gewoon goed en snel levering
specifieke artikelnummers toe kennen per artikel
Redelijk snelle levering
Beste, Kleine bestellinkjes worden soms en indien mogelijk per brievenbuspakketje verstuurd. De verzendkosten die u berekend krijgt bij kleine orders zijn ter vergoeding voor verzending, maar ook voor verpakking en handling. Omdat we met kleine marges te maken hebben is dat helaas noodzakelijk.
Website moderniseren! Verder alles tip top
Er wordt gewerkt aan een nieuwe webshop, maar dat kost helaas nog wat tijd.
Prima winkel
Top geregeld. Heel flexibel. Ruime ophaalmogelijlheden
goed en snel
Vlotte afhandeling van de bestelling, vlotte levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding.
hier gevonden wat ik zocht
Werkt plezierig met hun
Voormij dichtbij, snelle levering en schappelijke prijzen.
Beste Johan, u kunt binnen 14 dagen producten aan ons retour sturen, mits de artikelen ongebruikt zijn en de verpakking nog netjes is en compleet. Neem dan even contact met ons op ivm de afwikkeling hiervan
Prima kontakt en afwikkeling
Grote bestelling beter controleren. had voor 800 euro bouten moeren en ringen maar de maat m5x25 zat er niet bij
Yvo, er kan wel eens een foutje gemaakt worden, als je dan even reageert via email of telefoon, dan kunnen we dat ook oplossen. Als we niets horen, gaan we er vanuit dat het goed is.
Goed assortiment ,goede prijs,goede kwaliteit Snelle service,verzending Kortom prima bedrijf👍
Artikelen kunnen vinden bij Techwinkel die ik elders niet kon vinden. Bestellen verliep soepel en mijn bestellign werd vlot geleverd.
Keurig en snelle bezorging.
Alles prima
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..