onze top leverancier voor inslagmoeren. Goede service en snelheid van leveren. En dit alles voor een scherpe prijs.
Prima service.
Prima winkel
Ik heb tot nog toe alleen maar goede ervaringen met Techwinkel. De ijzerwaren die worden geleverd kloppen gewoon, dus heb verder niet zoveel te melden.
Vlotte levering, goede communicatie, niet te duur
Als eerste kennismaking....PRIMA!!!!
perfect ik zou er zeker weer bestellen
Ik ben heel tevreden in de manier van werken voor mij is het ideal zo dicht. Ze hebben alle ijzerwaren en gereedschappen. Zo niet dan is het er binnen 48 uur. Met vriendelijke groet, Jan Kok Frisko
Bezorgd zoals besteld, en zoals beloofd. Netjes verzorgd en van goede kwaliteit.
Goede service. Met levert soms ook materialen die (nog) niet op de website staan. Men denkt als je dat vraagt met je mee.
Snelle levering, groot assortiment
Snelle levering en service
Ruim aanbod, snelle levertijd
Ondanks dat ik fouten had gemaakt werd het direct opgelost
Wij werken al enkele jaren met Techwinkel. Snelle levering, makkelijk telefonisch te bereiken. Techwinkel is duidelijk meer dan een Webwinkel op afstand.
Omdat ik altijd zelf de bestelling afhaal, vind ik dat super handig en mooi dat dat hier nog kan op die manier.
Zeer veel keus en snelle levering. De prijs kan niet beter!
Klein Terkooijen 4
5531NR Bladel
U heeft het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. Wij leveren al het mogelijke bevestigingsmateriaal tegen de allerscherpste prijs en van een zeer goede kwaliteit..