Mooi assortiment, goede kwaliteit, snel en goed verpakt geleverd.
Beste, Ik begreep dat u moeite had met zoeken naar het juiste product. U kunt daarvoor de zoekfunctie gebruiken (links boven) Tijdens het typen verschijnen foto's van mogelijk gezochte artikelen. Zo vind u snel wat u nodig heeft.
Ik kreeg snel de artikelen die ik in de winkels in Utrecht niet kon krijgen
Graag zou ik willen inloggen
prima service. snelle reactie bij vragen. goede prijzen.
snele reactie, goede ondersteuning / advies
Ik heb gekregen wat ik wilde hebben.
duidelijke website, prima artikelen en snelle levering
groot assortiment snel geleverd
een betere website zou zeker aan te raden zijn
Goede voorraad, snelle levering.
Beste, Jammer dat u ons zo beoordeeld. We hebben uw bestelling met spoed verstuurd. U heeft ons 4 of 5 keer gebeld over uw bestelling, geen enkel probleem, we hebben u zo goed mogelijk geholpen, maar we kunnen niet alles doen waar u om vraagt.
Netjes, persoonlijk en daarmee service gericht!
Onze webbouwer gaat hiermee aan de slag! bedankt voor je reactie
Ik vond de levertijd langer dan verwacht, omdat ik om de spullen verlegen zat. donderdag besteld en op dinsdag geleverd. Hopelijk volgende keer sneller!!
Ik zie dat u donderdag laat in de middag besteld had, omdat we niet alles op voorraad hadden, is vrijdag nog bij onze leverancier besteld, dat werd hier maandag geleverd en verstuurd, zodat het dinsdag bij u aankwam. Helaas zat daar een weekend tussen. Geeft u de bestelling voor 13:00 aan ons door, hebben wij een werkdag later de spullen voor u verzonden. Bij spoedgevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen om even de opties te bekijken.
Gewoon goed, voor nette prijs.
Wij doen ons best en willen ons blijven verbeteren, maar als u anoniem een reactie geeft, kunnen we niet weten waarom u ons zo beoordeeld
goed en direkte handelen.
Goed, snel, niet te duur.
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..