6m glaswand alleen leverbaar met brede 6 rails. had graag ook een alternatief gezien waarbij 3 panelen naar links en 3 naar rechts geschoven kunnen worden over 3 rails
Beste M., Bedankt voor uw recensie. Fijn om te zien dat u over het algemeen tevreden bent. Helaas hebben wij dit alternatief inderdaad niet in ons assortiment, onze excuses hiervoor. Wij zullen kijken of we deze optie misschien in de toekomst aan ons assortiment kunnen toevoegen. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Super vriendelijk en snel geholpen, willen ook meedenken met de klant.
Beste Jessica, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, vooral met onze medewerkers. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Soerin, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te zien dat u over het algemeen tevreden bent. Wat de prijs betreft: Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen voor alle terrasoverkappingen bouwpakketten. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Hele mooie serre geleverd en geplaatst. Levertijd was wel wat lang maar het is een prachtige tuinkamer geworden.
Beste Jose, We zijn verheugd om te lezen dat u zo tevreden bent met uw terrasoverkapping. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Aardige bezorgers met kennis van het product, goed adviezen van de bezorgers gekregen.
Beste John, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te zien dat u tevreden bent over onze bezorgers en het advies wat zij hebben gegeven. Het spijt ons om te lezen dat wij niet op de afgesproken dag konden leveren. Normaliter hebben wij geen problemen met het vervoer van onze producten. Helaas was er op de desbetreffende bezorgdag iets fout gegaan waardoor de bok om was gekanteld. Onze excuses hiervoor. Wij zullen kijken of wij dit kunnen verbeteren om dit in de nabije toekomst te voorkomen. Bedankt voor de tip. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Prijs kwaliteit is prima, snelle levering door hun zelf, top.
Beste Martin, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, vooral met onze prijs-kwaliteit en de levering. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
uiterst tevreden. Alle onderdelen passen perfect in elkaar.
Beste Jacques, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te zien dat u over het algemeen tevreden bent. In onze leverings- en montagevoorwaarden staat dat indien u de montage van uw bestelling zelf verzorgt, u er rekening mee moet houden dat bepaalde onderdelen zwaar kunnen zijn. Wij raden hierin ook aan om voor voldoende mankracht te zorgen om de zware goot op te tillen. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
goede zelfbouwpakketten
Beste Eric, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij doen ons best om het zelf monteren zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Goed om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft. Wij wensen u nog veel plezier met uw terrasoverkapping en glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Materiaal is goed maar was niet compleet miste 1 rubber voor montage geleider van raam telefoonies contact op genomen en kon ons niet helpen moest via internet dat is zeer slecht moest rog eigenlijk direct gezecht worden komt er aan sorry voor het ongemak
Beste Arjan, Bedankt voor uw recensie. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Als er een onderdeel niet is geleverd, proberen wij dit altijd zo snel mogelijk na te leveren. Hierbij hebben wij daarom liever de informatie op de mail zodat wij snel kunnen schakelen om zo de nalevering in te plannen. Onze excuses als het hierdoor overkwam dat wij u niet konden helpen. Fijn om te lezen dat u verder wel tevreden bent. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
vakkundig zijn we geholpen de monteurs zijn ook zeer vakkundig en gezellig
Beste BP, Hartelijk dank voor uw recensie. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. U had ons gebeld met de vraag of het mogelijk was om een glazen schuifwand bij uw bestaande bestelling en montage-dag toe te voegen. Dit was helaas niet mogelijk omdat dit zou betekenen dat er een extra montage-dag ingepland zou moeten worden. Aangezien wij de agenda's van onze monteurs tijdig invullen, was het niet mogelijk om de aansluitende dag de montage van de glazen schuifwand in te plannen. Vandaar dat onze collega niet met de monteurs hoefde te overleggen. Onze excuses dat het hierdoor overkwam alsof onze collega zich er niet in verdiepte. We vinden het fijn om te lezen dat u wel tevreden bent met onze monteurs. Wij hopen dat u alsnog kan genieten van uw nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Produkt zag er mooi uit. Goede beschrijving. Bij aflevering werden ook nog goede tips gegeven.
