goed product, snelle levering, juiste levering, goed advies
Beste Jeroen, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Prima kwaliteit voor een goede prijs, goede instructie om zelf te plaatsen. vriendelijke verkoopsters in showroom. Vriendelijke mensen die schuifraam geleverd hebben. 100% tevreden.
Beste Filip, Wauw! een 10 ! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding en een positieve ervaring heeft met onze medewerkers. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij zullen uw complimenten zeker doospelen naar de betreffende collega's. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven van uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze altijd welkom via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Snelle komplete levering
Beste Martin, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de snelle en complete levering van de producten. Hartelijk dank voor uw recensie. Uw tip omtrent de montagehandleiding zullen wij meenemen en kijken of wij dit in de toekomst kunnen gaan verbeteren. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven van uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze altijd welkom via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
prijs-kwaliteit prima. Duidelijke showroom.
Beste John, Wat prettig om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding en onze showroom. We hopen dat de montage voorspoedig is verlopen en dat u nog veel zult genieten van uw glazen schuifdeuren. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze altijd welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Ben zeer tevreden
Beste Henk, Wat fijn om te zien dat u zeer tevreden bent over Tuinmaximaal. We danken u hartelijk voor de vriendelijke recensie over uw ervaring met onze firma. We hopen dan ook dat u nog veel zult genieten van uw terrasoverkapping. Heeft u wellicht nog mooie foto's van het eindresultaat? We zijn erg benieuwd. Deze zijn welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Echt super tevreden, keurig geholpen in de showroom en keurige monteurs
Beste Babs en Peter, Wat leuk om te zien dat jullie zo tevreden zijn over al onze collega's. We danken u hartelijk voor de recensie die u heeft geplaatst en maken het compliment kenbaar aan onze monteurs. We hopen dat jullie nog veel plezier zult hebben met uw terrasoverkapping. Als wij jullie in de toekomst nog kunnen helpen met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren of een andere verrijking van de terrasoverkapping, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
duidelijke gesprekken, netjes op tijd geleverd
Beste Berrie, We vinden het fijn om te zien dat u tevreden bent over de levering en de gesprekken met onze collega's. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hebben op uw filmpje vernomen dat u de glazen schuifdeur vlak heeft getransporteerd. Hierdoor kunnen de glazen schuifdeuren breken omdat er spanning op het midden van het paneel komt te staan. Om ervoor te zorgen dat klanten hiervan op de hoogte zijn hebben wij dit vermeldt staan in de montagehandleiding van de glazen schuifdeuren. We vinden het vervelend dat u dit niet heeft gezien en gaan kijken hoe wij dit duidelijker aan klanten kunnen vermelden. Omdat wij het erg vervelend vonden dat uw glazen schuifdeur is gesprongen en u graag tegemoet wilden komen hebben wij u de 30% korting aangeboden. We hopen dat u toch nog veel plezier zult hebben met uw glazen schuifwanden. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
keurige bezorging en montage, zelfs de rommel nemen ze mee. en natuurlijk een heel mooi product. iedereen vindt het prachtig! dikke pluim
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie. We vinden het dan ook erg prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent en een goede ervaring heeft met de montage van de terrasoverkapping. We hopen dat u nog veel zult genieten in de terrasoverkapping. Bedankt voor uw dikke pluim. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Aankoop en levering gebeurd snel echter wordt er heel sterk geprobeerd te werken op enkel leveren .. alles is teveel het is em om de massa productie te doen
Beste Joeri, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de aankoop en de snelle levering. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u het idee heeft gekregen dat wij enkel bij u willen leveren. Wij bieden ook de service aan om tegen betaling bij u de terrasoverkapping te monteren. Echter zijn hier enkel eisen aan verbonden waaraan uw huismuur en uw terras aan dient te verdoen. Mocht dit niet het geval zijn, dan vervalt helaas de optie om bij u te monteren. Onze producten hebben een CE-markering, wat betekend dat het producten betreffen van goede kwaliteit. Het aluminium is sterk genoeg om een groot gewicht te dragen van 80 kg per m2. We vinden het erg vervelend dat u dit anders heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier zult hebben met de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
De door mij ingevulde nvt komt omdat ik de overkapping nog steeds niet heb kunnen monteren omdat ik 3 dagen na levering mijn ribben zwaar heb gekneusd en daardoor ben ik helaas niet in staat geweest hem te monteren. Maar het geleverde ziet er goed uit en verwacht er veel van zodra ik hem kan monteren
Beste heer Lentjes, Wat erg dat u uw ribben zwaar heeft gekneusd. We wensen u een voorspoedig herstel toe en alvast veel succes met het monteren van de terrasoverkapping. Mochten er onduidelijkheden zijn omtrent de montage dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice en zullen wij u telefonisch helpen. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Heel tevreden over materiaal en levering
Beste Gunther, Heel fijn om te vernemen dat u Tuinmaximaal beoordeeld met zo'n hoog punt. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Vriendelijk , deskundig en een snelle levertijd Onwijs goed beschermend verpakt en vrijwillig mij nog enkele adviezen gegeven voor de bouw
Beste Arend, Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over Tuinmaximaal. We willen u hartelijk dank voor uw recensie. Wanneer u een terrasoverkapping bestel van 8,06 meter wordt dit geleverd als twee keer een 4,06 meter terrasoverkapping die in het midden verbonden worden met een verbindingsprofiel. Hierdoor is de breedte maat zoals u het aluminium geleverd krijgt inderdaad 8,12 meter. In de montagehandleiding staat bij stap 10 beschreven dat er bij een gekoppelde terrasoverkapping aan weerszijde 3 centimeter dient te worden, zodat u in het totaal 8,06 meter overhoudt. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben van uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? dan zijn deze altijd welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Oke
Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over Tuinmaximaal. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze showroom. Heeft u wellicht nog wat verbeterpunten wat betreft de showroom voor ons? Dan nemen wij deze graag mee zodat wij onszelf kunnen blijven verbeteren. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
overzichtelijke website, snelle bezorging en materiaal netjes in de tuin neer gelegd.
