Heel tevreden over materiaal en levering
Beste Gunther, Heel fijn om te vernemen dat u Tuinmaximaal beoordeeld met zo'n hoog punt. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Vriendelijk , deskundig en een snelle levertijd Onwijs goed beschermend verpakt en vrijwillig mij nog enkele adviezen gegeven voor de bouw
Beste Arend, Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over Tuinmaximaal. We willen u hartelijk dank voor uw recensie. Wanneer u een terrasoverkapping bestel van 8,06 meter wordt dit geleverd als twee keer een 4,06 meter terrasoverkapping die in het midden verbonden worden met een verbindingsprofiel. Hierdoor is de breedte maat zoals u het aluminium geleverd krijgt inderdaad 8,12 meter. In de montagehandleiding staat bij stap 10 beschreven dat er bij een gekoppelde terrasoverkapping aan weerszijde 3 centimeter dient te worden, zodat u in het totaal 8,06 meter overhoudt. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben van uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? dan zijn deze altijd welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Oke
Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over Tuinmaximaal. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze showroom. Heeft u wellicht nog wat verbeterpunten wat betreft de showroom voor ons? Dan nemen wij deze graag mee zodat wij onszelf kunnen blijven verbeteren. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
overzichtelijke website, snelle bezorging en materiaal netjes in de tuin neer gelegd.
Beste Erwin, We vinden het erg prettig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website en de bezorging. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat u veel zult genieten van uw glazen schuifwand. We vinden het altijd erg leuk om het eindresultaat te zien. Heeft u nog mooie foto's? Dan zijn deze welkom via onze Facebookpagina of [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Telefonisch beter te bereiken
Beste D Groen, We vinden het erg prettig om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over Tuinmaximaal. Wegens drukte in onze showroom komt het helaas wel eens voor dat wij niet direct de telefoon kunnen opnemen of u terugbellen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. We vinden het dan ook erg vervelend dat het bij u wat langer heeft geduurd voordat wij u terug hebben kunnen bellen. Onze excuses daarvoor. We wensen u nog erg veel plezier toe met uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
betere montage film per stap zoals op montage handleiding
Beste Christiaan, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn om te zien dat u tevreden bent. Uw tip omtrent de montage video zullen wij meenemen en zullen wij bekijken of wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. Hartelijk dank voor de tip. We wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand toe. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Duidelijke website Klantvriendelijk personeel Goede afspraken ook wat de levering betreft
Beste Frans, We vinden het erg prettig om te lezen dat u zo tevreden bent over de website, ons personeel en de afspraken. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben met uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Terug bellen na meerdere belofte van terug bellen
Beste Tony, We vinden het erg prettig om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over Tuinmaximaal. Wegens drukte in onze showroom komt het helaas wel eens voor dat wij niet direct de telefoon kunnen opnemen of u terugbellen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. We vinden het dan ook erg vervelend dat het bij u wat langer heeft geduurd voordat wij u terug hebben kunnen bellen. Onze excuses daarvoor. We hopen dat u zult nog veel zult genieten van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Henk, We willen u vriendelijk danken voor uw recensie. Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Gezellige werklui vakkennis en goed.advies
Beste Richard, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over het werk van onze monteurs. Dit compliment zullen wij dan ook zeker naar de monteurs die bij u zijn geweest. We wensen u nog veel plezier toe met de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Leuk en goed door middel van duidelijke beschrijving en you tube
Beste John, Wat goed om te zien dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. Hartelijk dank voor de positieve recensie. We wensen u nog veel plezier van de terrasoverkapping toe. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze altijd welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Afleveren. Netjes van te voren gebeld en hele klantvriendelijke chauffeurs!
Beste Lieneke, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de aflevering en de chauffeurs. We vinden het dan ook erg vervelend om te vernemen dat u het idee heeft gekregen dat wij u snel weer weg wilde hebben. Dit is zeker niet het geval, u bent ten alle tijden welkom. We zullen er dan ook alles aan doen om deze service te gaan verbeteren. We hopen dat u veel plezier zult beleven van de terrasoverkapping en wensen u succes met de montage. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Qua service en kwaliteit...top
Beste mevrouw Girdhari, Wat prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit. Hartelijk dank voor uw recensie. We begrijpen dat het vervelend is dat u een aantal dagen voor de ingeplande montagedatum alsnog de fundering heeft moeten bestellen. Voordat wij bij klanten komen monteren controleren wij nogmaals de bestelling om er zeker van te zijn dat een bestelling compleet is en de montage voorspoedig zal verlopen. Om deze reden hebben wij u gecontacteerd over de missende fundering in uw bestelling. De fundering is noodzakelijk om er voor te zorgen dat de zijwand geheel waterpas gemonteerd kan worden en na verloop van tijd niet zal gaan verzakken. We hopen dat u alsnog veel plezier zult beleven van uw polycarbonaat zijwanden. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Het pakket was zeer compleet betreffende onderdelen en gereedschappen.Erg tevreden.
