Groot assortiment. Gunstige prijzen. Snelle levering. Goede kwaliteit.
na annulering van mijn bestelling een dag later werd binnen een week het betaalde bedrag overgemaakt naar mijn bankrekening.
Website is overzichtelijk en de prijzen staan duidelijk aangegeven. Relevante info is gemakkelijk te vinden.
Snelle levering en niet duur
Snelle respons maar er werd niet gecommuniceerd over leveringsgegevens (trackingnr). De levering werd per vergissing geweigerd op het leveradres, maar daar kwamen we pas achter nadat we enkele dagen later informeerden naar de staat vd levering.
Een zeer vriendelijke en professionele organisatie die bijna geen moeite teveel vindt om ons van dienst te kunnen zijn. Een heel prettig prijs niveau en prima levering.
Goede en snelle reactie op mijn vragen, nette prijs/kwaliteit verhouding
Ik heb spullen besteld die ik ergens anders niet kon vinden dus prima voor elkaar
mooie prijzen en breed assorti.
Snelle levering, hoge kortingen en goede service
goede service en after sales.
Ruim besteld en alles op voorraad.
Graag zou ik zien dat er naast metrisch schroefdraad ook overige soorten in het programma genomen worden.
er wordt meegedacht
Prima bedrijf
Goed telefonisch advies, meestal korte levertijd
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..