Beste Erwin, We vinden het erg prettig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website en de bezorging. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat u veel zult genieten van uw glazen schuifwand. We vinden het altijd erg leuk om het eindresultaat te zien. Heeft u nog mooie foto's? Dan zijn deze welkom via onze Facebookpagina of [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Telefonisch beter te bereiken
Beste D Groen, We vinden het erg prettig om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over Tuinmaximaal. Wegens drukte in onze showroom komt het helaas wel eens voor dat wij niet direct de telefoon kunnen opnemen of u terugbellen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. We vinden het dan ook erg vervelend dat het bij u wat langer heeft geduurd voordat wij u terug hebben kunnen bellen. Onze excuses daarvoor. We wensen u nog erg veel plezier toe met uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
betere montage film per stap zoals op montage handleiding
Beste Christiaan, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn om te zien dat u tevreden bent. Uw tip omtrent de montage video zullen wij meenemen en zullen wij bekijken of wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. Hartelijk dank voor de tip. We wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand toe. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Duidelijke website Klantvriendelijk personeel Goede afspraken ook wat de levering betreft
Beste Frans, We vinden het erg prettig om te lezen dat u zo tevreden bent over de website, ons personeel en de afspraken. We willen u hartelijk danken voor uw recensie. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben met uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Terug bellen na meerdere belofte van terug bellen
Beste Tony, We vinden het erg prettig om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over Tuinmaximaal. Wegens drukte in onze showroom komt het helaas wel eens voor dat wij niet direct de telefoon kunnen opnemen of u terugbellen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. We vinden het dan ook erg vervelend dat het bij u wat langer heeft geduurd voordat wij u terug hebben kunnen bellen. Onze excuses daarvoor. We hopen dat u zult nog veel zult genieten van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Henk, We willen u vriendelijk danken voor uw recensie. Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Gezellige werklui vakkennis en goed.advies
Beste Richard, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over het werk van onze monteurs. Dit compliment zullen wij dan ook zeker naar de monteurs die bij u zijn geweest. We wensen u nog veel plezier toe met de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Leuk en goed door middel van duidelijke beschrijving en you tube
Beste John, Wat goed om te zien dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. Hartelijk dank voor de positieve recensie. We wensen u nog veel plezier van de terrasoverkapping toe. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze altijd welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Afleveren. Netjes van te voren gebeld en hele klantvriendelijke chauffeurs!
Beste Lieneke, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de aflevering en de chauffeurs. We vinden het dan ook erg vervelend om te vernemen dat u het idee heeft gekregen dat wij u snel weer weg wilde hebben. Dit is zeker niet het geval, u bent ten alle tijden welkom. We zullen er dan ook alles aan doen om deze service te gaan verbeteren. We hopen dat u veel plezier zult beleven van de terrasoverkapping en wensen u succes met de montage. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Qua service en kwaliteit...top
Beste mevrouw Girdhari, Wat prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit. Hartelijk dank voor uw recensie. We begrijpen dat het vervelend is dat u een aantal dagen voor de ingeplande montagedatum alsnog de fundering heeft moeten bestellen. Voordat wij bij klanten komen monteren controleren wij nogmaals de bestelling om er zeker van te zijn dat een bestelling compleet is en de montage voorspoedig zal verlopen. Om deze reden hebben wij u gecontacteerd over de missende fundering in uw bestelling. De fundering is noodzakelijk om er voor te zorgen dat de zijwand geheel waterpas gemonteerd kan worden en na verloop van tijd niet zal gaan verzakken. We hopen dat u alsnog veel plezier zult beleven van uw polycarbonaat zijwanden. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Het pakket was zeer compleet betreffende onderdelen en gereedschappen.Erg tevreden.
Beste Frans, We willen u vriendelijk bedanken voor de mooie recensie. We vinden het erg fijn om te lezen dat u erg tevreden bent over het complete pakket. We hopen dan ook dat u nog veel plezier zult beleven van uw terrasoverkapping en dat de montage voorspoedig is verlopen. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Foto's ervan zijn dan ook altijd van harte welkom via onze Facebookpagina of via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
netjes afgeleverd, goede uitleg van de plaatjes en het paste prima inelkaar
Beste Koos, Wat leuk om te vernemen dat het haast niet beter kan naar uw mening. Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie. We wensen u nog heel veel plezier toe met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zouden wij die graag ontvangen via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.