vlotte levering
Snelle levertijd en juiste bezorgtijd een dag van te voren
Bedankt voor uw bericht. We zullen uw tip meenemen in de handleiding voor onze glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
alles prima , netjes bezorgd mijn complimenten
Ga zo door!
Degelijke en prettige ervaring in showroom met verkoper en duidelijke uitleg bij zelf montage.
Overkapping is binnen een week na de online bestelling al vakkundig geplaatst door de monteurs. Erg blij mee!!
Klant vriendelijk en goede uitleg .Maar we hebben nog niets geplaatst. Komt allemaal zeker wel goed .
Snelle levering en de schuifdeuren zien er perfect uit. Het is een mooi systeem.
Bedankt voor uw bericht. Het monteren van fundering wordt alleen gedaan wanneer dit nodig is, dan dient dit er inderdaad bij besteld te worden. In sommige gevallen plaatsen wij terrasoverkappingen namelijk zonder fundering wanneer er al een betonnen plaat of zware tegels liggen waar de terrasoverkapping rechtstreeks op geplaatst kan worden. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Met wat hulp alles in een dag geplaatst. Installatie beschrijving was bijna perfect.
Monteurs vriendelijk netjes
tevreden
Wij hebben een heel goede ervaringen met tuin Maximaal.
mooi systeem, loopt super.
Heldere uitleg, folder ook duidelijk kwaliteit en prijs prima in verhouding tot elkaar
Ging allemaal van een leiendakje geen afraffelwerk
Bedankt voor uw bericht en uw tips. Deze nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles klopt gewoon
Bedankt voor uw bericht. Wij gaan de montage instructies nog verder verduidelijken. Mocht u tijdens de montage vragen hebben dan kunt u ons hier 7 dagen per week voor bellen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Heel mooi materiaal,ben er erg blij mee.
We zijn goed geholpen en hebben duidelijke uitleg gehad.
Bedankt voor uw bericht. Aangezien Tuinmaximaal 7 dagen per week geopend is kunt u ons elke dag van 09.00 tot 18.00 bellen mocht u vragen hebben over de montage. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles over het algemeen super positief!!! Zeer vriendelijk en super snelle efficiente levering
Goede service in showroom en monteurs vriendelijk en netjes
Goede en snelle levering, produkt zeer goed verpakt,en alles kwaliteit spul
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.