Uitvoerend personee:l Uitstekend! ! Management:: (probleem . met vergeten ?onderdelen)r omdat er na zeer aandringen van mn vrouw pas in iets aan gedaan werd extra kosten 300€ Redelijk.Verkoop ronduit slecht!!
Beste meneer de Bresser, Bedankt voor uw recensie. Er is door een oud-collega in de showroom destijds inderdaad een foutieve offerte opgesteld waarbij 1 onderdeel miste. Dit onderdeel was nodig voor het monteren van een glazen schuifwand. Na overleg is toen besloten om de kosten hiervan te delen. We begrijpen dat de fout in de offerte niet gewenst is maar geloven coulant te zijn geweest in de oplossing hiervan door de kosten te middelen. We wensen u de komende tijd alsnog veel plezier van de overkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
snel en professioneel geplaatst !
Beste Stijn, Bedankt voor uw bericht. Onze klantenservice zal contact opnemen met u om de situatie op te lossen. Fijn om te horen dat de overkapping verder naar wens is! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
snel geleverd en compleet, heel fijn!!
Beste Henk, Bedankt voor uw bericht en uw feedback. We zijn continue bezig verbeterpunten door te voeren op de montagehandleiding zoals grotere afbeeldingen of duidelijkere uitleg. We hopen binnenkort een nieuwe versie hiervan te hebben. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Besonderen Dank an Luke !!! Er hat sich sehr bemüht uns ein Transportgestell für die 3m Glasplatten zu besorgen und uns die Wartezeit zu verkürzen. Aufbau und Montage hat super geklappt, alles Top verarbeitet und maßgenau. Würde jederzeit wieder bei Tuinmaximaal kaufen.
zeer mooie en op tijd geleverde veranda. De bezorging was ook perfect.
Beste Arno, Bedankt voor uw reactie. We zullen uw tips meenemen bij het herschrijven van de montagehandleiding voor de terrasoverkappingen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Super snelle levering, prijs kwaliteit verhouding prima in vergelijking met concurrenten, mannen van de bezorging erg behulpzaam en gaven goede tips, ook betreffende uitbreiding van eventuele verdere aankopen bij Tuinmaximaal. Goede bijgeleverde beschrijvingen voor plaatsing en aansluiting verlichting. Degelijk materiaal van Gumax.
Beste Harald, Bedankt voor uw reactie. Onze excuses voor de missende M8 schroeven. Eventuele missende onderdelen sturen we na wanneer u de klantenservice hiervan op de hoogte stelt. Ik wens u veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
De terras overkapping te weinig rubbers spleten plan klopt niet
Beste Michiel, Bedankt voor uw reactie. We nemen contact op met u om te kijken welke onderdelen er missen. U kunt hiervoor altijd de klantenservice benaderen, wij sturen missende onderdelen altijd na. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Vriendelijke en goede service door de jongeman die ons geholpen heeft in de showroom. Snelle en vriendelijke en correcte levering.
Beste Sacha, Bedankt voor uw reactie. Verkeerd gespoten onderdelen horen natuurlijk niet, we zullen even contact met u opnemen om deze onderdelen te ruilen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Gewoon top !!!!! vriendelijk personeel levering ook top!!!!
mooi verzorgd materiaal
snelle levering
Beste Arno, Bedankt voor uw reactie. Op de betonpoer die ondergronds zit hoort een PVC pijp van 80, de PVC bocht komt hierin te zitten. Onze excuses dat u niet geïnformeerd bent dat de goot wat door kan zakken bij een overspanning van 6 meter. De stalen strip zorgt voor een flink gewicht waardoor deze inderdaad enkele centimeters door kan hangen, maar deze zorgt tegelijkertijd voor de stevigheid die nodig is wanneer er een pak sneeuw op uw overkapping valt. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Product is mooi strak uitgevoerd.
Beste Theo, Bedankt voor uw beoordeling. In het geval van missende schroeven (te weinig geleverd om uw overkapping te monteren volgens de onderdelenlijst) horen we deze uiteraard na te sturen. In het geval dat extra schroeven gewenst zijn om bijvoorbeeld andere zaken te monteren, dienen deze extra besteld te worden. Onze excuses voor de verwarring hieromtrent. Indien u op dit moment nog schroeven tekort komt horen we dit graag van u via [email protected] of telefonisch en zullen we deze zo spoedig mogelijk nasturen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Alles Prima, alle Teile komplett, sogar Werkzeug teilweise dabei ( Bohrer, Kartuschenpresse. Mit etwas Handwerklichem geschick problemloser aufbau in etwas mehr als einem Tag.
de overkapping werd snel en vakkundig gemonteerd door vriendelijke monteurs. afspraken werden nagekomen en levering was snellen dan verwacht. zeer tevreden.
Beste Ype, Bedankt voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier onder uw terrasoverkapping de aankomende jaren! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Hallo Tuinmaximaal, Eine super Reratung durch Luke im Showroom der gerade noch gebaut wurde. Alle Fragen sehr gut erklärt. Gute Hinweise gegeben. Der Preis für eine Überdachung 7*3m in Glas ist sehr gut. Die Aufbauanleitung sogar in Deutsch. Sehr gute Lieferung und sogar kostenfrei. Der Liefertermin wurde genannt und eingehalten. Lieferung bis in die Garage. Aufbau selber, nur das Wetter spielt nicht mit.
Super resultaat na snelle levering en dat voor een degelijke prijs
Beste Rick, Bedankt voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier van uw terrasoverkapping! We zijn benieuwd naar het resultaat, stuurt u een foto op als hij geplaatst is? Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
2 hele enthousiaste medewerkers die net iets meer doen ! Ze dachten goed mee en het is perfect geïnstalleerd ! Kortom, super!
Goede, overzichtelijke website. Mooie overzichtelijke showroom met goed advies van de medewerker die alle mogelijkheden toelicht. Chauffeurs/bezorgers netjes en gaven nog tips tbv zelfmontage. Al met al prima service voor een scherpe prijs.
Beste R. Herings, Bedankt voor uw beoordeling. We nemen uw feedback mee bij het kijken naar de meetinstructies. De exacte maten zijn overigens te vinden via de producten zelf in een PDF-bestand. We wensen u veel plezier van de schuifwand! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Ondanks slechte weersomstandigheden prima werk geleverd.
Een bedrijf die hun goederen voor een prima prijs aanbieden. Veranda besteld en 2 weken later was hij al geplaatst.
Beste Remco, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u helemaal tevreden bent. Als u een leuke foto van uw veranda heeft dan ontvangen we deze graag voor gebruik in onze fotogalerij! Veel plezier in uw tuin. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Wij zijn fijn geholpen door de medewerker van tuinmaximaal en hebben een prachtige glazen wand in onze aanbouw zijn er erg blij mee.
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.