Beste Jack, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Onze PVC producten hebben allemaal een afmeting van 75MM en horen in principe gewoon te passen. Goed om te horen dat u een manier heeft gevonden om het zelf op te lossen. U had ons ook altijd even kunnen bellen met vragen betreffende de PVC bocht en de aansluiting hiervan. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Product en prijs goed
Beste John, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent. Wij leiden onze verkopers altijd zo goed mogelijk op zodat ze elke vraag voor u kunnen beantwoorden. Bij moeilijke vragen kan het voorkomen dat er eerst navraag gedaan moet worden bij een andere afdeling, maar op deze manier proberen wij uw vragen altijd zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Het spijt ons dat u het advies niet kon combineren met de verbouwing. Omdat uw aannemer de betonpoeren zou plaatsen, hebben wij u een gedetailleerd zijaanzicht met de exacte maten van de overkapping gestuurd. Ook hebben we u de afmetingen van de staanders en de voet van de staanders gestuurd. Dit zou genoeg informatie moeten zijn voor uw aannemer voor het plaatsen van de betonpoeren. Onze oprechte excuses als u dit heeft ervaren als onvoldoende advies, we zullen dan ook nagaan hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat u wel tevreden bent met de kwaliteit van het product en de levering, en we hopen dan ook dat u alsnog veel plezier zal beleven van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Een carport van 6.mtr bij 3.mtr. De regengoot zakt in de midden iets door. De afwerkrand wijkt daardoor in de midden, ook blijf er in de midden van de goot water staan, daar ben ik niet blij mee. Ik hoop dat u daar een oplossing voorweet.
Beste J.A., Bedankt voor uw recensie. Fijn om te zien dat u over het algemeen tevreden bent. Betreffende het doorzakken van de goot: bij onze overkappingen zal het gewicht van de stalen strip er voor zorgen dat de goot in het midden tot enkele centimeters door kan hangen bij grote overspanningen. Dit is een normaal verschijnsel. De stalen strip zorgt echter ook voor de stevigheid van de goot zodat deze grote belastingen kan verduren. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 KG per M2! We hebben u een persoonlijk bericht gestuurd zodat we u eventueel verder kunnen helpen met eventuele vragen. Wij wensen u nog veel plezier met uw carport. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
goed optijd alles compleet
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te zien dat u over het algemeen tevreden bent. Spijtig om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw producten. Normaliter worden kleine bestellingen als deze vrij snel klaargelegd door onze magazijnmedewerkers. Onze excuses dat dit bij u niet zo het geval was. Wij zullen kijken hoe wij in de nabije toekomst kunnen voorkomen dat onze klanten zo lang moeten wachten op hun product(en). Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
correcte afhandeling supergoede monteurs wij zijn echt tevreden
Beste Joel, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te lezen dat u tevreden bent, met name met de afhandeling en monteurs. Ook hartelijk dank voor de tip betreffende de kleuren. Wij zullen dit intern overleggen. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste FH, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Service en bereikbaarheid top miste 1 raamrubber maar netjes opgelost en reeds nageleverd! Nu genieten 👍👍
Beste Reinder, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn dat u zo tevreden bent, vooral op de service en bereikbaarheid. Zodra de klant aangeeft dat er een onderdeel mist, proberen wij dit altijd zo snel mogelijk na te sturen. Goed om te lezen dat dit bij u zo netjes is opgelost. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Goede mooie spullen, aardige relaxte gasten die monteurs.. mooi en netjes geplaatst
Beste Kevin, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons product en de monteurs. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze medewerkers in de showroom. Het kan zijn dat onze collega per ongeluk een verkeerd product aantikt. Onze excuses voor deze fout. Meestal laten wij de klant nogmaals het winkelwagentje zien zodat eventuele fouten van tevoren voorkomen kunnen worden. Mocht er toch iets over het hoofd worden gezien en te veel worden betaald, dan lossen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk op door het teveel betaalde bedrag terug te storten. Gelukkig vond u de fout eerder en is het uiteindelijk allemaal meteen goed gekomen. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Benita, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te zien dat u over het algemeen tevreden bent. Wij zullen ons best doen om onze levertijd te verbeteren. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
snelle levering, vriendelijk en behulpzaam personeel en prijs kwaliteit is prima
Beste Peter, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent, met name met de levering, ons personeel en de prijs-kwaliteit. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Kan niet anders zeggen als positief... Alles is duidelijk en als je het dan toch niet weet staan ze klaar voor je aan de telefoon.. Gewoon top . Zo hoor je met klanten om te gaan!
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij doen ons best om onze klanten zo veel mogelijk te helpen gedurende en na het hele besteltraject. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
wees zuinig op de twee monteurs die bij mij de overkapping gezet hebben(een uit Bergeyk, een uit Vessem). echte vaklui.
Beste Leo, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze monteurs. We zullen zuinig op ze zijn! Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Alles netjes volgens afspraak geleverd.
Beste M., Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
zelf geplaats met 2 man even goed bekijken omdat wij de wanden in een bestaand frame moesten plaatsen met een hardsteen vloer die niet 100 % vlak was uit gevlakt met dun aluminium vul plaatjes omdat de vloer vlak en waterpas moet zijn en met kit waterdicht gemaakt onder de rails mvg john van alphen het was 8 uur werk met 2 man voor 8 meter glazen want
Beste John, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de uitgebreide uitleg over de montage, dit zal ook zeer nuttig zijn voor toekomstige klanten. Heeft u nog tips betreffende de website? Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Perfecte service
Beste Peter, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] of posten op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.