Beste Frans, We willen u vriendelijk bedanken voor de mooie recensie. We vinden het erg fijn om te lezen dat u erg tevreden bent over het complete pakket. We hopen dan ook dat u nog veel plezier zult beleven van uw terrasoverkapping en dat de montage voorspoedig is verlopen. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Foto's ervan zijn dan ook altijd van harte welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
netjes afgeleverd, goede uitleg van de plaatjes en het paste prima inelkaar
Beste Koos, Wat leuk om te vernemen dat het haast niet beter kan naar uw mening. Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie. We wensen u nog heel veel plezier toe met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zouden wij die graag ontvangen via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Zeer mooie glazen schuifwand, voor een goede prijs en super snel geleverd, Top zaak.
Beste René, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het erg fijn om te kunnen vernemen dat u tevreden bent over de glazen schuifwand, de prijs en de levertijd. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven van uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Gerard, Wat prettig om te zien dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. We wensen u nog veel plezier toe met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via Facebook of [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Vanaf dat we binnen waren in de showroom tot dat het product was afgeleverd was in een woord geweldig. Dus voor mij was alles een 10 waard
Geweldig geholpen top kan niet anders zeggen 👍
Eerst wezen kijken in showroom,keurige uitleg.Daarna besteld via internet.Goed afspraken na gekomen.
Beste John, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. We willen u hartelijk danken voor uw compliment over onze showroom en de service. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Een top bedrijf met goede spullen en een snelle levering
Beste Rob, We vinden het erg prettig om te lezen dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal en ons beoordeeld met een 10. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We zijn altijd erg benieuwd hoe het eindresultaat er uit is komen te zien. Zou u wellicht foto's willen sturen van uw glazen schuifwand? Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
snel en volgens afspraak geleverd. Veel betalingsmogelijkheden. Goed bereikbaar. scherp geprijsd.
Beste R Bernardus, We vinden het erg fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met uw levering en de prijs. Goed om te zien dat u geen verbeterpunten heeft voor Tuinmaximaal. We wensen u veel succes met de montage van de terrasoverkapping en hopen dat u er nog veel van zult kunnen genieten. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze meer dan welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Ik heb nog nooit zo snel en zo netjes een bestelling thuis gekregen. Alles goed verpakt en onbeschadigd en een goeie handleiding erbij echt top. Ga zo door tuinmaximaal.👍👍👍
Beste Maarten, We vinden het een erg groot compliment om te zien dat u zo tevreden bent met Tuinmaximaal. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat de montage voorspoedig is verlopen en dat u veel plezier gaat beleven van uw terrasoverkapping. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Mocht u foto's willen sturen, dan zijn deze van harte welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
heb zelf gemonteerd ging prima alleen tekening is niet helemaal duidelijk en te weinig kit en lange schroeven en rubber bij muur profiel gaat niet zoals op de tekening.
Beste Haydar, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. Goed om te horen dat de montage goed is verlopen. Uw gegeven verbeterpunten gaan wij meenemen en kijken hoe we dit in de toekomst anders kunnen doen. Hartelijk dank voor de goede tips. We zijn erg benieuwd hoe de terrasoverkapping eruit is komen te zien. Wilt u wellicht foto's sturen van het eindresultaat? Deze zijn welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Super snelle levering binnen een week
Beste Bertus, Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle levering. Hartelijk dank voor uw recensie. Heeft u wellicht nog mooie foto's van het eindresultaat? We zijn erg benieuwd naar hoe het eruit is komen te zien. Mocht u deze foto's met ons willen delen, dan ontvangen wij deze graag via Facebook of via [email protected]. We wensen u veel plezier toe met uw glazen schuifwand. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.