bedankt voor jullie snelle hulp!
Thermisch verzinkte bouten en moeren en draadeinden in assortiment.
Goede snelle levering
Beste, we nemen de standaard verpakkingshoeveelheden over van de betreffende leverancier van dat product, soms wijzigen die verpakkingshoeveelheden tijdelijk. Omdat het tijdelijk is, houden we de standaard hoeveelheid aan omdat we ook niet weten of het een week is of bijv. 2 maanden
Duidelijke website en snelle levering.
Goede prijs verhouding / duidelijke mails met leveringen
Alles gewoon top
assortiment nog uitbreiden
gewoon goed
Uitvoerig assortiment en snelle service!
snelle correcte levering
Snelle levering. Ook op zaterdag bezorgd.
Versturen met Post. nl
Snelle levering goederen
Super snel geholpen pakketje wassen er binnen 3 dagen
Goede en snelle levering.
snelle levering vanuit voorraad
Beste Tony. We hebben dit even teruggekoppeld naar onze leverancier. Het is wel belangrijk hoe je meet. Betreffende leverancier heeft ook een de kwaliteitsdienst en checkt oa ook of de maatvoeringen van de betreffende messing schroeven binnen de DIN norm zit. Maatvoering moet goed zijn, we hebben de kwaliteitsdienst nogmaals gevraagd deze artikelen te bekijken. We zijn in afwachting van antwoord.
Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf klant vriendelijk en als er een probleem voordoet wordt het snel en goed opgelost.
Lang naar gezocht naar schroefjesmessing 2x10 eindelijk gevonden
Ruim assortiment, hoge kwaliteit en scherpe prijs. Levering via Packs is grote verbetering!
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..