraagd.
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..