snelle levering, goede producten
Dit is een bedrijf die het snapt. Geen gezeur, klant focus. Ook indien artikelen niet in de webshop staan, een mailtje en er wordt gekeken of het televeren is.
Goede website en foutloos geleverd.
nette prijzen, je weet direct waar je aan toe bent. En als het niet op de site staat dan is er vaak toch wel wat mogelijk via mailcontact
Mocht er een bepaalde maat van iets of een bepaald product niet op de website staan, kan het vaak na telefonisch contact toch geleverd worden. Dus altijd waard om het even te vragen.
Klein (eigen) foutje in de bestelling, zonder problemen meteen door jullie opgepakt en correct geleverd!
bestellen is makkelijk en de levering is snel
Groot assortiment goeie service
Leo, die 4 is met een knipoog neem ik aan ;-)
snelle, correcte en complete afhandeling van orders. Fijne communicatie en snel schakelen. TOP!
Af en toe verbaas ik me dat er bijvoorbeeld een bestelhoeveelheid is van 200 of 500 maar het dan toch in bijvoorbeeld aantallen 100 binnen krijg. Niet ieder artikel is namelijk nodig per 200 of 500
Wij houden de standaard verpakkingshoeveelheden aan van de betreffende leveranciers. Tijdelijk wijzigen deze wel eens en krijgt u meerdere kleinere verpakkingen. Wanneer dit voorvalt betreft dit meestal de wat kleinere producten
goede prijs/kwaliteitsverhouding
Zeer klantgericht, zeker voor een webshop. Denkt graag met je mee en zoekt naar oplossingen.
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..