Snelle levertijd en gunstige prijzen aanrader
Veel keuze en scherpe prijzen
Beste Marcel, Onze marges zijn scherp en daardoor berekenen we voor verzending en handling de zogenoemde verzendkosten. (voor order beneden het franco bedrag). We leggen zo de kosten waar ze horen, dat is misschien niet populair, maar wel eerlijk. Anders zouden we genoodzaakt zijn om de prijzen te verhogen.
snelle correcte levering
Altijd ontvangen wat is besteld
Makkelijke website, goede kwaliteit, correcte aantallen geleverd zonder backorder en prettig prijs.
Snelle levering
Duidelijke website, makkelijk shoppen
Word altijd prima -ook telefonisch/mail- geholpen, ben zelf niet zo thuis in de bouten en moeren maar dan zoeken jullie het voor me uit en krijg ik de link naar de goede producten direct toegezonden.
Goede kwaliteit materialen tegen een scherpe prijs met korte levertijd.
Is een winkel met veel inhoud wat betreft bevestigings middelen.
Geef aan wanneer bestelling na betaling verstuurd wordt. Voorkeur, voor 15.00 uur besteld, de zelfde dag verstuurd.
De bezorger zag er niet uit , en was erg laat voor bezorgen.
Wij hebben het bezorgen van pakketten uiteraard uitbesteed, en of de bezorger er netjes uitziet, hebben wij niet in de hand. Wel fijn dat u tevreden bent over de andere zaken
best goed. Er was wel een storing in de comm; woensdag bestelling+bet, maar pas op de maandag na een tel een snelle reactie, de dinsdag de aflev.
Intern zijn wij bezig met verdere automatisering stappen te maken, tijdens deze verandering was er helaas één order die niet goed verwerkt was. Erg vervelend, onze excuses
verzendkosten verlagen
Telefonisch meteen contact en direct prettig geholpen
graag zou ik in het assortiment ook lasnippel lassokken en lasbochten zien
Ik zocht kooimoeren (voor een Gedore R1500L gereedschap-jalouziekast met "eurogaten" 10 x 10 mm, steek 38mm) en kwam via Google bij TW terecht, nadat het bij RS niet lukte te bestellen, en een ander (vergeten wie) veel te duur was. De "oorspronkelijke Gedore haken zijn peperduur!
vlotte levering
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..