Goede levering!
Vragen worden goed en netjes beantwoord aan de telefoon. Ondanks dat niet direct een bestelling werd geplaatst door mij.
Goed assortiment en snelle levering. Prima !
verkoop kleinere hoeveelheden bijvoorbeeld draadstangen per stuk Moeren en ringen in kleinere verpakkingen
Snel en betaalbaar
Goed bedrijf ,werkt correct ,komt afspraken goed na
Ik had een verkeerde maat schroeven besteld. Na telefonisch contact werd dit zo opgelost. De verkeerde schroeven terug gestuurd, en de juisteschroeven zelfs meteen ontvangen, nog voordat er een betaling was gedaan. Een perfecte service. Daar kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.
Het was geen gewone "internetbestelling". Op onze verzoeken en vragen werd supersnel en flexibel gereageerd. En de aangepaste bestelling werd de volgende dag geleverd. Echt prima !
Door een inschattingfout plaatste ik een verkeerde bestelling. De volgende dag kon de bestelling zonder problemen geannuleerd worden. De betaling wordt teruggestort. Zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers.
altijd correct geleverd ,
Techwinkel heeft mij een goede indruk gegeven!! Wanneer dit zo blijft zullen er mogelijk meerdere bestellingen gaan komen.
zeer profesioneel en echt een aan te bevelen internetshop
niks mis mee gr gert
Beste John Duits. Mijn recente bestelling is goed verpakt en netjes aangekomen. Kwaliteit van de goederen is perfect. IK BEN ZEER TEVREDEN.
Update over datum levering kwam niet en vraag hierover per e-mail werd niet beantwoord.
Zeer goede ervaring. Komem afspraak na.
Hebben altijd alles wat ik nodig heb leverbaar, of kunnen het snel leveren. Naast metrische maten zelfs ook de afwijkende Amerikaanse maten en andere items.
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..